הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בפענוח בדיקות דם והמשך סייקל

mast1976

משתמש מתחיל
25
1
נק' מוניטין:
1
25
1
שלום לכולם
בן 47 אוטוטו. חזרתי לסייקל שלישי במספר אחרי הפסקה של כמה שנים מהסייקל הקודם ( טסט 500 די-בול 30 מג למשך 12 שבועות) .
סייקל נוכחי 300 מ"ג טסט אנטט, הוספתי אנאבר 40 מג אחרי שבועיים. עשיתי בדיקת דם אחרי 6 שבועות בכללי .
משהו לא מסתדר לי מבחינת מדדים .
כולסטרול שלי היה פצצה לפני זה ועכשיו נראה כמו חורבן בית שלישי ( לטעמי) . טסט טוטל וחופשי לא מרגיש לי גבוה בהתאם וקצת חושש לגבי נתונים של אסטרוגן והפרולקטין. אשמח לסיוע ממי שמבין לתוכן העניינים.
הפסקתי את האנבר גם כי לא הרגשתי יותר מדי תרומה וגם כי לא הרגשתי נוח מדי בתחושה כללית .
תזונה מבוססת חלבון גבוה מהחי, דלת פחמימות ושומנים מהחי בעיקר .
רציתי לשלב בהמשך npp או אולי masteron או פרובירון.
לוקח ולסרטן 80 מ"ג כחלק מטיפול שוטף בנושא לחץ דם
דרך אגב מזריק 3 פעמים בשבוע ( כל 2.3 יום )

קבצים מצורפים

• Screenshot_2023-08-16-21-37-56-08_d7b20ccf1821b1c6edc4f3b5f70b1295~3.jpg
    Screenshot_2023-08-16-21-37-56-08_d7b20ccf1821b1c6edc4f3b5f70b1295~3.jpg
    KB 210.3 · צפיות: 44
נערך לאחרונה:
היי של איזה חברה הטסט ו האנאבר?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

ו גובה משקל אחוז שומן בבקשה

• פותח/ת השרשור
היי של איזה חברה הטסט ו האנאבר?

ו גובה משקל אחוז שומן בבקשה
טסט של פארמה אנאבר של qsc
גובה 190
אחוז שומן 13
משקל 93 כרגע ( התחלתי 86 )

טסט של פארמה אנאבר של qsc
גובה 190
אחוז שומן 13
משקל 93 כרגע ( התחלתי 86 )
אוקי לפי בדיקות דם
הכולסטרול באמת נפגע ובדרך כלל אנאבר עושה את זה קשה מה כן הטריגליצרידים שלך יחסית נמוכים אז לפחות פה הייתי אומר שאתה בסדר ...
בגלל שאנחנו מכירים מפורום אחר אני כבר אומר לך לא לשלב סטטינים נכון לעכשיו ולהמתין..
כל עוד הטסט שלך רפואי ממקור אמין אין פה מה לעשות חוץ מלעלות מינון אתה סהכ קצת מעל הנורמה המקסימלית והייתי קורה לזה trt+ ..
אתה מוזמן לעשות ניסוי אם ארומזין רבע כדור ביום של הזריקה על הבוקר ולא לפני השינה לחכות מספר שבועות ולעשות בדיקה חוזר בשביל לדעת אם לעלות את המינון או לא.. הפרולקטין כן מתקרב לסוף של,המדד התקין אבל צריך לקחת בחשבון שבבוקר הוא יהיה גבוה ויחד אם זה מתי אסטרוגן גבוה אז גם הפרולקטין עולה..
אתה יכול לשלב 0.25מג כאבר רפואי כל 4 ימים שזה סה"כ 1מג וזה יעלה את המצב רוח משמעותית..

במקרה והאנאבר לא עשה לך טוב אז החומר הזה פשוט לא בשבילך זה הכל.

לבנתיים הייתי ממליץ להוסיף מספר תוספי תזונה
Omega 3 3000mg
Citrus bergamot
Berberine

בקשר לnpp לחכות כי הוא משחק אם אסטרוגן,פרולקטין,פרוגסטרון..

