הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קושי למתוק

Future Trunks

משתמש מתחיל
168
11
נק' מוניטין:
11
168
11
שלום,
מתאמן כ5 שנים שאפשר להגיד ב95% מהם ממש על המסלול ולא מתפטה לשום דבר…אבל בזמן האחרון נהיה לי ממש קשה עם עניין המתוק ליד הקפה הבעיה שאני מסתפק מוופל אחד שניים של לואקר…אני עוצר את עצמי אבל זה ממש יושב עליי הקושי בלי זה … המאמן שחי כרגע לא הכניס לי את זה בתפריט ואני גם לא מבקש ככ כרגע כי סוף החודש אני עוזב אותו ומתחיל עם אחד חדש ובגישה שלי אני אומר עד שאני אגיע למאמן החדש אני יחטא קצת בוופליפ וזה אבל בשאר התפריט שלי אני אוכל תמיד לא מפספס…כמה המחשבה הזאת עקומה ?

אל תוריד מהתפריט מאכלים שאתה אוהב.
אם אתה מרגיש קושי להגביל את עצמך, אז תכניס אריזה קטנה בגבול הקלוריות שאתה מציב לעצמך.

שלום,
מתאמן כ5 שנים שאפשר להגיד ב95% מהם ממש על המסלול ולא מתפטה לשום דבר…אבל בזמן האחרון נהיה לי ממש קשה עם עניין המתוק ליד הקפה הבעיה שאני מסתפק מוופל אחד שניים של לואקר…אני עוצר את עצמי אבל זה ממש יושב עליי הקושי בלי זה … המאמן שחי כרגע לא הכניס לי את זה בתפריט ואני גם לא מבקש ככ כרגע כי סוף החודש אני עוזב אותו ומתחיל עם אחד חדש ובגישה שלי אני אומר עד שאני אגיע למאמן החדש אני יחטא קצת בוופליפ וזה אבל בשאר התפריט שלי אני אוכל תמיד לא מפספס…כמה המחשבה הזאת עקומה ?
אפשר בכיף לשלב דברים כאלה בתפריט.

שאני עושה תפריט למתאמנים אני לוקח בחשבון כל דבר שהם רוצים להכניס ופשוט מכמת.
הימנעות תוביל כמעט בהכרח לבולמוס / התקפים בלתי נשלטים אחרי חיטוב ארוך.

אגב, אם אתה עובר למאמן חדש פשוט תעדכן אותו.
גם ככה זה לא ישנה יותר מידי הכמה ימים האלה.

אפשר לשלב את זה כמעט בכל תפריט כמו שכבר אמרו פה, במסגרת קלורית מסויימת.
בכל אופן דחף למתוק עובד בצורה די דומה להרגלים/התמכרויות, בימים הראשונים זה קשה, אבל אחרי שאתה נמנע ומתגבר על הקושי הדחף הולך ויורד.

• פותח/ת השרשור
אפשר בכיף לשלב דברים כאלה בתפריט.

שאני עושה תפריט למתאמנים אני לוקח בחשבון כל דבר שהם רוצים להכניס ופשוט מכמת.
הימנעות תוביל כמעט בהכרח לבולמוס / התקפים בלתי נשלטים אחרי חיטוב ארוך.

אגב, אם אתה עובר למאמן חדש פשוט תעדכן אותו.
גם ככה זה לא ישנה יותר מידי הכמה ימים האלה.
מסכים איתך אני חושה שפשוט המאמן הנוכחי שלי הופך את התהליך לקשה יותר באיזה שהו מקום בגלל זה אני עוזב אותו כי ברור שאני בא לתת בראש ולא לקבל הנחות אבל יש דברים לדוגמא כמו זה שאפשר לשחק עם זה מעט ויש עוד הרבה דברים מעבר חחחח אבל זה כבר לנושא אחר…

בכל מקרה אני אוכל כביכול נופל מהתפריט בוופלים ועוגיות וזה מבאס אותי אבל מצד שני הקו מחשבה שלי זה שאני יספוג את זה עד שאני אתחיל עם המאמן החדש ואז גם אשלב את זה בצורה טובה בתפריט…

מסכים איתך אני חושה שפשוט המאמן הנוכחי שלי הופך את התהליך לקשה יותר באיזה שהו מקום בגלל זה אני עוזב אותו כי ברור שאני בא לתת בראש ולא לקבל הנחות אבל יש דברים לדוגמא כמו זה שאפשר לשחק עם זה מעט ויש עוד הרבה דברים מעבר חחחח אבל זה כבר לנושא אחר…

בכל מקרה אני אוכל כביכול נופל מהתפריט בוופלים ועוגיות וזה מבאס אותי אבל מצד שני הקו מחשבה שלי זה שאני יספוג את זה עד שאני אתחיל עם המאמן החדש ואז גם אשלב את זה בצורה טובה בתפריט…
ברגע שתמצא מאמן שיבהיר לך שלאכול משהו מחוץ לתפריט זה לא נפילה אלא אופציה הכל יסתדר לך.

• פותח/ת השרשור
ברגע שתמצא מאמן שיבהיר לך שלאכול משהו מחוץ לתפריט זה לא נפילה אלא אופציה הכל יסתדר לך.
יאללה מחכה לזה להתחלה חדשה ומקצועית יותר…מפחד לבנתיים לטחון וופלים חחחחחח כאילו תכף התחלה חדשה אהל גם לא רוצה להתפזר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית