עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך הטסט של ורטקס ? רוצה לקנות מדילר בארץ מפחד שזה זיוף. יש לך קישור לאתר שבודקים קוד של המוצר אם זה אמיתי או זיוף. הוא אומר שאין מדבקה שזה כיתוב קרמי שלא ניתן לזייף. מה אומר ?נשמע כמו ברנד של ליעד סוויסה מטירת הכרמל
טסט של וורטקס מניסיון אומר לך מעולה..בכללי אני מריץ סייקלים רק עם וורטקסאיך הטסט של ורטקס ? רוצה לקנות מדילר בארץ מפחד שזה זיוף. יש לך קישור לאתר שבודקים קוד של המוצר אם זה אמיתי או זיוף. הוא אומר שאין מדבקה שזה כיתוב קרמי שלא ניתן לזייף. מה אומר ?
לא יצא לי להשתמש אבל אנשים שאני מכיר מאוד מרוצים ממנו. לפי דעתי זה מיוצר בארץ.איך הטסט של ורטקס ? רוצה לקנות מדילר בארץ מפחד שזה זיוף. יש לך קישור לאתר שבודקים קוד של המוצר אם זה אמיתי או זיוף. הוא אומר שאין מדבקה שזה כיתוב קרמי שלא ניתן לזייף. מה אומר ?
הבנתי זה יותר טוב מפיור פלטינום?טסט של וורטקס מניסיון אומר לך מעולה..בכללי אני מריץ סייקלים רק עם וורטקס
אני על VERTEX זה 2 רמות מעל פיור פלטיניום. ה VERTEX בלי מדבקות שיש לו כיתוב קרמי על בקבוק וקוד לבדיקת זיוף מאתר בחו'ל זה תוצרת חול. תיכול לבדוק את הקוד שתקבל את המלאי. אם מישהו ינסה למכור לך VERTEX אם מדבקות זה זיוף והקודים שלו גם לא יעברו באתר המקורי מחו'ל.הבנתי זה יותר טוב מפיור פלטינום?
קניתי כבר פיור אבל זה כולה טסט .. מה כבר יכול להיות ?אני על VERTEX זה 2 רמות מעל פיור פלטיניום. ה VERTEX בלי מדבקות שיש לו כיתוב קרמי על בקבוק וקוד לבדיקת זיוף מאתר בחו'ל זה תוצרת חול. תיכול לבדוק את הקוד שתקבל את המלאי. אם מישהו ינסה למכור לך VERTEX אם מדבקות זה זיוף והקודים שלו גם לא יעברו באתר המקורי מחו'ל.
שמן ענבים זול ו מינון נמוך תשלח לבדיקה ל janoקניתי כבר פיור אבל זה כולה טסט .. מה כבר יכול להיות ?
ראית כמה אשכולות שכתבת שזה חומר טוב ועובדשמן ענבים זול ו מינון נמוך תשלח לבדיקה ל jano
הטסט עבד כל שאר הדברים היו דיבול פשוט סארמים מסויימים לא היה לי דרך לבדוק עד הסוף..ראית כמה אשכולות שכתבת שזה חומר טוב ועובד
לפחות זה יותר טוב מדאוס?
דאוס היה לי טרן ומסטרון שלא עשו כלוםהטסט עבד כל שאר הדברים היו דיבול פשוט סארמים מסויימים לא היה לי דרך לבדוק עד הסוף..
דאוס הרבה יותר טוב כל עוד אין רגישות לEO שהם מוסיפים באמפולות שלהם יחד אם זה דאוס מנפיקה בדיקות מעבדה על כל פס בישול.
איזה שטויות אתה מדבר , אתה בטוח שהזמנת באמת מהאתר שלהם ? , לקחתי טרן, פרימו,טסט, הילוטסטין, אנדרול הכול אחלה לא עכשיו אומר דוס , אבל בהחלט עובד מנסיון על ורטקס ,זנקו וכודאוס היה לי טרן ומסטרון שלא עשו כלום
ובקושי הרגשתי תטסט הגעתי ל52 בבדיקות דם כאילו היה מדולל וגם הזמנתי מהאתר הראשי .
יואו איזה מבאס זה אפילו לא בדוז ? 😭 סתם השבטתי ציר עכשיו … אלוהים שונא אותי
100% גם הבנתי שיש הרבה תלונות על החומר הזהאיזה שטויות אתה מדבר , אתה בטוח שהזמנת באמת מהאתר שלהם ? , לקחתי טרן, פרימו,טסט, הילוטסטין, אנדרול הכול אחלה לא עכשיו אומר דוס , אבל בהחלט עובד מנסיון על ורטקס ,זנקו וכו