הנראוהורמונים שלך נמוכים מוזמן להוסיף dhea ו pregnenalone בבוקר 25/10 קח בחשבון שנהם עוברים ל טסט אסטרוגן ו דיהידרוטסטסטרון..
או להוסיף פרגניל 250iu כ3 פעמים בשבוע..

• פותח/ת השרשור
אוקי לפי בדיקות דם
הכולסטרול באמת נפגע ובדרך כלל אנאבר עושה את זה קשה מה כן הטריגליצרידים שלך יחסית נמוכים אז לפחות פה הייתי אומר שאתה בסדר ...
בגלל שאנחנו מכירים מפורום אחר אני כבר אומר לך לא לשלב סטטינים נכון לעכשיו ולהמתין..
כל עוד הטסט שלך רפואי ממקור אמין אין פה מה לעשות חוץ מלעלות מינון אתה סהכ קצת מעל הנורמה המקסימלית והייתי קורה לזה trt+ ..
אתה מוזמן לעשות ניסוי אם ארומזין רבע כדור ביום של הזריקה על הבוקר ולא לפני השינה לחכות מספר שבועות ולעשות בדיקה חוזר בשביל לדעת אם לעלות את המינון או לא.. הפרולקטין כן מתקרב לסוף של,המדד התקין אבל צריך לקחת בחשבון שבבוקר הוא יהיה גבוה ויחד אם זה מתי אסטרוגן גבוה אז גם הפרולקטין עולה..
אתה יכול לשלב 0.25מג כאבר רפואי כל 4 ימים שזה סה"כ 1מג וזה יעלה את המצב רוח משמעותית..

במקרה והאנאבר לא עשה לך טוב אז החומר הזה פשוט לא בשבילך זה הכל.

לבנתיים הייתי ממליץ להוסיף מספר תוספי תזונה
Omega 3 3000mg
Citrus bergamot
Berberine

בקשר לnpp לחכות כי הוא משחק אם אסטרוגן,פרולקטין,פרוגסטרון..

הנראוהורמונים שלך נמוכים מוזמן להוסיף dhea ו pregnenalone בבוקר 25/10 קח בחשבון שנהם עוברים ל טסט אסטרוגן ו דיהידרוטסטסטרון..
או להוסיף פרגניל 250iu כ3 פעמים בשבוע..
בגלל התזונה שלי אני נמוך בטריגלצרידים, היו לפני זה 44 . Hdl ירד לי ב-15 נקודות. מבעס . כולסטרול טוטל פחות מעניין אותי . לא מבין את הקטע שאסטרוגן והפרולקטין נמצא כזה גבוה . מי ישמע מה דחפתי. עדיין לא התארגנתי על ארומסין, יש לי רק ארימדקס וטמוקסיפן .
מה אומר על פרובירון , יכול לעזור במקום AI ?

דרך אגב התחלתי השבוע dhea pregnenolone אמנם 10/12.5
נראה מה יהיה

בגלל התזונה שלי אני נמוך בטריגלצרידים, היו לפני זה 44 . Hdl ירד לי ב-15 נקודות. מבעס . כולסטרול טוטל פחות מעניין אותי . לא מבין את הקטע שאסטרוגן והפרולקטין נמצא כזה גבוה . מי ישמע מה דחפתי. עדיין לא התארגנתי על ארומסין, יש לי רק ארימדקס וטמוקסיפן .
מה אומר על פרובירון , יכול לעזור במקום AI ?

דרך אגב התחלתי השבוע dhea pregnenolone אמנם 10/12.5
נראה מה יהיה

אין מה לקחת טמוקסי, לא ממליץ לקחת ארימידקס יעשה נזק נוסף לכולסטרול מניסיון..
פרווירון יעלה לך את ה free דרך הורדת הshbg לא ממש יזיז לך את האסטרוגן שמסתובב חופשי בדם לכן מיותר..
תסתדר על ארומזין וכאבר ותתחיל בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית