עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז מה אתה כן ממליץפשוט לא ! מי אותם אנשים מטומטמים שאמרו לך לקחת את זה בשביל לרדת במשקל ???
אם אתה צריך לרדת 10 קילו שומן, אתה צריך תפריט... לא סטוראידים.
מה ההשלכות ? הז*ן שלך יפסיק לתפקד ואז תפתח עוד פוסט כאן בפורום איך להחזיר אותו.
עזוב שערכי הכבד יעופו למעלה. הldl ינסוק והhdl יתרסק.
מינוס קלורי בתפריט + אירובי!!!!!אז מה אתה כן ממליץ
רשמתי לך. תפריט וכמובן להיות בגרעון קלורי. אל תנסה לחפש קיצורי דרך כי בסוף זה יחזור כמו בומרנג.אז מה אתה כן ממליץ
כל בן אדם יכול להגיע לכל אחוז שומן אם יעשה דיאטה מספיק זמן השאלה כמה שריר ישאר לו אם היית צריך את האוראלים למטרה הזאת הייתי אומר אולי בשילוב עם טסטכל מה שכתבתם עשיתי , אלה עצות שכל ילד בן 6 יודע
אני צריך מישהו מהיימן עם ניסיון בתחום שיעזור לי וימליץ לי איך להוריד 10 קילו של שומן עיקש
האם הכדורים האלה יכולים להיות לעזר.?
ועדיין אנשים מעל גיל 20 באים לפה ושואלים את אותם שאלות מפגרות.אלה עצות שכל ילד בן 6 יודע
ועדיין אנשים מעל גיל 20 באים לפה ושואלים את אותם שאלות מפגרות.
אז לא, הן לא עצות שכל ילד בן 6 יודע 😃
תזונה ואירובי זה מה שיעזור.
"אי שפיות: לעשות אותו דבר שוב ושוב ולצפות לתוצאות שונות." - אלברט איינשטיין.האם הכדורים האלה יכולים להיות לעזר.?
זו עצה כללית, היא הרבה יותר קשה ליישום ממה שאתה חושב בהינתן זה שיש לך ידע דל בתחום (כמו רוב האנשים, גם אלה שחושבים שהם מבינים משהו).כל מה שכתבתם עשיתי , אלה עצות שכל ילד בן 6 יודע
לא. אתה פשוט תפתח בעיה נוספת. אתה צריך ללמוד איך לאכול ולא לחפש קיצורי דרך.האם הכדורים האלה יכולים להיות לעזר?