עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה לצפות?היי בן 26 מתאמן המון זמן,אני כרגע על סייקל ראשון 500 אנטט וטורינבול למה לצפות?
יש לציין שאני כבר נראה ממש ממש ממש ממש טוב טבעי שקשה לי להאמין שאפשר להשתפר כבר
כבר לא נאטורל
גלמה לצפות?
חייך הולכים להשתנות, ואונליפנס יציעו לך חוזה עסק של מיליון דולר לעונה
טסטוסטרון של zphc שמעת?למה לצפות?
חייך הולכים להשתנות, ואונליפנס יציעו לך חוזה עתק של מיליון דולר לעונה
במידה ואתה עשית, מה דעתך על טסט של חברה zphcתחכה ותראה
מו הסתם שאתה כבר לא טבעי אחרי הזריקה הראשונה
מה הלוז עם הטרולרים האלו
אתה הולך לעלות קרוב ל10 קילו בהרך אם אתה אוכל טוב ואם החומרים סבבה, כמה זמן הסייקל 10 שבועות? 12? . בגלל שיש לך טורינאבול אתה תרגיש את זה כבר בימים הראשונים של השימוש את הטסט תרגיש אחרי שבוע שני / שלישי.היי בן 26 מתאמן המון זמן,אני כרגע על סייקל ראשון 500 אנטט וטורינבול למה לצפות?
יש לציין שאני כבר נראה ממש ממש ממש ממש טוב טבעי שקשה לי להאמין שאפשר להשתפר כבר
כבר לא נאטורל
אני במאזן שלילי אחיאתה הולך לעלות קרוב ל10 קילו בהרך אם אתה אוכל טוב ואם החומרים סבבה, כמה זמן הסייקל 10 שבועות? 12? . בגלל שיש לך טורינאבול אתה תרגיש את זה כבר בימים הראשונים של השימוש את הטסט תרגיש אחרי שבוע שני / שלישי.
יש לך מטרה בסייקל? לשרוף שומן ? במקביל לעלות בשריר? אני ממליץ לך לצלם תמונות לפני ואחרי הסייקל הראשון.אני במאזן שלילי אחי
מעניין תודה
יש לך מטרה בסייקל? לשרוף שומן ? במקביל לעלות בשריר? אני ממליץ לך לצלם תמונות לפני ואחרי הסייקל הראשון.
להתפוצץ בגדול חחחחיש לך מטרה בסייקל? לשרוף שומן ? במקביל לעלות בשריר? אני ממליץ לך לצלם תמונות לפני ואחרי הסייקל הראשון.
מה הקטע להיות בחיטוב אם אתה רוצה "להתפוצץ"להתפוצץ בגדול חחחח
להתפוצץ בגדול חחחח
כן מודע,אבל יש שאלה כזו,האם כי זה סייקל ראשון גם אח זה חיטוב אוכל להתקדם במסת השריר?אתה מודע לזה שבמאזן קלורי שלילי אתה לא "תתפוצץ" ולא תעלה במסת שריר?
אתה יודע עם מי אתה מדבר?עם הכוכב של הפורום לשעברמה הקטע להיות בחיטוב אם אתה רוצה "להתפוצץ"
אני יודע מי אתהאתה יודע עם מי אתה מדבר?עם הכוכב של הפורום לשעבר