הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה קצת מוזרה על טסטוסטרון

david80

משתמש מתחיל
7
3
נק' מוניטין:
83
7
3
ערב טוב, נגיד ומישהו מתאמן מספר שנים, הגיע לסף הגנטיקה שלו, לקח מאמן אישי ועשה הכל לפי ה"ספר", וזהו כרגע הוא עולה בקושי 200 גרם שריר בחודש.
הוא החליט לעשות סייקל טסטוסטרון וHCG, היה מרוצה מהתוצאות עשה PCT כמו שצריך, והחליט בסייקל השני גם לעשות טסטוסטרון וHCG כי הוא לא מעוניין בתופעות לוואי, וסך הכל מרוצה כרגע מהגוף שלו, האם זה אפשרי?
ואם כן אפשר שנים לחיות ככה?
זה באמת מסקרן אותי, תודה לעוזרים

ערב טוב, נגיד ומישהו מתאמן מספר שנים, הגיע לסף הגנטיקה שלו, לקח מאמן אישי ועשה הכל לפי ה"ספר", וזהו כרגע הוא עולה בקושי 200 גרם שריר בחודש.
הוא החליט לעשות סייקל טסטוסטרון וHCG, היה מרוצה מהתוצאות עשה PCT כמו שצריך, והחליט בסייקל השני גם לעשות טסטוסטרון וHCG כי הוא לא מעוניין בתופעות לוואי, וסך הכל מרוצה כרגע מהגוף שלו, האם זה אפשרי?
ואם כן אפשר שנים לחיות ככה?
זה באמת מסקרן אותי, תודה לעוזרים

לא הבנתי את השאלה
מה אתה חושב? שבסייקל התשיעי כבר מחזירים ציוד?
מה זאת אומרת כמה שנים אפשר לחיות ככה?

ואללה אחי אם אתה עולה 200 גרם שריר בחודש לא רואה סיבה לגעת בכלום

ולא hcg לא מונע כלום יחד אם זה זה 50/50 שזה יעבוד בכלל וישמר פוריות מסויימת.. יותר מזה שילוב של hcg יכול להביא לעוד יותר תופעות לוואי שלא ניתן לשלוט בהם כמו ארומטיזציה מוגברת וכולי...

זה שחור לבן הנושא וזה לא ישתנה אתה לא יכול לדחוף אצבעות לתוך המוח לשחק איתו בפן ההורמונלי ולצפות שהכל יהיה בסדר גמור אחרי זה.. בדיוק כמו רולטה רוסית..

כל הנושא של הpct זה נושא ישן ואבוד יחסית שגורם לתירתור יתר של הגוף אם אתה מתחיל עדיף כבר להמשיך עד הסוף לפתוח ולסגור דלתות במוח של האדם זה לא דבר בריא..

והתרופות שאתה לוקח בזמן הpct זה תרופות שנועדו לשימוש האישה ולא הגבר יותר מזה גם לא קיבלו אישור רפואי לשימוש הגבר.. הקיצור הזרקת נסעת..

יחד אם זה אתה יכול לעשות את מה שרשמת עד שלא תוכל לעשות זאת ברגע שהגוף מפסיק לסלוח אז זה כבר לכל החיים..

תן לי לסכם את זה ככה...
בהתחלה הכל טוב כיף וסבבה אבל אחרי זה מתחילות הבעיות..
בהתחלה אתה נוגע בטסט
פתאום אחרי כמה סייקלים אתה מגיע לטרן
לא קל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית