הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

חולשה, גלי חום, והרגשה כללית לא טובה - אשמח לעזרתכם

• פותח/ת השרשור mr.nobo
  • פורסם בתאריך

mr.nobo

מושעה
21
1
נק' מוניטין:
1
21
1
שלום חברים שבוע טוב.

אני בן 36, מתאמן כ-12 שנים. התחלתי ליווי מקצועי אצל אחד מהבאדי בילדרים המובילים בארץ. והתחלנו סקייל ראשון לראשונה בחיי.
בקצרה -
אני לוקח כבר 5 שבועות 500 טסט אננט + 400 בולד (ארוך) מחולק ליומיים, בד״כ שני וחמישי.
החל מהשבוע השני-שלישי בערך הוסיף לי קלן במינון של 40 מק״ג ליום + כדור של פרופיטן.

כמובן שישנה עמידה מלאה בתפריט (2600 קלוריות - 1000 פחמימה, 1250 חלבון, 100 שומן, 250 קלוריות חופשיות), בנוסף לשתיה של מים שלא תפחת מ-3 ליטרים ביום. נוטל אומגה 3, כורכומין, קולגן, מולטי ויטמין ותוספים נוספים תומכי תהליך.

מזה כ-3 שבועות, יש לי תחושה באה והולכת של חולשה. גלי חום גבוהים מאוד, חולשה כללית.
התחושות האלה לא קבועות. הן מופיעות בעיקר בערב-לילה ובעיקר אחרי אימון.
בבוקר לרוב אני מרגיש חדש, אחרי שכל הלילה הזעתי (אבל ממש הזעה בכל הגוף ובמהלך כל הלילה), ואז למעשה החום יורד ואני בסדר, וחוזר חלילה בערב שלאחר מכן.
למעשה החלטתי לכתוב את הפוסט הזה אחרי שזה קרה אתמול בערב שבת שבכלל לא התאמנתי, גם הרגשתי תחושת חולשה, גם הרגשתי גלי חום, וגם הזעתי כל הלילה.
קבעתי תור לרופא, אבל הבעיה שאני לא יודע מה לומר לו - כי התחושה הזו לא קבועה. למעשה, רוב היום (ברוב הימים) אני מרגיש נהדר והתחושה הנוראית הזו מופיעה רק בערב-לילה.
כמובן כמובן כמובן ששאלתי והסברתי את הכל למי שמלווה אותי. הוא אמר שזה לא מהחומרים. לא ציפיתי לתשובה אחרת, אבל לפחות כיסיתי את החלק הזה גם.

אני נמצא בפורום הזה כמה שעות, קורא, מתרשם שיש פה אנשים עם ניסיון. שיודעים דבר או שניים.
בבקשה תגידו לי מה דעתכם. אני כמובן זמין אם יש לכם לשאול כל שאלה, להשלים מידע שאולי לא כתבתי פה. אבל בבקשה תעזרו לי אני באמת סובל כמה שבועות.

• פותח/ת השרשור
עם החומר לא עושה טוב.. עוברים לחברה/ברנד אחר.
בסדר גמור. אני מאתמול מחפש דילר שיש לו וורטקס או באייר - לא מוצא.
אם מישהו יכול לעזור לי בזה, אשמח להודעה פרטית.
אני קודם כל אשמע לעצתכם ואחליף חברה, בנוסף יש לי בדיקות דם השבוע.

דבר נוסף, למה אף אחד לא התייחס לקלן כאולי גורם לבעיה שלי?
אמנם אני לוקח קלן במינון נמוך יחסית למה שמומלץ (פירמידה וכו׳), אבל אני לוקח אותו כבר 20 ימים ברציפות (לא כולל 9 באב כי צמתי) - אז לא ייתכן שהקלן הוא מה שגורם לתחושות החום והחולשה? קראתי הרבה תופעות לוואי על הקלן ביומיים האחרונים. תוסיפו לזה את האימונים הקשים שאני עושה (אימון משקולות כ-שעה וחצי + אימון אירובי עד שריפה של 350 קלוריות שזה שווה ערך ל-40 דקות בהליכון, או כ-30 דקות במכשיר מדרגות - על דופק של 150-170). סיבה נוספת שהייתי שוקל את הקלן כבעיה היא התזמון של ההרגשה הלא טובה שלי. שהתחילה באותו שבוע שהתחלתי לקחת קלן. לפני כן, הייתי מזריק שבועיים וחצי או שלושה (בערך לא מדייק פה), והכל היה בסדר.

דבר אחרון שאני משחזר ורציתי לשתף, כמעט כל פעם שאני שובר את האמפולות הזכוכיות של החלק העליון מתרסקות בתוך האמפולה עצמה אל תוך הנוזל, ואני שואב במחט צהובה את החומר. לא חושב שזו בעיה, אבל ייתכן שכשאני שואב את החומר אני שואב איתו שברי זכוכית או משהו כזה? לדעתי לא סביר אבל אני מעלה את הכל פה.

זה לא מסוכן להחליף חברה באמצע סייקל?
קראתי פה ושם שזה ממש מסוכן להחליף חברה באמצע סייקל גם אם מדובר באותו חומר.
אין שום סכנה תחליף
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

בסדר גמור. אני מאתמול מחפש דילר שיש לו וורטקס או באייר - לא מוצא.
אם מישהו יכול לעזור לי בזה, אשמח להודעה פרטית.
אני קודם כל אשמע לעצתכם ואחליף חברה, בנוסף יש לי בדיקות דם השבוע.

דבר נוסף, למה אף אחד לא התייחס לקלן כאולי גורם לבעיה שלי?
אמנם אני לוקח קלן במינון נמוך יחסית למה שמומלץ (פירמידה וכו׳), אבל אני לוקח אותו כבר 20 ימים ברציפות (לא כולל 9 באב כי צמתי) - אז לא ייתכן שהקלן הוא מה שגורם לתחושות החום והחולשה? קראתי הרבה תופעות לוואי על הקלן ביומיים האחרונים. תוסיפו לזה את האימונים הקשים שאני עושה (אימון משקולות כ-שעה וחצי + אימון אירובי עד שריפה של 350 קלוריות שזה שווה ערך ל-40 דקות בהליכון, או כ-30 דקות במכשיר מדרגות - על דופק של 150-170). סיבה נוספת שהייתי שוקל את הקלן כבעיה היא התזמון של ההרגשה הלא טובה שלי. שהתחילה באותו שבוע שהתחלתי לקחת קלן. לפני כן, הייתי מזריק שבועיים וחצי או שלושה (בערך לא מדייק פה), והכל היה בסדר.

דבר אחרון שאני משחזר ורציתי לשתף, כמעט כל פעם שאני שובר את האמפולות הזכוכיות של החלק העליון מתרסקות בתוך האמפולה עצמה אל תוך הנוזל, ואני שואב במחט צהובה את החומר. לא חושב שזו בעיה, אבל ייתכן שכשאני שואב את החומר אני שואב איתו שברי זכוכית או משהו כזה? לדעתי לא סביר אבל אני מעלה את הכל פה.
הקלן שלך כנראה גם מזויף לא מצאתי שום מידע על החברה ולא אמור להיות תופעות לוואי מקלן ככה כמו שלך..
זכוכית בשמן זה לא טוב אתה יכול להזריק את זה בטעות לשריר וזה יגמר בכאב נוראי.. יש מחט מיוחדת שמסננת את זה אבל מספיק שזה נשבר ככה זה רק אומר מה רמת החומר הזבל הזה כנראה האמפולות מאלי אקספרס ב 10 אגורות ל100...
אסור לדבר על דילרים וקניית חומרים בפורום אתה תקבל באן.

• פותח/ת השרשור
אין שום סכנה תחליף
הקלן שלך כנראה גם מזויף לא מצאתי שום מידע על החברה ולא אמור להיות תופעות לוואי מקלן ככה כמו שלך.. זכוכית בשמן זה לא טוב אתה יכול להזריק את זה בטעות לשריר וזה יגמר בכאב נוראי.. יש מחט מיוחדת שמסננת את זה אבל מספיק שזה נשבר ככה זה רק אומר מה רמת החומר הזבל הזה כנראה האמפולות מאלי אקספרס ב 10 אגורות ל100... אסור לדבר על דילרים וקניית חומרים בפורום אתה תקבל באן.

הנה תוצאות בדיקות דם, למה שלפחות הגיע עד כה.

קבצים מצורפים

• fb877_myTests.pdf
    KB 98.2 · צפיות: 69
  • c46d7_myTests.pdf
    KB 73.4 · צפיות: 61
  • c1acd_myTests.pdf
    KB 56.7 · צפיות: 149
  • 651be_myTests.pdf
    KB 42.9 · צפיות: 149
  • 85d40_myTests.pdf
    KB 44.8 · צפיות: 109
הנה תוצאות בדיקות דם, למה שלפחות הגיע עד כה.
1:קרישות דם משתנה קצת על חומרים אז הקפיצה הזאת תקינה הייתי אומר.
2:הפיברינוגן קצת גבוה זה מעלה סיכוי לחסימת עורקים שבץ וכל הקשור.. עוד הפעם על חומרים זה בעייתי (זה למה אני תמיד אומר לעשות בדיקות דם לפני שמתחילים סייקל)
3:כדוריות דם לבנות גבוהות - זיהום,דלקת,החומר חרא וכולי וכולי..
4:הגלובולין גם קצת עלה שזה מעיד על מערכת חיסונית בפעילות מעל הממוצע עוד הפעם דלקת,זיהום,קעקוע חדש, החומר חרא..
5:הכולסטרול הטוב שלך נמוך תוסיף אומגה 3 במינון גבוה ותוספי משנה..
6:אנזים כבד נפסל הבדיקה לא יצא תקינה ? תעשה מחדש
7:ה crp גבוה קצת (דלקת רב מערכתית או נזק מסויים פנימי שלא ניראה או ניראה לעיניים) מה כן אסור שיהיה גבוה הרבה זמן כי זה מאמץ תמידי על הלב תבדוק עוד חודש מחדש.
8:הבילירובין קצת עלה - הפסקת להזריק טסט? בדרך כלל זה עולה מתי הגוף מסנן תאים אדומים לבחוץ קורה מתי מפסיקים חומרים או הפסקה חלקית של משהו מהחומרים כי יש יותר מדי תאים אדומים.
9: אני לא דוקטור.. הכל סה"כ פחות או יותר תקין בלקיחת הידיעה שאתה על חומרים בכללי אתה תחייה.. למה לא עשית בדיקה הורמונלית?

• פותח/ת השרשור
אחי... הרופא משפחה דיבר איתך?

היי אח, היום רק עשיתי בדיקות דם.
ראיתי תוצאות לבד בכללית אונליין.
לשאלתך, יום ראשון בבוקר יש לי תור אליו.

1:קרישות דם משתנה קצת על חומרים אז הקפיצה הזאת תקינה הייתי אומר.
2:הפיברינוגן קצת גבוה זה מעלה סיכוי לחסימת עורקים שבץ וכל הקשור.. עוד הפעם על חומרים זה בעייתי (זה למה אני תמיד אומר לעשות בדיקות דם לפני שמתחילים סייקל)
3:כדוריות דם לבנות גבוהות - זיהום,דלקת,החומר חרא וכולי וכולי..
4:הגלובולין גם קצת עלה שזה מעיד על מערכת חיסונית בפעילות מעל הממוצע עוד הפעם דלקת,זיהום,קעקוע חדש, החומר חרא..
5:הכולסטרול הטוב שלך נמוך תוסיף אומגה 3 במינון גבוה ותוספי משנה..
6:אנזים כבד נפסל הבדיקה לא יצא תקינה ? תעשה מחדש
7:ה crp גבוה קצת (דלקת רב מערכתית או נזק מסויים פנימי שלא ניראה או ניראה לעיניים) מה כן אסור שיהיה גבוה הרבה זמן כי זה מאמץ תמידי על הלב תבדוק עוד חודש מחדש.
8:הבילירובין קצת עלה - הפסקת להזריק טסט? בדרך כלל זה עולה מתי הגוף מסנן תאים אדומים לבחוץ קורה מתי מפסיקים חומרים או הפסקה חלקית של משהו מהחומרים כי יש יותר מדי תאים אדומים.
9: אני לא דוקטור.. הכל סה"כ פחות או יותר תקין בלקיחת הידיעה שאתה על חומרים בכללי אתה תחייה.. למה לא עשית בדיקה הורמונלית?
1. סבבה.
2. עשיתי, יש לי אם תרצה לראות.
3 + 4 - תמיד יש לי כדוריות דם לבנות והגלובולין כזה. יש לי יותר מבדיקת דם ישנות שמראות את הנ״ל, הרבה לפני שהתחלתי חומרים.
5. אני לוקח כל יום: 1000 מגנזיום, 1000 כורכומין, 1000 אומגה 3, 1000 אשווגנדה או איך לא קוראים לזה, קולגן, 2 מולטיויטמין, אבץ, פטריות ריישי, סו פלמנטו, וכו׳. אני מרפד את עצמי בכל מה שאפשר, והנ״ל כבר מעל שנתיים.
6. ברור.
7. אני מניח שיש לי אימון יתר, אני מתאמן ותיק (מעל 12 שנים) ואימונים שלי הם סופר מקצועיים. בנוסף, אני עושה אירובי עד לשריפת 350 לאחר כל אימון. שזה בערך חצי שעה על מכשיר מדרגות. אני יוצא סחוט אבל לא טרי..
8. מה פתאום. היום התחלתי את השבוע השישי של 500 כל שבוע כמו שאמרתי לכם.
9. ברור שעשיתי נסיך יפה תואר, כתבתי שלא הכל מוכן. אבל עכשיו עוד משהו מוכן אני מעלה אותו - רואים שיש לי טסט בשמיים (כבר מעלה את הקובץ).

תודה לכם על הכל, אתם מרגשים אותי 😃

חסר רק הורמון אנדו אחד, חוץ מזה יש הכל.

קבצים מצורפים

• הורמון אנדו.pdf
    KB 62.1 · צפיות: 74
נערך לאחרונה:
היי אח, היום רק עשיתי בדיקות דם.
ראיתי תוצאות לבד בכללית אונליין.
לשאלתך, יום ראשון בבוקר יש לי תור אליו.

1. סבבה.
2. עשיתי, יש לי אם תרצה לראות.
3 + 4 - תמיד יש לי כדוריות דם לבנות והגלובולין כזה. יש לי יותר מבדיקת דם ישנות שמראות את הנ״ל, הרבה לפני שהתחלתי חומרים.
5. אני לוקח כל יום: 1000 מגנזיום, 1000 כורכומין, 1000 אומגה 3, 1000 אשווגנדה או איך לא קוראים לזה, קולגן, 2 מולטיויטמין, אבץ, פטריות ריישי, סו פלמנטו, וכו׳. אני מרפד את עצמי בכל מה שאפשר, והנ״ל כבר מעל שנתיים.
6. ברור.
7. אני מניח שיש לי אימון יתר, אני מתאמן ותיק (מעל 12 שנים) ואימונים שלי הם סופר מקצועיים. בנוסף, אני עושה אירובי עד לשריפת 350 לאחר כל אימון. שזה בערך חצי שעה על מכשיר מדרגות. אני יוצא סחוט אבל לא טרי..
8. מה פתאום. היום התחלתי את השבוע השישי של 500 כל שבוע כמו שאמרתי לכם.
9. ברור שעשיתי נסיך יפה תואר, כתבתי שלא הכל מוכן. אבל עכשיו עוד משהו מוכן אני מעלה אותו - רואים שיש לי טסט בשמיים (כבר מעלה את הקובץ).

תודה לכם על הכל, אתם מרגשים אותי 😃

חסר רק הורמון אנדו אחד, חוץ מזה יש הכל.
האסטרוגן שלך נמוך מאוד.. שזה מוזר אתה לוקח משהו ? מצעד שני הבולד יכול לרסק אותו גם..
מאזן קלורי שלילי גם יכול להשפיע משמעותית.. אבל נמוך האסטרוגן אני בשביל להגיע למספר הזה צריך כדור ארומסין בשבוע... אבל על 500 טסט ניראה לי יותר מכדור.. כל עוד החשק המיני תקין אין מה לגעת..

הבלוטות הטריס שלך בפעילות מוגברת מאוד.

הבדיקות דם תקינות לספורטאי על חומרים.

• פותח/ת השרשור
האסטרוגן שלך נמוך מאוד.. שזה מוזר אתה לוקח משהו ? מצעד שני הבולד יכול לרסק אותו גם..
מאזן קלורי שלילי גם יכול להשפיע משמעותית.. אבל נמוך האסטרוגן אני בשביל להגיע למספר הזה צריך כדור ארומסין בשבוע... אבל על 500 טסט ניראה לי יותר מכדור.. כל עוד החשק המיני תקין אין מה לגעת..

הבלוטות הטריס שלך בפעילות מוגברת מאוד.

הבדיקות דם תקינות לספורטאי על חומרים.

1. אני לוקח ארימדקס יום כן יום לא.
2. הבלוטות הטריס שלך בפעילות מוגברת מאוד. - מה זה אומר בעברית?
3. הבדיקות דם תקינות - אז למה אני חולה כל הזמן? גם עכשיו אני כאילו עם שפעת, חום גבוה, אי שקט, וכמו כל לילה - גם הלילה אני הולך להזיע בכל הגוף עד הבוקר..

1. אני לוקח ארימדקס יום כן יום לא.
2. הבלוטות הטריס שלך בפעילות מוגברת מאוד. - מה זה אומר בעברית?
3. הבדיקות דם תקינות - אז למה אני חולה כל הזמן? גם עכשיו אני כאילו עם שפעת, חום גבוה, אי שקט, וכמו כל לילה - גם הלילה אני הולך להזיע בכל הגוף עד הבוקר..
1:זה למה הכולסטרול הטוב שלך נמוך תפסיק ארימידקס אחי ? מי אמר לך לקחת כדור יום כן יום לא אמאלה..
2:אולי הקלן שלך זה t3 ולא קלן אתה מרגיש מדי פעם הרגשה כמו של נפילת סוכר? זיעה קרה רעידות בידיים וכולי? (הצוואר שלך נפוח קצת?)
3:הגוף שלך נלחם בדלקת לפי הבדיקות דם כמו שנאמר החומר לא עושה לך טוב תחליף הבדיקות דם תקינות לפי זה שאתה על חומרים אבל מספרים לא אומרים כלום.

1:תחליף חומר יש רפואי בשוק תמשיך לחפש לקח לי בדיוק חצי שעה למצאו אם אני יכול גם אתה..
2:תוריד את הקלן , ותוריד את הבולד..
3:תפסיק לקחת ארימידקס!!!!!!!!
4:תמצא ארומסין ו כאברגולין ושים אותם בצד במקרה ויש בעיות רק אז אתה לוקח.

אם אתה תעשה את מה שרשמתי בעוד חודש אתה תרגיש כמו חדש אתה עדיין לא טיפלת בבעיה..

• פותח/ת השרשור
1:זה למה הכולסטרול הטוב שלך נמוך תפסיק ארימידקס אחי ? מי אמר לך לקחת כדור יום כן יום לא אמאלה..
2:אולי הקלן שלך זה t3 ולא קלן אתה מרגיש מדי פעם הרגשה כמו של נפילת סוכר? זיעה קרה רעידות בידיים וכולי? (הצוואר שלך נפוח קצת?)
3:הגוף שלך נלחם בדלקת לפי הבדיקות דם כמו שנאמר החומר לא עושה לך טוב תחליף הבדיקות דם תקינות לפי זה שאתה על חומרים אבל מספרים לא אומרים כלום.

1:תחליף חומר יש רפואי בשוק תמשיך לחפש לקח לי בדיוק חצי שעה למצאו אם אני יכול גם אתה..
2:תוריד את הקלן , ותוריד את הבולד..
3:תפסיק לקחת ארימידקס!!!!!!!!
4:תמצא ארומסין ו כאברגולין ושים אותם בצד במקרה ויש בעיות רק אז אתה לוקח.

אם אתה תעשה את מה שרשמתי בעוד חודש אתה תרגיש כמו חדש אתה עדיין לא טיפלת בבעיה..
1. המלווה אמרתי לך מי זה בפרטי.
2. קלן - אין נפילת סוכר, אין רעידות, הצוואר שלי בכלל לא נפוח. גם אל תשכח שהמינון נמוך.
3. אנסה.
1. לא הצלחתי.
2,3,4 - אז לדרוך על כל מה שהמלווה אומר? זה אבסורד לקחת מישהו מקצועי ברמות בינלאומיות, ואז בסוף לעשות דברים מנוגדים למה שהוא אמר.

1. המלווה אמרתי לך מי זה בפרטי.
2. קלן - אין נפילת סוכר, אין רעידות, הצוואר שלי בכלל לא נפוח. גם אל תשכח שהמינון נמוך.
3. אנסה.
1. לא הצלחתי.
2,3,4 - אז לדרוך על כל מה שהמלווה אומר? זה אבסורד לקחת מישהו מקצועי ברמות בינלאומיות, ואז בסוף לעשות דברים מנוגדים למה שהוא אמר.
אם הוא היה באמת ברמה הזאת לא היית פונה לפורום הזה..
אבסורד זה לשלם לבן אדם בשביל להרגיש לא טוב ולקבל יעוץ והדרכה בחינם בפורום אינטרנט.

האמינות של הבחור הזה שווה לחומר הזה
Screenshot_20230810_232604_WhatsApp.jpg

• פותח/ת השרשור
שלום, שבוע טוב.

מעדכן פה - לאחר בדיקות דם ולאחר הרחבה של בדיקות (בין היתר בדיקות דם נוספות, משטח גרון וכו׳), רופא המשפחה הגיע למסקנה (לאחר ששלח את התיק שלי לאנדוקרינולוג) שיש לי דלקת בבלוטת התריס.
אינני יודע אם זה בגלל החומרים, למען האמת לא שמעתי אפילו על אדם אחד שקיבל דלקת בבלוטת התריס מסטרואידים. אולי זה סתם צירוף מקרים..
בכל מקרה, גם לאמא שלי הייתה דלקת בבלוטת התריס לפני כמעט 10 שנים..

זה הכל.

תשמע תשמע תשמע,
400 בולד, ארימידקס יום כן יום לא, ושאר העצות המטומטמות של הבחור שלך.
תחזיר לו את כל החומרים, צא ל pct ותחזור כשאתה יודע מה אתה עושה / אתה מלווה על ידי מישהו אמין הפעם שגם הוא יודע מה הוא עושה.
סייקל ראשון - טסט סולו אחשלי היקר.

• פותח/ת השרשור
אני בספק אם יש לך דלקת בבלוטת התריס..
עדכנת את הרופא והאנדו שלקחת חומרים אנאבולים? 😉
המסקנה הזו היא לאחר כל הבדיקות שנעשו.
כל התסמינים גם (בלי קשר לבדיקות) מצביעים על דלקת בבלוטת התריס - חום עולה ויורד, חולשה, עייפות, הזעת יתר.
אתה חושב שרופא סתם מנחש שיש לי או אין לי דלקת בבלוטת התריס...

תשמע תשמע תשמע,
400 בולד, ארימידקס יום כן יום לא, ושאר העצות המטומטמות של הבחור שלך.
תחזיר לו את כל החומרים, צא ל pct ותחזור כשאתה יודע מה אתה עושה / אתה מלווה על ידי מישהו אמין הפעם שגם הוא יודע מה הוא עושה.
סייקל ראשון - טסט סולו אחשלי היקר.

בולד וקלן הפסקתי. החלפתי בזכות עצתו של Kicker177 את הטסט לבאייר.
ארידימקס הפחתתי לפעמיים בשבוע (ביום של הזריקה).
לגבי pct - זו החארטה הכי גדולה שיש בעולם הסטרואידים, סתם דרך לקחת מאנשים (עוד) כסף..
לגבי ״אתה מלווה על ידי מישהו אמין״ - חה חה חה.. הצחקת אותי..
הרי יש פה אנשים שהתחילו תהליך בעצמם ובין לבין שאלו שאלות - ואנשים פה בפורום תקפו אותם שהם טרולים, שהם נסמכים על חלקי פיסות מידע שהם קראו באינטרנט.
אז אחד כמוני שלא עשה את הטעות שלהם, והלך למישהו בעל שם, מישהו שיש לו ניסיון של שנים בעולם פיתוח הגוף בכלל ובסטראודים בפרט - גם נפל..
המסקנה? שלא משנה מי מלווה אותך, תמיד צריך לבדוק בעצמך. לא לסמוך על אף אחד.. אין בי כבר אמון באף אחד..

נערך לאחרונה:
המסקנה הזו היא לאחר כל הבדיקות שנעשו.
כל התסמינים גם (בלי קשר לבדיקות) מצביעים על דלקת בבלוטת התריס - חום עולה ויורד, חולשה, עייפות, הזעת יתר.
אתה חושב שרופא סתם מנחש שיש לי או אין לי דלקת בבלוטת התריס...
תגיד לרופא שלך שאתה לוקח חומרים לא רפואים ללא בדיקות מעבדה תראה מה הוא יגיד לך..
אתה משקר לעצמך ומשתף את כולנו בשביל להרגיע את עצמך אף אחד לא יקח חלק בזה..
אני מניאק אם הקלן שלך זה לא t3 או t4
מדדי זיהום גבוהים
מדדי בלוטת הטריס גבוהים..
לא אמרת מילה אחת על החומרים לרופא שלך..
אני מצטער זה מרתיח לי את הדם.

• פותח/ת השרשור
תגיד לרופא שלך שאתה לוקח חומרים לא רפואים ללא בדיקות מעבדה תראה מה הוא יגיד לך..
אתה משקר לעצמך ומשתף את כולנו בשביל להרגיע את עצמך אף אחד לא יקח חלק בזה..
אני מניאק אם הקלן שלך זה לא t3 או t4
מדדי זיהום גבוהים
מדדי בלוטת הטריס גבוהים..
לא אמרת מילה אחת על החומרים לרופא שלך..
אני מצטער זה מרתיח לי את הדם.
מה מרתיח אותך? שלא אמרתי לרופא כלום?
אני לא מתכוון לומר לו שאני לוקח חומרים.
אם הקלן הוא t3 או t4 - זה לא רלוונטי, כי הפסקתי אותו.
אני לא מחפש להרגיע את עצמי, אני פתחתי פה שרשור כדי לקבל עצה טובה - ואני עשיתי כל מה שאמרתם לי לעשות..

מה מרתיח אותך? שלא אמרתי לרופא כלום?
אני לא מתכוון לומר לו שאני לוקח חומרים.
אם הקלן הוא t3 או t4 - זה לא רלוונטי, כי הפסקתי אותו.
אני לא מחפש להרגיע את עצמי, אני פתחתי פה שרשור כדי לקבל עצה טובה - ואני עשיתי כל מה שאמרתם לי לעשות..
הכל רלוונטי יש תרופות שאתה מתחיל בהדרגתיות ומסיים בהדרגתיות קלן ו תרופות של בלוטת הטריס זה בדיוק התרופות האלה.
אתה לא רוצה לדבר אם הרופא שלך בקשר לזה מקובל תעשה בדיקות חוזרות בשביל לראות אם יש שינוי דרסתי במדדים מהיום שהפסקת הכל תדבר אם המדריך הליצן הזה שיחזיר הכסף ותלמד כמה שאתה יכול לבד עד שתבין לעומק איך זה עובד ותתחיל סייקל כמו שצריך.
אם אני הייתי משלם למישהו על הדרכה וחומרים והסייקל הראשון בחיים שלי היה נגמר ככה הייתי גומר עליו..
הסייקל הראשון צריך להיות הכי טוב שיש בלי בעיות זה כמו להכניס זי"ן לכוס בפעם הראשונה.. אז כן זה מרתיח את הדם..

גם נתן לך חומר חרא גם שם אותך על קוקטייל חומרים לא תקין בכלל ועכשיו אתה מקבל רוגע שהרופא אמר דלקת בבלוטת הטריס (תעשה גוגל עד כמה זה רציני ועד כמה זה נדיר הנושא הזה)
תחפש מחקרים איזה שינוי של חילוף חומרים מתחיל בגוף מאנאבולים וכורטיסטארואידים נגד אסתמה..

עדיף שהמאמן הזה יחליף עבודה.. יבוא יום יגמר אחרת בשבילו.. הוא קיבל אותך בריא ושלם ? אז שישמור על זה שתשאר בריא ושלם.. 😠 😡

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית