הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

HIT

• פותח/ת השרשור OYP
  • פורסם בתאריך

OYP

משתמש משקיע
2,907
2,046
נק' מוניטין:
2,717
2,907
2,046
אשמח אם למישהו יש מקור שמסביר טוב על השיטה מעבר לסרטונים הרגילים שיש ביוטיוב.
בנוסף, מה ההבדל בין הגישות של ארתור ג'ונס, מייק מנצר ודוריאן יאטס?
מישהו פה ניסה פעם את השיטה?

נחשפתי אליה לאחרונה בעיקר דרך היוטיוב וכמובן אני מטורגט עכשיו אז כל הזמן מציעים לי סרטונים וערוצים קשורים.
על פניו נשמע שיש מחקר מאחורי השיטה על שהעקרונות שלה מתנגשים עם העקרונות שאנחנו מכירים כיום למשל לגבי כשל.
אישית אני לא עובד לפי התוכנית אבל כן מיישם עיקרון של 1-2 סט לשריר באימון ( עושה FBW) ועובד לכשל, משלב גם REST - PAUSE
אבל לא עושה שלילי כי אין לי פרטנר ( אופס, יצא לא טוב..).
אני עושה כרגע דיאטה אז לא מצפה לעלייה בשריר אבל מרגיש שאיפלו בכמות נפח נמוכה זה עוזר לי לשמר שריר,
האימון מאתגר אבל לא בקטע של לעבוד הכי כבד שלי והאימונים גם קצרים יותר. נחמד.

• פותח/ת השרשור
נחשפתי אליה לאחרונה בעיקר דרך היוטיוב וכמובן אני מטורגט עכשיו אז כל הזמן מציעים לי סרטונים וערוצים קשורים.
על פניו נשמע שיש מחקר מאחורי השיטה על שהעקרונות שלה מתנגשים עם העקרונות שאנחנו מכירים כיום למשל לגבי כשל.
אישית אני לא עובד לפי התוכנית אבל כן מיישם עיקרון של 1-2 סט לשריר באימון ( עושה FBW) ועובד לכשל, משלב גם REST - PAUSE
אבל לא עושה שלילי כי אין לי פרטנר ( אופס, יצא לא טוב..).
אני עושה כרגע דיאטה אז לא מצפה לעלייה בשריר אבל מרגיש שאיפלו בכמות נפח נמוכה זה עוזר לי לשמר שריר,
האימון מאתגר אבל לא בקטע של לעבוד הכי כבד שלי והאימונים גם קצרים יותר. נחמד.
זה לא בדיוק מה שהם עושים (אני מניח שאתה עושה את אותו אימון 3 פעמים בשבוע) אבל נשמע מאוד דומה
כמה זמן אתה עושה את זה?
אתה מודד התקדמות בגוף ולא רק בביצועים?
והבנת את ההבדלים בין שלושת האנשים שציינתי? הבנתי שההבדלים העיקריים זה שארתור לא נותן יותר מידי מחשבה לתזונה, מנצר עושה ממש ממש תדירות נמוכה, ודוריאן עושה כל אימון פעם בשבוע שזאת התדירות הכי גבוהה וכמה תרגילים לכל שריר (למרות שעדיין סט אחד לתרגיל). אני מניח שיש עוד אבל לא ראיתי.
אני מחפש כל מיני ניואנסים קטנים ותשובות לשאלות מפגרות ועם תשובות פשוטות שבטוח יש ולא מצאתי, וגם ניסיון אישי של אנשים עם השיטה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

תגובות
2
צפיות
1K
Back
למעלה תחתית