Gh בדיקות דם

• פותח/ת השרשור Arik.a
  • פורסם בתאריך

Arik.a

משתמש מתחיל
53
2
נק' מוניטין:
2
53
2
עשיתי בדיקת דם אחרי שבועיים של שימוש בgh של חברת סיגמה, עלה לי מ0.1 (הכי נמוך שיש) ל2.2 שזה בשליש האחרון של הגרף, השאלה שלי אם זה אמור לעלות בכאלה אחוזים או לצאת מטווח הנורמה (בהנחה שהייצור הטבעי שלי ממש ברצפה) ואם כן, זה אמור לעלות עם הזמן של השימוש? או שזה יישאר ככה ואפשר פשוט להעלות מינון? (לוקח 4iu ביום)

פעם הבא קח איתך את המזרק אם קרח בשקית ותעשה זריקה במינון קצת יותר גבוה כחצי שעה לפני הבדיקת דם.
חברות שלא מפרסמים בדיקות מעבדה על חומר גלם או על קו בישול הייתי אומר שהכל אפשרי..
מה כן אתה סה"כ שבועים על 4 יחידות מדובר בהורמון גדילה גנארי אם חוסר של שרשרת 1 של חומצת אמינו במבנה הכימי שלו .. תן לזה חודש ואחרי זה צא לבדיקה..
אין לדעת אם ההורמון גדילה של סיגמה זה אמיתי או חתול בשק לי היה מספיק הסוסטנון שלהם.. 😞

• פותח/ת השרשור
פעם הבא קח איתך את המזרק אם קרח בשקית ותעשה זריקה במינון קצת יותר גבוה כחצי שעה לפני הבדיקת דם.
חברות שלא מפרסמים בדיקות מעבדה על חומר גלם או על קו בישול הייתי אומר שהכל אפשרי..
מה כן אתה סה"כ שבועים על 4 יחידות מדובר בהורמון גדילה גנארי אם חוסר של שרשרת 1 של חומצת אמינו במבנה הכימי שלו .. תן לזה חודש ואחרי זה צא לבדיקה..
אין לדעת אם ההורמון גדילה של סיגמה זה אמיתי או חתול בשק לי היה מספיק הסוסטנון שלהם.. 😞
זהו שהייתי על טסט שלהם ואנקלומיפן בpct והתוצאות היו מעולות. גם עכשיו זה קפץ דיי משמעותי…השאלה אם זה עולה עם הזמן?

זהו שהייתי על טסט שלהם ואנקלומיפן בpct והתוצאות היו מעולות. גם עכשיו זה קפץ דיי משמעותי…השאלה אם זה עולה עם הזמן?
לא אמרתי שהחומר לא עבד הסוסטנון עבד פשוט רמת הכאב והחום זה היה לא הגיוני..

הורמון גדילה זה לא כמו טסטוסטרון אם זה היה רפואי היה עובד בשניה של הזריקה גנארי יכול לקחת זמן כל עוד זה באמת הדבר האמיתי במינון תקין.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

וקח בחשבון שמחצית החיים של HGH זה דקות ספורות זה למה עדיף לעשות ממש לפני הבדיקת דם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית