הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ראד 140 סולו

anonymous.

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
היי התחלתי לקחת ראד 140 10 מג ביום ל40 יום.
כרגע אני ביום 15,
אני מפחד שכשאפסיק עם השימוש הציר יושבת ורמת הטסט תרד,
אתם ממליצים להפסיק עם זה כמה שיותר מהר או להמשיך כי גם ככה זה לא בר תיקון?
מפחד שדפקתי לעצמי תחיים

היי התחלתי לקחת ראד 140 10 מג ביום ל40 יום.
כרגע אני ביום 15,
אני מפחד שכשאפסיק עם השימוש הציר יושבת ורמת הטסט תרד,
אתם ממליצים להפסיק עם זה כמה שיותר מהר או להמשיך כי גם ככה זה לא בר תיקון?
מפחד שדפקתי לעצמי תחיים
תרגיע לא דפקת כלום. תפסיק תשימוש וזהו אתה הבחור בן 18 מפוסט קודם כן? הכל יהיה בסדר תוריד לחץ.

• פותח/ת השרשור
תעצור וזהו תעשה בדיקות דם עוד חודש
Lh
Fsh
Testesterone
E2

זה הכל בהצלחה
מה זה כל הרשימה הזאת שרשמת?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

תרגיע לא דפקת כלום. תפסיק תשימוש וזהו אתה הבחור בן 18 מפוסט קודם כן? הכל יהיה בסדר תוריד לחץ.
לא יודע מה לעשות יש הרבה מאמנים שאומרים לי להמשיך והכל טוב

בדיקות דם של הציר שלך לבקש מהרופא לעשות.

בוא נדבר בעובדות. חומרים סטרואידים תרופות וסארמים למיניהם מתחת לגיל 21 אסורים כי יכולים לגרום לנזק ולפגוע בהתפתחות של המערכת ההורמונלית שלך. אז אם זה עובדה ואי אפשר להתווכח איתה כל המאמנים שלך טועים.
אתה לא יכול להתווכח עם כל הפורום שאומר לך לרדת מכל העניין הזה. ולהתאמן טבעי במשך 3 שנים עד גיל 21.

• פותח/ת השרשור
בוא נדבר בעובדות. חומרים סטרואידים תרופות וסארמים למיניהם מתחת לגיל 21 אסורים כי יכולים לגרום לנזק ולפגוע בהתפתחות של המערכת ההורמונלית שלך. אז אם זה עובדה ואי אפשר להתווכח איתה כל המאמנים שלך טועים.
אתה לא יכול להתווכח עם כל הפורום שאומר לך לרדת מכל העניין הזה. ולהתאמן טבעי במשך 3 שנים עד גיל 21.
תראה אני מתכנן בסוף תקופת ה40 יום לחזור להתאמן טבעי לכל החיים פשוט רציתי בוסט קטן ושמעתי שזה חומר שלא יפגע לי בטסט מסתבר ששיקרו לי וזה כן יפגע בטסט

תראה אני מתכנן בסוף תקופת ה40 יום לחזור להתאמן טבעי לכל החיים פשוט רציתי בוסט קטן ושמעתי שזה חומר שלא יפגע לי בטסט מסתבר ששיקרו לי וזה כן יפגע בטסט
סארמים זה זבל, בתור אחד שלקח לחודשיים כי האמין שזה בלתי תופעות לוואי בעקבות מישהו די מוכר בטיקטוק שמשווק את זה כאילו זה מסטיקים אל תעשה את הטעות הזו.
תעצור כל עוד אתה יכול, האפקט שזה יתן לך הוא מינמלי מאוד מאוד מאוד לעומת התופעות לוואי שיכולות לקרות ואני לא מדבר בכלל על זה שהחומר הזה לא מאושר לשימוש בבני אדם וזה אפילו לא תרופה מתחת לרדאר, זה זבל שנבדק על ידי עכברים ו90 אחוז מהמחקרים הראו סימנים מאוד מחשידים.

אם שווה לך בשביל עוד קילו שתיים שריר לקחת סיכון על המערכת ההורמונלית שלך אז שיהיה בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
סארמים זה זבל, בתור אחד שלקח לחודשיים כי האמין שזה בלתי תופעות לוואי בעקבות מישהו די מוכר בטיקטוק שמשווק את זה כאילו זה מסטיקים אל תעשה את הטעות הזו.
תעצור כל עוד אתה יכול, האפקט שזה יתן לך הוא מינמלי מאוד מאוד מאוד לעומת התופעות לוואי שיכולות לקרות ואני לא מדבר בכלל על זה שהחומר הזה לא מאושר לשימוש בבני אדם וזה אפילו לא תרופה מתחת לרדאר, זה זבל שנבדק על ידי עכברים ו90 אחוז מהמחקרים הראו סימנים מאוד מחשידים.

אם שווה לך בשביל עוד קילו שתיים שריר לקחת סיכון על המערכת ההורמונלית שלך אז שיהיה בהצלחה.
הפסקתי כבר עם החומר.. גרם לי לעייפות מצב רוח ירוד וחוסר חשק מיני זה דיכא אותי אז הפסקתי עם זה כבר
הטסט יחזור לי לבד?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית