הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרייבינג למתוק

• פותח/ת השרשור Ohad
  • פורסם בתאריך

Ohad

משתמש משקיע
3,289
859
נק' מוניטין:
2,714
3,289
859
בבית 😃
הרבה זמן שלא רשמתי בפורום הודעה,
אני מוצא את עצמי בשנה האחרונה עם קרייבינג רציני למתוק ופחות יכולת איפוק מבחינת תזונה.
בשנתיים האחרונות עליתי 10 קילו, לפני כ2-4 שנים הייתי סביב 10-12 אחוז שומן והיכולת לשמור את התזונה היה קל בהרבה.
האם ישנם שינויים הורומונלים שיכולים לגרום לזה ? או פשוט שינוי הרגלים וזה בעיקר עניין פסיכולוגי. (בן 30 כיום).

מסקרן אותי מדוע היום קשה לי משמעותית מבחינה פסיכולוגית לא לאכול מתוק ו״לנשנש״ מאשר פעם.

כשיש לי את זה אני מוסיף עוד דבש וקקאו לבראוניז שיבולת שועל, אחרת אני מתחיל להתפרע חחח.

אני מוצא את עצמי בשנה האחרונה עם קרייבינג רציני למתוק
איך זה מתבטא? מה הכמויות שאתה אוכל?

אתה נמצא כרגע בתהליך של ירידה באחוזי השומן?

האם אתה נמנע באופן מוחלט מהמאכלים שיש לך קרייבינג אליהם או שאתה משלב אותם בתפריט שלך?

גם אני ככה, היה לי יכולת איפוק מטורפת אבל ההשתוקקות למתוק שצצה פתאום פגעה בתהליך לחלוטין ואף גרמה לעלות במשקל במהלך חיטוב בגלל בולמוסים.

מה שעזר לי זה להמנע ממתוק לגמרי(לאט לאט אתה שוכח מה הטעם של זה) ולהוריד גם סוכרזית.

להמנע לגמרי ממאכלים שאתה אוהב לא יעילה לטווח הרחוק ולא בריאה לנפש.
תגביל את עצמך למנה אישית בכל ארוחה או באופן יומי(בהתאם לקלוריות שאתה מציב לעצמך)
אתה יכול גם לשלב אותם עם מאכלים פחות דחוסים קלורית(יוגורט או פירות יער לדוגמא).

נערך לאחרונה:
גם אני בן 30, ואני במקום אחר לגמרי בחיים משהייתי בגיל 18.
אני נשוי, עובד, מתאמן ואנחנו גם באינפלציה היום, לנהל כלכלה, בית וחיי משפחה זה הרבה יותר אחריות ולחצים בחיים. היכולת להתמודד עם הלחצים השונים משתנית לתקופות שונות, וזה משפיע מאוד על הרבה דברים אחרים, כמו קרייבינגס, שינה, ועוד.
להתמיד בחיטוב, כושר ודברים אחרים בגיל שלנו לדעתי דורש פסיכולוג או מעבר להרבה אנשים.
באופן אישי אני מאוד מרוצה מהמשקל והתזונה שלי, ברוך השם למדתי להתמודד למרות הכל, אבל אני לגמרי מבין את האתגר של הרבה אנשים.

לדעתי כדאי לבדוק את הדברים מסביב ולראות איך הם משפיעים עליך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית