הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כדורי קפאין VS פרי וורקאאוט

Future Trunks

משתמש מתחיל
168
11
נק' מוניטין:
11
168
11
היי!,
אני מתאמן 7 שנים בערך ועד עכשיו (עם הפסקות בין לבין) השתמשתי בפרי וורק אאוט אוהב את הבוסט שזה נותן לי. אבל המחירים פשוט קיצוניים (לאלה שבאמת מרגישים, לדוגמא C4) באי הרב 180 ש״ח! ביחס לדוגמא לכדורי קפאין שעוליפ בסביבות 30-40 ש״ח לאותו כמות מנות ואפילו יותר מ״ג קפאין.
אבל השאלה אם אני אקבל את אותו התחושה כי בפרימוורק אאוט יש עוד חומרים מעבר לקפאין…? בחיים לא לקחתי כדורי קפאין.

תשובה נבחרת
ברור לי שקפאין זה המרכיב העיקרי פה השאלה אם אקח כדורי קפאין שאין בהם את החומרים האחרים שיש בפריוורקאאוט אני יקבל את אותו פאמפ ונפח או שזה גם מה שנטו הקפאין עושה?
אני לא בטוח שאני מבין מה זה פאמפ ונפח.
קפאין נותן אנרגיה כשעייפים להתאמן חזק.
אשמח שתתמקדו בנושא הפוסט, אז לדעתכם פרי וורקאאוט יתן יותר הרגשה של אנרגיה ופאמפ בגלל המרכיבים הנוספים שיש מעבר לקפאין או שזה ממש מינורי וקפאין נותן פה 99% מההשפעה ?
יכול להשפיע על פאמפ אבל לגמרי מינורי.

אשמח שתתמקדו בנושא הפוסט, אז לדעתכם פרי וורקאאוט יתן יותר הרגשה של אנרגיה ופאמפ בגלל המרכיבים הנוספים שיש מעבר לקפאין או שזה ממש מינורי וקפאין נותן פה 99% מההשפעה ?
99% מהbuzz שאתה מקבל זה הקפאין בלבד, תשתה 3-4 שוטים של אספרסו יהיה לך אפקט דומה, אבל רק לרקורד כי זה סה"כ פורום ולא באמת עצה רפואית, קפאין במינונים גבוהים חד משמעית יכול להרוג אותך. ואתה תפתח סבילות לקפאין די מהר עם כדורים כאלה, במיוחד אם תתחיל לקחת אותם לפני כל אימון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית