הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נופש ויציאה משיגרה

Future Trunks

משתמש מתחיל
168
11
נק' מוניטין:
11
168
11
היי,
הנושא מופנה (בלי להעליב) לחברה פה שבאמת בתוך התחום ומסוגלים להבין את ההרגשה שלי כאחד שבאמת חשוב לו ואוהב את התחום.
מתאמן טבעי כמה שנים מאוד מקפיד יש לי מאמן שמלווה אותי בתזונה ובהכל, הכל מאוד מדויק ושקול ואני רואה תוצאות טובות. יצאתי לשני נופשים בקיץ ובנופשים האלה לקחתי איתי אוכל כי ידעתי שיש לי עוד נופש שבו אני אשתה אלכוהול ויאכל אוכל לא בתפריט (ממחר עד חמישי), דברתי עם המאמן כמובן ופשוט אמר לי תהנה אבל כמובן שיש לזה השלכות. עכשיו רציתי לשמוע את דעתכם (החברה שמבינים בנושא) כמה נזק יכול לעשות בשבוע של אוכל לא בתפריט (לרוב במלון וג׳אנק פה ושם) ואלכוהול (בשאיפה בעיקר יין ובירה כדי להפחית נזק)…

ואשמח לדעת איך לצמצם את הנזק עם אלכוהול, איזה הכי פחות קלוריות ומזיק 😅

גבר, תהנה!
כולה שבוע, אמרת שאתה מתאמן כמה שנים וכנראה שגם תתאמן לעוד הרבה מאוד שנים, מתוך זה שבוע הוא כלום. הגיוני אפילו שלא תראה ירידה בביצועים, וגם אם כן שבוע אחד ואתה חוזר לאיפה שהיית.
זה באמת כלום, תרגיש בנוח להתפרק שבוע אחד בכמה זמן.

הכל מאוד מדויק ושקול ואני רואה תוצאות טובות
אתה לא חייב שהכל יהיה מדויק ושקול כדי שיהיו תוצאות טובות.

ברתי עם המאמן כמובן ופשוט אמר לי תהנה אבל כמובן שיש לזה השלכות
השלכות כמו מה? אגירת נוזלים? אתה עולה על במה יום אחרי החופשה?

כמה נזק יכול לעשות בשבוע של אוכל לא בתפריט (לרוב במלון וג׳אנק פה ושם) ואלכוהול (בשאיפה בעיקר יין ובירה כדי להפחית נזק)…
שבוע של אוכל לא בתפריט לא אמור לשנות הרבה אם בשגרה דברים מתבצעים כמו שצריך. אנשים לא משמינים או נתקעים בגלל שבוע, זה קורה בגלל טעויות סדרתיות.
לגבי אלכוהול, אני מניח שאתה יודע שזה לא בריא, אז פשוט אל תתחזר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית