עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני יודע מה זה הבעיה שאין מספיק נפח לחזהאתה יכול לעשות PPL
תקרא על זה קצת ברשת
שלום תודה על התגובה המטרה שלי היא לפתח שריר ואני יודע ששש אימונים זה מיותר אבל יש לי זמן עכשיו אז למה לא הבעיה שלי זה שהשרירים שלי לא מתאוששים מהר מספיק בשביל פעמיים בשבוע בעיקר הגדולים יותר (גב חזה רגליים) מה היית ממליץ לעשות במצב כזההיי, קודם כל לא רשמת פרטים יבשים על עצמך (גיל, גובה, משקל), מה המטרה שלך, איזה אימונים אתה מבצע כרגע.
אם המטרה שלך היא פיתוח מסת שריר או ירידה באחוזי שומן, אז להתאמן 6 פעמים זה די מיותר. אתה יכול להתאמן בתדירות כזאת אם ממש בא לך, אבל סביר להניח שזה לא יהיה יעיל יותר מתדירות קטנה יותר (נניח 2-4 אימונים בשבוע).
כמה קווים מנחים: תאמן כל שריר לפחות פעמיים בשבוע, כ-10-20 סטים לכל שריר *בשבוע*, 6-30 חזרות בכל סט (טווחים פרקטיים יותר יהיו 6-12 או 6-15, אבל אתה יכול להגיע לאזורי ה-20 וה-30 חזרות אם בא לך). אבל הכי חשוב זה לנסות להתקדם כל כמה אימונים, אם זה להעלות משקלי עבודה, להעלות חזרות או להוסיף סטים.
אתה יכול לראות כאן איך נראות תוכניות אימונים סטנדרטיות, תבחר איזה חלוקה שנוחה לך ואת התרגילים שאתה רוצה לעשות: תוכניות אימונים לתקופת המסה: איך תעשו זאת נכון | קילוגרם
השרירים שלי לא מתאוששים מהר מספיק בשביל פעמיים בשבוע בעיקר הגדולים יותר (גב חזה רגליים)
לא הבנת אותי הכוונה שאני מתאמן כרגע שש פעמים בשבוע וכל שריר פעמיים אבל הם לא מתאוששים בין הפעם נראשונה מספיק מהר בשביל הפעם השנייהלא הבנתי. אתה לא מספיק להתאושש משני אימונים בשבוע אז העלת לשישה אימונים בשבוע? משישה אימונים בשבוע כן תספיק להתאוששהם
אני מתאמן 6 פעמים בשבוע איזה שרירים כדאי לי לאמן בכל אימון וכמה סטים לכל אחד מהם?
אני יודע מה זה הבעיה שאין מספיק נפח לחזה
שלום תודה על התגובה המטרה שלי היא לפתח שריר ואני יודע ששש אימונים זה מיותר אבל יש לי זמן עכשיו אז למה לא הבעיה שלי זה שהשרירים שלי לא מתאוששים מהר מספיק בשביל פעמיים בשבוע בעיקר הגדולים יותר (גב חזה רגליים) מה היית ממליץ לעשות במצב כזה
יש לך חוסר הבנה בסיסית בבניית תוכנית אימון.לא הבנת אותי הכוונה שאני מתאמן כרגע שש פעמים בשבוע וכל שריר פעמיים אבל הם לא מתאוששים בין הפעם נראשונה מספיק מהר בשביל הפעם השנייה