הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור bmba
  • פורסם בתאריך

bmba

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
אוקיי חברים קצת נתונים עליי עוד מעט בן 20 מתאמן בערך כ שנתיים עם משקלות הורדתי מעל 50 קילו בגיל 17 ועכשיו הגעתי להבנה שאני מוכן לסייקל ראשון משקל 104 קילו בבוקר 1.85 זה הגובה עכשיו יש צורך לדעתכם במאמן/תזונאי צמוד לליווי של סייקל או שיש אפשרות שגם בסייקל ראשון אפשר לעבור לבד. תודה על התגובות

אהלן,

שים לב איפה אלה מפרסם שרשורים באתר (פרסמת בפורום שאלות לפני רכישת ייעוץ אישי וזה פחות מתאים לשם).

בנוסף, הסחר בחומרים אסורים ו/או תרופות מרשם אסור באתר (כולל הפניות חיצוניות כגון מספרי טלפון/שמות של אנשים).

אוקיי חברים קצת נתונים עליי עוד מעט בן 20 מתאמן בערך כ שנתיים עם משקלות הורדתי מעל 50 קילו בגיל 17 ועכשיו הגעתי להבנה שאני מוכן לסייקל ראשון משקל 104 קילו בבוקר 1.85 זה הגובה עכשיו יש צורך לדעתכם במאמן/תזונאי צמוד לליווי של סייקל או שיש אפשרות שגם בסייקל ראשון אפשר לעבור לבד. תודה על התגובות
עשית חיטוב, ירדת 50 קילו. כל הכבוד.
לפני שאתה רץ לסייקלים של סטרואידים, עשית סייקלים של מסה חיטוב, מסה חיטוב? או שאתה רץ לסייקל ראשון כי חיטבת 50 קילו ואתה חושב שאתה יכול להרשות לעצמך להזריק לעצמך לגוף הורמונים?

• פותח/ת השרשור
עשית חיטוב, ירדת 50 קילו. כל הכבוד.
לפני שאתה רץ לסייקלים של סטרואידים, עשית סייקלים של מסה חיטוב, מסה חיטוב? או שאתה רץ לסייקל ראשון כי חיטבת 50 קילו ואתה חושב שאתה יכול להרשות לעצמך להזריק לעצמך לגוף הורמונים?
בהחלט עברתי 2 חיטובים ומסה אחת בינתיים ואני שלם עם עצמי על החלטה היא יושבת לי בראש מעל שנה רציתי רק לדעת על התקציב שנדרש לתהליך כזה כדי להיות מוכן ואלי גם לדעת איזה סוגים בעצם יתאימו לסייקל ראשון הבנתי שטסט מספיק וגם זה במינון יחסית קטן אני לא רוצה לגמור את עצמי זה בטוח

בהחלט עברתי 2 חיטובים ומסה אחת בינתיים ואני שלם עם עצמי על החלטה היא יושבת לי בראש מעל שנה רציתי רק לדעת על התקציב שנדרש לתהליך כזה כדי להיות מוכן ואלי גם לדעת איזה סוגים בעצם יתאימו לסייקל ראשון הבנתי שטסט מספיק וגם זה במינון יחסית קטן אני לא רוצה לגמור את עצמי זה בטוח
אתה לא מבין.
לרצות להיות ענק באופן שמצריך להזריק זה בסדר בעיניי.
אבל פה אתה לא מבין את המשמעות של סטרואידים. המטרה שלך היא להתחיל להשתמש אחרי שכבר צברת עליך הרבה שריר וכוח. בתור מוזרק היום אנשים חשדו בי שאני מזריק עוד כשהייתי טבעי. עזוב את זה שהייתי לובש חולצות צמודות.
לפי מה שאתה מתאר, עושה רושם שאין עליך שריר ואתה נחוש כבר לרוץ כשאתה עדיין זוחל...
רוצה להתקדם? תשקיע בתזונה, אימונים, שינה, סטרס וכו'

• פותח/ת השרשור
אתה לא מבין.
לרצות להיות ענק באופן שמצריך להזריק זה בסדר בעיניי.
אבל פה אתה לא מבין את המשמעות של סטרואידים. המטרה שלך היא להתחיל להשתמש אחרי שכבר צברת עליך הרבה שריר וכוח. בתור מוזרק היום אנשים חשדו בי שאני מזריק עוד כשהייתי טבעי. עזוב את זה שהייתי לובש חולצות צמודות.
לפי מה שאתה מתאר, עושה רושם שאין עליך שריר ואתה נחוש כבר לרוץ כשאתה עדיין זוחל...
רוצה להתקדם? תשקיע בתזונה, אימונים, שינה, סטרס וכו'
אחינו אנשים בהחלט שואלים אם אני על חומרים יש לי את המבנה וזה לא היום הראשון שלי במכון כולה ביקשתי הכוונה לא התנשאות אני לא שחיף שעך על עצמו בלי מודעות אל תדאג

נערך לאחרונה:
אחינו אנשים בהחלט שואלים אם אני על חומרים יש לי את המבנה וזה לא היום הראשון שלי במכון כולה ביקשתי הכוונה לא התנשאות אני לא שחיף שעך על עצמו בלי מודעות אל תדאג
שלחת לי הודעה בפרטי. ממשיכים שם...
יום טוב ושבת שלום ;)

איך בדיוק הגעת להבנה שאתה מוכן להתחיל סייקל?
אתה יודע במה אתה הולך להשתמש? מינונים? תופעות לוואי? מה להשתמש בנוסף שלא קשור לסטרואידים? פיסיטי?
לפי דעתי ממה שראיתי ביומיים האחרונים, אתה לא מבין מספיק בישביל להיכנס לעולם הזה.
תעשה את המחקר שלך מספיק זמן ואז תחליט אם אתה רוצה להיכנס כי את צריך להבין משהו - ברגע שנגעת, נסעת.

חבר'ה למה אתם קופצים עליו, עם מלא הנחות.. כולה הבנאדם עשה פוסט.

לדעתי זה באמת בחירה שלך, פשוט לעשות מחקר רציני ולא לעשות שטויות לפני שמתחילים.

חבר'ה למה אתם קופצים עליו, עם מלא הנחות.. כולה הבנאדם עשה פוסט.

לדעתי זה באמת בחירה שלך, פשוט לעשות מחקר רציני ולא לעשות שטויות לפני שמתחילים.
אף אחד לא קופץ עליו עם "מלא הנחות".
הבן אדם הגיע, כתב שהוא חושב שהוא מוכן לחומרים ואנחנו הבאנו את דעתנו בנושא.
תגובה מיותרת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית