הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך להגיע לתוצאות מקסימליות של חיטוב בחודשיים?

guybenza

משתמש מתחיל
60
0
נק' מוניטין:
0
60
0
היי
מתחתן בספסטמבר ומנסה להגיע לתוצאה מקסימלית של צימצום נוזלים +הורדת אחוז שומן

מבחינת מסת שריר ארצה אפילו להוריד/לחטב
מבחינת אימונים אני נותן 3 אימוני כוח AB
וחצי שעה של אירובי(קרוס)
מבחינת תזונה אני בגירעון של 300-500 מידי יום

לא רואה תזוזה משמעותית בהיקפים או אחוז שומן

השאלה שלי זה איך יהיה הכי נכון להתנהל מבחינת תזונה +אימונים בחודשים הקרובים?
האם כדאי לי להגדיל אירובי על חשבון אימוני כוח?

אתה יכול לעשות מיניקאט, זה בהחלט יעשה לך חיתוך משמעותי, אני עשיתי את זה חודשיים, היה לי יום צ'יט אחד להתפרע כמה שאני רוצה, ו6 ימים הייתי על 1,400 קלוריות, 120 חלבון.
החיסרון היחיד שזה קשה מאוד להיות במצב כזה לאורך זמן, לא להתפתות לבולמוסים, ולא להתקרב לאכול חוץ מההקצבה היומית שלך.
הקושי העיקרי הוא הרעב, הייתי הולך לישון ולא נרדם בגלל שהגוף רעב, מבחינת כוח אני הייתי בשיא שלי.
שיהיה בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
כמה זמן אתה בתהליך חיטוב?
מעל 4 חודשים
כן מרגיש חיטוב טבל העלתי מסת שריר במקביל
אבל עדיין יש הרבה נוזלים
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אתה יכול לעשות מיניקאט, זה בהחלט יעשה לך חיתוך משמעותי, אני עשיתי את זה חודשיים, היה לי יום צ'יט אחד להתפרע כמה שאני רוצה, ו6 ימים הייתי על 1,400 קלוריות, 120 חלבון.
החיסרון היחיד שזה קשה מאוד להיות במצב כזה לאורך זמן, לא להתפתות לבולמוסים, ולא להתקרב לאכול חוץ מההקצבה היומית שלך.
הקושי העיקרי הוא הרעב, הייתי הולך לישון ולא נרדם בגלל שהגוף רעב, מבחינת כוח אני הייתי בשיא שלי.
שיהיה בהצלחה 😃
מה ה BMR שלך שהגעת ל1400 קלוריות?
אני שוקל 78
1.69

צורך סביבות ה 140 חלבון ביום
ו1600-1700 סהכ קלוריות
ימי שישי אני חוטא בדרכ אז זה הציט מיל שלי

אממ שאלה טובה,
הBMR אני לא זוכר כי זה היה לפני שנתיים, אבל הייתי 70 ק''ג, ירדתי ל62 בחודשיים, הייתי על 1,800 למשך שבוע וירדתי ל1,400 לכל השאר, בסוף החיטוב שלי הייתי 62 ק''ג 1.62 התמונת פרופיל זה מהשיא שלי.

• פותח/ת השרשור
אממ שאלה טובה,
הBMR אני לא זוכר כי זה היה לפני שנתיים, אבל הייתי 70 ק''ג, ירדתי ל62 בחודשיים, הייתי על 1,800 למשך שבוע וירדתי ל1,400 לכל השאר, בסוף החיטוב שלי הייתי 62 ק''ג 1.62 התמונת פרופיל זה מהשיא שלי.

פצצה , ככה בדיוק המטרה שלי😅
אנסה לקצת עוד , למרות שבאמת אין לי הרבה מה לקצץ, בגלל זה חשבתי אולי להוסיף עוד אירובי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית