הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוצאות לא הגיוניות

• פותח/ת השרשור Arik.a
  • פורסם בתאריך

Arik.a

משתמש מתחיל
53
2
נק' מוניטין:
2
53
2
היי אחרי סייקל של 4 חודשים שכלל אנתת 500 מג, טורינבול למשך חודש ראשון 40 מג וdhb 400 מג למשך 3 חודשים הנותרים, פי סי טי שבוע ראשון כוריגון 5000 iu מחולקים ל3, אחכ למשך 10 ימים 1000iu , לבסוף כלומיד למשך יומיים 5 כדורים, יומיים 4 כדורים ואז 2 כל יום למשך שבועיים, טמוקסיפן 40 מג שבועיים ראשונים, שבוע שלישי 20 מג עד הסוף, הלכתי לבדיקות בגלל gh וigf1 נמוכים והאנדו שלחה אותי לבדיקות, אסטרדיול פרולקטין בסדר גם בלוטת התריס אבל טסט יצא לי 1.1(!) (המינימום הוא 9) יש לציין שאני בשבוע אחרון של הכלומיד ומבחינה מינית מרגיש בסדר לא כמו בסייקל אבל מתפקד…מסת שריר נשמרה (אני על gh) מרגיש טוב מבחינה פיזית אבל הטסט ברצפה…אני כבר אחרי 5 סייקלים וגם התייעצתי עם כמה חברה מהתחום שמתעסקים בזה מעל 2 עשורים כולם אמרו לי שלא ראו בחיים כזה דבר…יש מישהו שיכול לשפוך איזושהי נקודת אור על הנושא? יש אוליי עוד דברים שמשפיעים על התוצאות?

Dhb האסטר שלו ארוך 3 שבועות כמו אנתת
אנתת זה 4.5 ימים זמן מחצית חיים. לא כזה ארוך.
אז יש לך dhb enthate ?

הדבר היחיד שאיכשהו אפשר להגיד על המצב שלך שהחומרים עדיין לא יצאו או שיצאת לpct ממש מוקדם או שהכלומיד שלך מזוייף.

• פותח/ת השרשור
אנתת זה 4.5 ימים זמן מחצית חיים. לא כזה ארוך.
אז יש לך dhb enthate ?

הדבר היחיד שאיכשהו אפשר להגיד על המצב שלך שהחומרים עדיין לא יצאו או שיצאת לpct ממש מוקדם או שהכלומיד שלך מזוייף.
איך יכול להיות שעוד לא יצאו? עבר חודש וחצי מהזריקה האחרונה…לגבי הכלומיד הבאתי אותו מבית מרקחת ואני גם מרגיש איתו טוב, חשוב לציין ולהדגיש שלמרות התוצאה המפגרת שיצאה בבדיקות אני מרגיש בסדר לגמרי, בעבר הרגשתי ממש גרוע עם טסט שהיה קרוב לנורמה….

יודע אבל שמעתי מאחד המפתחי גוף היותר מוצלחים שהיו כאן שיש אנשים שהכלומיד פחות פועל עלייהם ואנקלומיפן הקפיץ להם את הטסט פלאים
מחזיק לך אצבעות. אשמח שתעדכן.

נב איזו חברה האינכלומופין ?

אין הרבה הבדל בין כלומיד ל אנכלומפין כי אנכלומפין נמצא גם בכלומיד הקטע פה זה נושא הרגישות ל זוכלומפין שנמצא בכלומיד פיק החיים של אנכלומפין אם אני לא טועה 4 שעות לכן הוא עדין זוכלו הרבה יותר וגם בן זונה משבש את העיניים..
קיצור תמשיך לקחת כלומיד ללא הפסקה יצאת לpct מוקדם ולא מספיק זמן בתוך הפיסיטי..
אם חודש אחרי חודש הטסט לא עולה אז ברוכים הבאים לעולם ה trt

Dhb יש רק ספיונט
מה כן יכול להיות שאחד החומרים לא באמת היה החומר הנכון והיה דקה דקונט שסוגר את הציר קלללל ל 6 9 חודש..

• פותח/ת השרשור
ואיך ההרגשה הכללית? אנרגיה? התאוששות מהאימונים?
האמת שאני על gh 4iu ביום ובסדר לגמרי כמובן לא חזק כמו בסייקל אבל לא משהו שמרגיש קיצוני, להיפך בפעמים קודמות עם טסט גבוה יותר הרגשתי יותר גרוע

אם חודש אחרי חודש הטסט לא עולה אז ברוכים הבאים לעולם ה trt
גם אנשים שסובלים מהיפגוניזם, בין אם כתוצאה משימוש מאנאבולים או לא, אמורים לקבל בוסט לטסט' כתוצאה משימוש של כלומיד אז אני חושב שזה מאוד תמוהה.

מתחיל לחשוב שזו טעות/שגיאת מדידה והוא צריך פשוט לעשות שוב.

• פותח/ת השרשור
גם אנשים שסובלים מהיפגוניזם, בין אם כתוצאה משימוש מאנאבולים או לא, אמורים לקבל בוסט לטסט' כתוצאה משימוש של כלומיד אז אני חושב שזה מאוד תמוהה.

מתחיל לחשוב שזו טעות/שגיאת מדידה והוא צריך פשוט לעשות שוב.
אני עושה מחר בדיקה חוזרת ואעדכן..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית