הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Rad 140

מצב
השרשור נעול

anonymous.

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
היי בן 18 וחצי, רוצה להתחיל לקחת ראד 140 10 מג ביום ל40 יום
רציתי לשאול אם בסיום השימוש רמת ייצור הטסט יחזור לרגיל או שהוא יפגע? תודה לעונים

סביר להניח שהכל יחזור לתפקוד רגיל בסופו של דבר. השאלה שלי למה ילד בן 18 וחצי צריך לקחת משהו? זה גיל שמפה ועד גיל 21-22-23-24 אתה יכול להתאמן חזק להקפיד על תזונה אימונים ומנוחה ותראה תוצאות מאוד מאוד טובות. בלי לקחת סארמס/או סטרואידים ותרופות אחרות.

• פותח/ת השרשור
סביר להניח שהכל יחזור לתפקוד רגיל בסופו של דבר. השאלה שלי למה ילד בן 18 וחצי צריך לקחת משהו? זה גיל שמפה ועד גיל 21-22-23-24 אתה יכול להתאמן חזק להקפיד על תזונה אימונים ומנוחה ותראה תוצאות מאוד מאוד טובות. בלי לקחת סארמס/או סטרואידים ותרופות אחרות.
למה אני רוצה לקחת?
כבר שנה שמתאמן ולא רוצה תוצאות או התקדמות..
אבל אתה אומר שאחרי סיום התקופה רמת הטסט תחזור לרגיל אז זה אומר שאוכל להמשיך להתאמן רגיל ולהתקדם כמו שהייתי אמור להתקדם טבעי לא?

למה שלא תיקח טסט וזהו? למרות שבמצבך מן הסתם שמה שאתה צריך זה תוכנית נורמלית ולדעת לאכול כמו שצריך:)

• פותח/ת השרשור
למה שלא תיקח טסט וזהו? למרות שבמצבך מן הסתם שמה שאתה צריך זה תוכנית נורמלית ולדעת לאכול כמו שצריך:)
מה זה טסט? שומע על זה המון אבל לא יודע מה זה עושה
ואני כל השנה הזאת הייתי עם מאמן שהביא לי תוכנית אימונים ותפריט תזונה,
זה לא שלא ראיתי תוצאות בכלל אבל אם אשלח לך תמונה שלי לפני חצי שנה ועכשיו אתה לא תראה הבדל..
אז רציתי רק לקבל בוסט קטן לאימונים ולחזור לשגרה בתור נקי.
דיברתי עם המאמן אזולאי הוא המליץ על ראד 140 10 מג ביום לתקופה של 40 יום.
מהות השאלה היא לדעת אם יש סיכון מהותי בדבר והאם רמת הטסט תחזור לרגיל אחרי השימוש.
תודה:)

זה לא שלא ראיתי תוצאות בכלל אבל אם אשלח לך תמונה שלי לפני חצי שנה ועכשיו אתה לא תראה הבדל..
מהות השאלה היא לדעת אם יש סיכון מהותי בדבר והאם רמת הטסט תחזור לרגיל אחרי השימוש.
כעיקרון סארמס גם משביתים...אישית הייתי נמנע מסארמס סולו...טסט=טסטוסטרון...לא חושב האמת שאתה צריך משהו..במצבך אבל שיקול שלך..בהצלחה בכול אופן

• פותח/ת השרשור
כעיקרון סארמס גם משביתים...אישית הייתי נמנע מסארמס סולו...טסט=טסטוסטרון...לא חושב האמת שאתה צריך משהו..במצבך אבל שיקול שלך..בהצלחה בכול אופן
מה הכוונה שסארמס משבית? משבית מה והאם זה לתמיד?

מה הכוונה שסארמס משבית? משבית מה והאם זה לתמיד?
משבית ציר...בוא נגיד בשפה פשוטה זה יעשה יותר נזק מתועלת..מאוד מיותר לדעתי..אני כן עושה סארמס בסייקלים אבל בשילוב טסט וחומרים נוספים...אתה סהכ בן 18 מאוד לא נכון ומיותר לקחת סטרואידים וסארמס בגיל שלך.. אתה תהרוס סתם את הגוף שלך באמת חבל..אני הכי בעד חומרים אבל בשלב מתקדם יותר ..

• פותח/ת השרשור
משבית ציר...בוא נגיד בשפה פשוטה זה יעשה יותר נזק מתועלת..מאוד מיותר לדעתי..אני כן עושה סארמס בסייקלים אבל בשילוב טסט וחומרים נוספים...אתה סהכ בן 18 מאוד לא נכון ומיותר לקחת סטרואידים וסארמס בגיל שלך.. אתה תהרוס סתם את הגוף שלך באמת חבל..אני הכי בעד חומרים אבל בשלב מתקדם יותר ..
אני אגיד לך מה, התחלתי כבר לפני 13 יום מאז לקחתי כל יום 10 מג, נשאר לי עוד 27 יום.
אתה ממליץ להפסיק? כבר עכשיו?

היי בן 18 וחצי, רוצה להתחיל לקחת ראד 140 10 מג ביום ל40 יום
רציתי לשאול אם בסיום השימוש רמת ייצור הטסט יחזור לרגיל או שהוא יפגע? תודה לעונים
כל הסארמס שיש לפח!!!! אלו תרופות ניסיוניות אשר לא עברו בקרה כזאת או אחרת ונפסלו משימוש לבני אדם.
עדיף לקחת דברים מוכרים אשר היו והינם בשימוש לבני אדם כגון - טסט, ננדרלון,אנאבר,מסטרון וכו...
ובלי קשר... לא הייתי נוגע בזה לפני גיל 22-23.

אין תוצאות? סימן שלא התאמנת כמו שצריך והתזונה לא הייתה משהו גם כן!
אל תחשוב לגעת בשום דבר שקשור לדברים האלה עד שתגיע ל23-24

למה אני רוצה לקחת?
כבר שנה שמתאמן ולא רוצה תוצאות או התקדמות..
אבל אתה אומר שאחרי סיום התקופה רמת הטסט תחזור לרגיל אז זה אומר שאוכל להמשיך להתאמן רגיל ולהתקדם כמו שהייתי אמור להתקדם טבעי לא?
אתה לא רואה תוצאות כי אתה לא אוכל מספיק לא נח מספיק ולא מתאמן חזק מספיק. תשלב את כל זה ואתה תראה את עצמך מתקדם. זה ספורט שצריך בוא סבלנות ועבודה קשה. לא ראד ולא סטרואידים . בטח ובטח לא לפני גיל 21 שהמערכת ההורמונלית שלך עדין מתפתחת. ולא לגעת בכלום לפני שאתה נותן לפחות 3-4 שנים של אימונים טבעיים. רצוי שתגיע לסף של פוטנציאל טבעי. שיהיה לך בסיס טבעי חזק. ואז אפשר לחשוב על חומרים.

יש סיכון שהמערכת שלך לא תחזור למצב רגיל, כמו בכל צריכה של חומר שמשבית את הייצור הטבעי שלך, האם הסיכוי גבוה או נמוך אף אחד לא יכול לומר לך, כי סראמס הם חומרים שלא חקרו אותם ואין עליהם ביקורת, משמע אתה יכול לקבל משהו שכתוב ראד 140 אבל בכדור אין שום דבר כזה או יש משהו אחר לחלוטין, אז אתה בעצם לא יודע מה אתה מכניס לגוף.

בגיל 18 וחצי בהנחה והטסטוסטרון שלך ברמה נורמלית מה שאתה צריך זה להתאמן באופן קבוע עם Progressive overload ובערך קלורי גבוה ואתה תראה התקדמות. זה לא משחק של חודשים זה משחק של שנים. אין תרופות פלא, העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך, ככל שאתה יכול לדחות שימוש בחומרים כאלה, תדחה.

אין לך מושג על מה אתה מדבר...
אתה זכאי לחשוב ככה, מצד שני אנקדוטלית זה קורה ומכיר אנשים באופן אישי שזה קרה להם. ככה שזה כן קורה, האם זה סטטיסטית מה שיקרה? לא סביר.. האם זה יכול לקרות, כן, קורה.

מצד שני אנקדוטלית זה קורה ומכיר אנשים באופן אישי שזה קרה להם
יודע מה, אבוא לקראתך ואגיד ככה:
רוב האנשים אשר בריאים ובלי בעיות, הציר שלהם יחזור למצב רגיל אחרי נגיד סייקל ראשון או שני(יש כאן את @Stark שחזר לו בלי פיסיטי אם אני זוכר נכון).
אולי ייתכן אחוז קטן שלא יחזור להם למרות שאני לא שמעתי/ראיתי דברים כאלה.

כן לי זה חזר הציר והטסט' ללא pct אחרי חודש וחצי. זה היה סייקל שני.

עכשיו אני בשיוט ואני כן מתכנן לצאת עם pct

• פותח/ת השרשור
תראו אני יודע שעל הפנים להכנס לחומרים וזה אבל השאלה שלי היא לא האם להכנס או לא
אני כבר שבועיים לוקח כדורים ראד 140 מקורי שקניתי מאזןלאי
אני לוקח 10 מג ביום ל40 יום.
השאלה שלי היא האם בסוף השימוש רמת הטסט שלי תחזור לרמה רגילה ותקינה
אם לא אני עכשיו אפסיק ישר את השימוש ולא אמשיך את המשך ה25 יום של הכדורים

תראו אני יודע שעל הפנים להכנס לחומרים וזה אבל השאלה שלי היא לא האם להכנס או לא
אני כבר שבועיים לוקח כדורים ראד 140 מקורי שקניתי מאזןלאי
אני לוקח 10 מג ביום ל40 יום.
השאלה שלי היא האם בסוף השימוש רמת הטסט שלי תחזור לרמה רגילה ותקינה
אם לא אני עכשיו אפסיק ישר את השימוש ולא אמשיך את המשך ה25 יום של הכדורים