הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות

• פותח/ת השרשור Kro
  • פורסם בתאריך
BPC-157 מקדם ריפוי של רקמות רכות, שרירים, גידים ופציעות רצועות, כמו גם מקדם צמיחת עצם. מחקרים של BPC-157, המסוגלים לפעול גם כחומר נוטרופי (מחזק מוח) וגם כחומר ארגוגני (משפר ביצועים), מצביעים על כך שפפטיד פשוט זה יכול לגרום להשפעות ריפוי ברמות שונות. BPC-157 מסייע לגוף להשיג רמות רבות של ריפוי ושיפור, עם זאת, הטענה שלו לתהילה היא יכולתו לטפל בפציעות של רקמות רכות המערבות שרירי שלד, גידים ורצועות.

המחס גנב לי פרטיה של זה אחלה של פיפטיד במיוחד מתי משלבים אותי אם tb-500

BPC-157 מקדם ריפוי של רקמות רכות, שרירים, גידים ופציעות רצועות, כמו גם מקדם צמיחת עצם. מחקרים של BPC-157, המסוגלים לפעול גם כחומר נוטרופי (מחזק מוח) וגם כחומר ארגוגני (משפר ביצועים), מצביעים על כך שפפטיד פשוט זה יכול לגרום להשפעות ריפוי ברמות שונות. BPC-157 מסייע לגוף להשיג רמות רבות של ריפוי ושיפור, עם זאת, הטענה שלו לתהילה היא יכולתו לטפל בפציעות של רקמות רכות המערבות שרירי שלד, גידים ורצועות.

המחס גנב לי פרטיה של זה אחלה של פיפטיד במיוחד מתי משלבים אותי אם tb-500
אשכרה העתקת את כל ההודעה שלך מילה במילה מכאן 🤔

"
BPC-157 Promotes Healing Of Soft Tissue, Muscle, Tendon And Ligament Injuries, As Well As Promoting Bone Growth.

Capable of acting as both a nootropic (a brain booster) and an ergogenic (performance-enhancing) substance, BPC-157 studies suggest this simple peptide can induce healing effects on various levels.

BPC-157 helps the body to achieve many levels of healing and enhancement, however, its claim to fame is its ability to treat soft tissue injuries involving skeletal muscles, tendons, and ligaments."

• פותח/ת השרשור
מה לגביי רקמות הלב? עם למישהו יש צלקת על הלב כתוצאה מאוטם לבבי האם זה יכול לחדש/לתקן לתת איזה יתרון בשימוש?

מה לגביי רקמות הלב? עם למישהו יש צלקת על הלב כתוצאה מאוטם לבבי האם זה יכול לחדש/לתקן לתת איזה יתרון בשימוש?
זה לא פיפטיד פלא שמרפה הכל יש מספר בדיקות שנעשו איתו על בעיות לב אתה יכול לעשות חיפוש מחקרים באינטרנט.
מה כן אתה צריך מעקב קבוע איתו בשביל לראות אם הוא כן תיקן נזק לבבי שהיה.
תקרא על הדרך גם על tb500

• פותח/ת השרשור
קראתי קצת אבל הבנתי שהבעיה בעניין זה מקום ההזרקה, ז״א רצוי להזריק באזור הפציעה למרות שיש גם פתרון אוראלי .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית