עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חייב את זה בשביל התיאבון, כמה כבר פוגע בבריאות ?כן הכל תקין. הhdl קצת נמוך אבל בטווח, כנל הטריגליצרידים שהוא קצת גבוה לטעמי אבל גם בטווח.
לא הייתי משתמש בmk עוד.. חבל על הכסף ועל הבריאות.
נתחיל מזה שהתרופה לא אושרה לשימוש אצל בני אדם שזה כבר אמור סוג של להדליק לך נורה. כדאי לקרוא על תרופות לפני שאתה לוקח אותן, במיוחד שזה ללא אישור של רופא.חייב את זה בשביל התיאבון, כמה כבר פוגע בבריאות ?
דווקא לי יש שאלה, חשבתי לתסף לpct במקום mk667 את הפפטידים cjc 1295 + IPAMORELIN. הסיבה ששניהם כי אני יודע שקלינקות trt נותנים אותם.mod GRF-1-29 +GHRP 2/6 יהיו יעילים יותר עם פחות תופעות לוואי.
אני משתמש ב2,הוא מפתח פחות תיאבון מ 6 ואני פשוט טורף דברים כמו במאנצ'
אתה יכול להריץ בלי קשר ל pctדווקא לי יש שאלה, חשבתי לתסף לpct במקום mk667 את הפפטידים cjc 1295 + IPAMORELIN. הסיבה ששניהם כי אני יודע שקלינקות trt נותנים אותם.
קראתי בעבר על ghrp. יצא לך לבדוק לגבי ההבדלים בינהם?
אני לא מחפש לפתוח את הרעב שלי. יותר מחפש להתאושש בצורה יעילה יותר מהpct ולשמר כמה שיותר ממה שצברתי בפיצוץ ושיוט שעשיתי. אני יודע שהתאוששות תלויה בתרופות הpct אבל ידוע שטמקוסיפן ואינכלומפין מורידים igf1 לכן אני מעוניין לתסף במשהו שיעלה לי את ההורמון הנל.אתה יכול להריץ בלי קשר ל pct
Ipamorelin לא פותח רעב כמו ghrp2 ולא משפיע על קורטיזול ופרולקטין, אני מריץ אותו לפני שינה.
ביום מריץ ghrp2 .
כמו כן, הוא משפיע פחות על כמות הורמון הגדילה בדם, צריך לקחת יותר ממנו
מודה שאני צריך לקרוא על זה עוד קצת. אעשה על זה קריאה בסופש.Cjc1295= mod grf1-29
יש את הגרסא עם ה dac.
Cjc לבדו כמעט ולא יפריש gh .
הוא צריך להיות מצורף ל ipa/ghrp .
לא הצדקתי כלום, אני משתמש בשניהם .
מ ghrp2 תקבל הרבה יותר gh , אבל הרעב יהיה חזק, מספיק 100 מקג עם 100 מקג cjc .
Ipamorelin אתה תצטרך בערך 500 מקג.
תיקח בחשבון עלויות.
ניסיתי לקחת 200 מקג ghrp2 , נפילת סוכר חזקה, רעב בלתי נשלט, לא יכולתי לתפקד.
למה לא bpc 157 או tb500 ? אם זה להחלמה ?Ghrp2 מוריד חזק יותר את הסוכר מאשר ipamorelin .
לא בדקתי פרולקטין, מבחינת פרולקטין וקורטיזול הוא משפיע עליהם פחות מ ghrp6 .
אעשה בדיקה עוד כמה חודשים.
תוך כמה שבועות רואים שיפור בנראות הכללית, וורידים בכל מקום, אמות כןאבות.
אני לוקח את זה להאצת החלמה מניתוח .
אה וואו.. חתיכת סטוק של פפדיטיס.. מה המינונים ? אתה מגיע עם tb500 למינון של 5mg בשבוע ? זה עסק לא זול ככ.מי אמר שלא?
bpc-157
tb-500
GHK-Cu
mod grf-1-29
ipamorelin
ghrp2
עזר לי להחלים במהירות,מרגישים את השיפור משבוע לשבוע
החזרתי חלק מהמסה שאיבדתי וזה עוד כשאסור לי להתאמן.
הייתי מת לדעת כמה הסטוק הזה עולה לך לשבוע אחד, אבל אי אפשר.TB-500 : הייתי 4 שבועות על 10 מג ואחכ 5 מג בשבוע.
BPC-157 : פעמיים ביום 500 מקג
GHK-C:2 mg
ipamorelin 500 mcg לפני שינה
ghrp-2 פעמיים ביום 100 מקג
mod-grf בעקרון בכל לקיחה של IPA/GHRP אני מוסיף 100 מק''ג.
עשיתי הפסקה מחלק, אי אפשר לתפקד במינון כזה,כל הזמן עייף
עולה המון,אני מעדיף לשלם עכשיו כדי להפחית סיכון לפריצת דיסק חוזרת.הייתי מת לדעת כמה הסטוק הזה עולה לך לשבוע אחד, אבל אי אפשר.
אתה עושה מעקבים אחרי רמות הסוכר בתדירות תכופה ? יש לי הרגשה שכמות הgh וigf1 בשמיים.
אתה עושה הפסקות עם ה mod grf ?