הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Swiss Pharma סוויס פארמה

• פותח/ת השרשור twasfer
  • פורסם בתאריך
נשמע כמו ברנד של ליעד סוויסה מטירת הכרמל
איך הטסט של ורטקס ? רוצה לקנות מדילר בארץ מפחד שזה זיוף. יש לך קישור לאתר שבודקים קוד של המוצר אם זה אמיתי או זיוף. הוא אומר שאין מדבקה שזה כיתוב קרמי שלא ניתן לזייף. מה אומר ?

איך הטסט של ורטקס ? רוצה לקנות מדילר בארץ מפחד שזה זיוף. יש לך קישור לאתר שבודקים קוד של המוצר אם זה אמיתי או זיוף. הוא אומר שאין מדבקה שזה כיתוב קרמי שלא ניתן לזייף. מה אומר ?
טסט של וורטקס מניסיון אומר לך מעולה..בכללי אני מריץ סייקלים רק עם וורטקס

לא יצא לי להשתמש אבל אנשים שאני מכיר מאוד מרוצים ממנו. לפי דעתי זה מיוצר בארץ.

הבנתי זה יותר טוב מפיור פלטינום?
אני על VERTEX זה 2 רמות מעל פיור פלטיניום. ה VERTEX בלי מדבקות שיש לו כיתוב קרמי על בקבוק וקוד לבדיקת זיוף מאתר בחו'ל זה תוצרת חול. תיכול לבדוק את הקוד שתקבל את המלאי. אם מישהו ינסה למכור לך VERTEX אם מדבקות זה זיוף והקודים שלו גם לא יעברו באתר המקורי מחו'ל.

אני על VERTEX זה 2 רמות מעל פיור פלטיניום. ה VERTEX בלי מדבקות שיש לו כיתוב קרמי על בקבוק וקוד לבדיקת זיוף מאתר בחו'ל זה תוצרת חול. תיכול לבדוק את הקוד שתקבל את המלאי. אם מישהו ינסה למכור לך VERTEX אם מדבקות זה זיוף והקודים שלו גם לא יעברו באתר המקורי מחו'ל.
קניתי כבר פיור אבל זה כולה טסט .. מה כבר יכול להיות ?

ראית כמה אשכולות שכתבת שזה חומר טוב ועובד
לפחות זה יותר טוב מדאוס?
הטסט עבד כל שאר הדברים היו דיבול פשוט סארמים מסויימים לא היה לי דרך לבדוק עד הסוף..
דאוס הרבה יותר טוב כל עוד אין רגישות לEO שהם מוסיפים באמפולות שלהם יחד אם זה דאוס מנפיקה בדיקות מעבדה על כל פס בישול.

הטסט עבד כל שאר הדברים היו דיבול פשוט סארמים מסויימים לא היה לי דרך לבדוק עד הסוף..
דאוס הרבה יותר טוב כל עוד אין רגישות לEO שהם מוסיפים באמפולות שלהם יחד אם זה דאוס מנפיקה בדיקות מעבדה על כל פס בישול.
דאוס היה לי טרן ומסטרון שלא עשו כלום
ובקושי הרגשתי תטסט הגעתי ל52 בבדיקות דם כאילו היה מדולל וגם הזמנתי מהאתר הראשי .
יואו איזה מבאס זה אפילו לא בדוז ? 😭 סתם השבטתי ציר עכשיו … אלוהים שונא אותי

דאוס היה לי טרן ומסטרון שלא עשו כלום
ובקושי הרגשתי תטסט הגעתי ל52 בבדיקות דם כאילו היה מדולל וגם הזמנתי מהאתר הראשי .
יואו איזה מבאס זה אפילו לא בדוז ? 😭 סתם השבטתי ציר עכשיו … אלוהים שונא אותי
איזה שטויות אתה מדבר , אתה בטוח שהזמנת באמת מהאתר שלהם ? , לקחתי טרן, פרימו,טסט, הילוטסטין, אנדרול הכול אחלה לא עכשיו אומר דוס , אבל בהחלט עובד מנסיון על ורטקס ,זנקו וכו

איזה שטויות אתה מדבר , אתה בטוח שהזמנת באמת מהאתר שלהם ? , לקחתי טרן, פרימו,טסט, הילוטסטין, אנדרול הכול אחלה לא עכשיו אומר דוס , אבל בהחלט עובד מנסיון על ורטקס ,זנקו וכו
100% גם הבנתי שיש הרבה תלונות על החומר הזה
נכון זה עובד אבל לא עפתי עליו.. הגדיל את הכתפיים עשה קצת פצעים ופה זה נגמר .. אולי טיפה עלייה בכוח
נראה מה הפלטינום הזה שווה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית