הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך לבחור מאמן נכון?

• פותח/ת השרשור Capo
  • פורסם בתאריך

Capo

משתמש מתחיל
181
13
נק' מוניטין:
1
181
13
ניסיתי 2 מאמנים ,אבל אף אחד לבנתיים לא הביא אותי לתוצאה שרציתי
אני באמת מחפש מאמן שיקח אותי לקצה מבחינת שייפ
אבל המוכרים פשוט עולים כל כך הרבה אני לא רואה את עצמי משקיע 800 שקל בחודש זה פשוט חתיכת סכום די רציני להתאמן בחדר כושר
כן יש מסביבם הייפ מטורף אז לכן הם דורשים הרבה יותר ! בגלל הפרסום לא אציין שמות אפילו כבר הם לא עונים בעצמם מי יודע איזה יחס אני אקבל מהם לאחר התשלום די מרתיע
אז אשמח למאמן חדש
אני רוצה להגיע לשייפ תחרותי ( מבלי להתחרות) כן נשמע מוזר אבל אני רוצה לנסות את זה על עצמי. מזוכיסט

ניסיתי 2 מאמנים ,אבל אף אחד לבנתיים לא הביא אותי לתוצאה שרציתי
אני באמת מחפש מאמן שיקח אותי לקצה מבחינת שייפ
אבל המוכרים פשוט עולים כל כך הרבה אני לא רואה את עצמי משקיע 800 שקל בחודש זה פשוט חתיכת סכום די רציני להתאמן בחדר כושר
כן יש מסביבם הייפ מטורף אז לכן הם דורשים הרבה יותר ! בגלל הפרסום לא אציין שמות אפילו כבר הם לא עונים בעצמם מי יודע איזה יחס אני אקבל מהם לאחר התשלום די מרתיע
אז אשמח למאמן חדש
אני רוצה להגיע לשייפ תחרותי ( מבלי להתחרות) כן נשמע מוזר אבל אני רוצה לנסות את זה על עצמי. מזוכיסט
אהלן אחי, קודם כל השאלה היא למה לא הגעת לתוצאה שרצית?
עשית כל מה שנדרש?
התוצאה שרצית הייתה ריאלית?
עשית תיאום ציפיות עם המאמן לגבי המטרה?
היה לכם מסגרת זמן למטרה?
לליווי של תזונה ואימונים עם מפגשים פרונטליים ב800 ש"ח זה לא מופרך,
גם אצלי המחירים אומנם לא 800 אבל לא רחוקים משם, הכל עניין של הערך שאתה מקבל.
אם מישהו לוקח כסף על זה שהוא מפורסם זה משהו אחד, אם הוא לוקח על זה שהוא מקצוען (וזה מה שגרם לו להתפרסם)
זה משהו מבורך, בסוף כל מאמן יכול לקבל מס' מוגבל של מתאמנים אז אין סיבה שיתמחר את עצמו בזול, הכל עניין של היצע וביקוש.

אם יכול לעניין אותך לשמוע פרטים על הליווי שלי אתה יכול לשלוח לי הודעה בפרטי, תצליח אח.

יש לי הרגשה שהבעיה לא המאמן, אולי הבעיה אצלך.
מאמן אמור לעזור ולכוון, אבל העבודה תלויה בך.
יש הרבה מאמנים מעולים שיקדמו אותך, ואם לא התקדמת איתם, תבדוק בכנות האם הקשבת לעיצות שלהם.

אם קשה לך להתקדם, יכול להיות ששווה לך לשלם יותר כסף על מאמן צמוד, ולא מאמן אונליין, אולי בצורה פרונטלית אתה מבין יותר טוב.

אם כסף זה מצרך יקר מידי עבורך, תשקיע בלמידה, תתחיל לקרוא ספרים (לא רק סרטונים, אשכרה תקרא), ותיקח אחריות בלעדית על האימונים שלך, זה יעזור לך פלאים.

• פותח/ת השרשור
אהלן אחי, קודם כל השאלה היא למה לא הגעת לתוצאה שרצית?
עשית כל מה שנדרש?
התוצאה שרצית הייתה ריאלית?
עשית תיאום ציפיות עם המאמן לגבי המטרה?
היה לכם מסגרת זמן למטרה?

לליווי של תזונה ואימונים עם מפגשים פרונטליים ב800 ש"ח זה לא מופרך,
גם אצלי המחירים אומנם לא 800 אבל לא רחוקים משם, הכל עניין של הערך שאתה מקבל.

אם מישהו לוקח כסף על זה שהוא מפורסם זה משהו אחד, אם הוא לוקח על זה שהוא מקצוען (וזה מה שגרם לו להתפרסם)
זה משהו מבורך, בסוף כל מאמן יכול לקבל מס' מוגבל של מתאמנים אז אין סיבה שיתמחר את עצמו בזול, הכל עניין של היצע וביקוש.

אם יכול לעניין אותך לשמוע פרטים על הליווי שלי אתה יכול לשלוח לי הודעה בפרטי, תצליח אח.

האמת לא בקשתי משהו מוגזם מידי רק להגיע לשייפ של 5/7 אחוז שומן קרוב לתחרות וזהו המאמן האחרון היה 4 חודשים הגעתי איתו ל11 אחוז שומן בסך הכל ירדתי איתו 5 אחוז שומן אבל גם עליתי ממש בשריר זה כן אבל אז נפצעתי תקופה די ארוכה (לא קשור לאימונים) עכשיו מחפש לחזור
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

יש לי הרגשה שהבעיה לא המאמן, אולי הבעיה אצלך.
מאמן אמור לעזור ולכוון, אבל העבודה תלויה בך.
יש הרבה מאמנים מעולים שיקדמו אותך, ואם לא התקדמת איתם, תבדוק בכנות האם הקשבת לעיצות שלהם.

אם קשה לך להתקדם, יכול להיות ששווה לך לשלם יותר כסף על מאמן צמוד, ולא מאמן אונליין, אולי בצורה פרונטלית אתה מבין יותר טוב.

אם כסף זה מצרך יקר מידי עבורך, תשקיע בלמידה, תתחיל לקרוא ספרים (לא רק סרטונים, אשכרה תקרא), ותיקח אחריות בלעדית על האימונים שלך, זה יעזור לך פלאים.
האמת מהצד שלי עשיתי את ה98 אחוז אני מתאמן מנוסה אני מתאמן המון שנים אני יכול להגיע לבד לאחוזי שומן נמוכים הכי נמוך שהגעתי לבד זה 9 בערך
אבל פעם האחרונה שלקחתי מאמן נפצעתי (לא קשור לאימונים)
אבל מה שאני מחפש עכשיו זה באמת שייפ תחרות אז כן

האמת לא בקשתי משהו מוגזם מידי רק להגיע לשייפ של 5/7 אחוז שומן קרוב לתחרות וזהו המאמן האחרון היה 4 חודשים הגעתי איתו ל11 אחוז שומן בסך הכל ירדתי איתו 5 אחוז שומן אבל גם עליתי ממש בשריר זה כן אבל אז נפצעתי תקופה די ארוכה (לא קשור לאימונים) עכשיו מחפש לחזור
נשמע שהיה לך אחלה מאמן אני לא מבין למה אתה מחפש אחד חדש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית