הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות דם

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
אהלן לכולם אני נמצא במכבי
לפני 10 שבועות התחלתי בלאסט
המדדים היו תקינים להתחלה של בלאסט
עכשיו אני רוצה לעשות בדיקות שוב לראות מה הולך , והרופא שואלת למה אני צריך אם המדדים בנורמה, אני לא מכיר רופאים שכן נותנים ככה הקלות השאלה אם לומר לה הכול , ואם זה יכול לסבך אותי מבחינה של ביטוח סיעודי וכו
תודה לכולם

שאלת השאלות. התשובה היא שאין באמת לדעת מה יקרה אם וכאשר, חס ושלום, יקרה לך משהו מבחינת הביטוח.

אתה מכיר את הרופאה שלך, אתה יכול לבקש שהיא שלא תכניס לך את השימוש באנאבולים בתיעוד של התיק כאשר היא רושמת לך הפנייה.

אני למזלי יש לי רופא בחדכ שמשתמש באנאבולים והוא רושם לי הפניות לבדיקות דם בבתי חולים ואני משלם משהו סימלי, אבל בריאות זו בריאות.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

נב אם אתה עדיין בוחר שלא להגיד לה, אז אתה יכול להגיד שהתחלת לתסף בתוספי תזונה בכמויות כי אתה מתחרה או אנערף, שינוי תזונה קיצוני ואתה מעוניין לבדוק אם זה פגע בך.

• פותח/ת השרשור
שאלת השאלות. התשובה היא שאין באמת לדעת מה יקרה אם וכאשר, חס ושלום, יקרה לך משהו מבחינת הביטוח.

אתה מכיר את הרופאה שלך, אתה יכול לבקש שהיא שלא תכניס לך את השימוש באנאבולים בתיעוד של התיק כאשר היא רושמת לך הפנייה.

אני למזלי יש לי רופא בחדכ שמשתמש באנאבולים והוא רושם לי הפניות לבדיקות דם בבתי חולים ואני משלם משהו סימלי, אבל בריאות זו בריאות.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

נב אם אתה עדיין בוחר שלא להגיד לה, אז אתה יכול להגיד שהתחלת לתסף בתוספי תזונה בכמויות כי אתה מתחרה או אנערף, שינוי תזונה קיצוני ואתה מעוניין לבדוק אם זה פגע בך.
תודה על התגובה 😃 דבר ראשון !
כמה עולה דבר כזה פלוס מינוס ? ראיתי שיש באופן פרטי , לגבי עלות לא סגור כמה זה יוצא בדיקות

תודה על התגובה 😃 דבר ראשון !
כמה עולה דבר כזה פלוס מינוס ? ראיתי שיש באופן פרטי , לגבי עלות לא סגור כמה זה יוצא בדיקות
זה לא פרטי. זו עדיין הפנייה פשוט ללא טופס 17 בבית חולים. פרטי זה יכול להיות עסק לא זול. בתא זה יכול להגיע לכמה מאות שקלים לבדיקה אחת, אבל בזמנו בדקתי רק 2 מרפאות פרטיות, יכול להיות שיש יותר זולות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית