הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה עדיף - ליפו 6 או אפדרין?

iceman90

משתמש מתחיל
59
0
נק' מוניטין:
239
59
0
בעבודה
טוב, אני אחרי 4 חודשי דיאטה (עם 20+ קילוגרם פחות) וכמובן נתקעתי.
עשיתי כעצת חלק מהאנשים פה ובניתי תפריט חדש, היום אני מסיים את התפריט הנייטרלי ומתחיל את התפריט לחיטוב שבניתי.
אני מעוניין להוסיף למשוואה תוסף שיעזור לי עם הירידה.
האפשרויות שברשותי (לפי מה שהבנתי) הן ליפו 6 ואפדרין, בקשר לאפדרין אני מכיר את המגבלות תופעות לוואי וכו... הבעיה היחידה היא שאני לא מצליח להשיג אפדרין (זה שאני מתאמן בבית והתוסף לא חוקי לא עוזר יותר מדי).
בקשר לליפו 6, אני לא ממש יודע אם הוא שווה משהו, ולכן אני שואל לעצמכם.
אגב, אני לא מיליונר, אבל כסף זה לא באמת שיקול בנושא.
אשמח לשמוע חוות דעת.

תודה,

מטי.

אפדרין עולה פחות מליפו במיוחד בארץ, כי ליפו זה מוצר מיוחצן ומשלמים על כך.
אפדרין יהיה יעיל יותר מסיבה 1, אין לו תוספות מיוחדות (בהנחה שאתה לא קונה את הארסן, אבל גם הוא בסדר אך לתקופה מדודה). בליפו 6 אתה תמצא גוגלסטרונס וכל מיני דברים מוזרים שמוסיפים לך פרט מהיהומבין, מה גם בליפו 6 הגירסה הישנה יש לו רק 2.5 מ"ג יהומבין בגירסה 6X יש 5 מ"ג יהומבין.
שורה תחתונה הייתי מעדיף את האפדרין בשילוב של קפיאין בגלל התחושה יותר מאשר התוצאה, בעיקרון גם לדעתי התוצאה בסופו של דבר תוביל לטובת האפדרין. יהומבין גם יעיל הרבה יותר באחוזי שומן נמוכים עם אימוני אירובי אינטנסיבים, חוץ מאנרגיה בהתחלה הוא לא יתן כלום, אפדרין יעיל בכל מצב אפילו יותר על אנשים שמנים, ועוד בהתחשב שאתה 300% שומן 🤫

• פותח/ת השרשור
תודה,
טוב... יצא טוב, מי צריך את כל הדעות האלה? סתם מבלבל. (מי שפספס - ציניות)
אז קניתי ליפו 6 (ב-ebay גרושים לעומת בארץ)

אני כבר אספר לכם מה דעתי על התוסף, במידה ואני לא אסיים את החיטוב בחודשיים הקרובים (די סביר שזה יקרה) ננסה אפדרין... ואז אולי אני אוכל לענות לעצמי.

מטי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית