הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בולדנון וחרדות

אלכס28

משתמש מתחיל
37
8
נק' מוניטין:
8
37
8
יודעים איך אפשר להגביל חרדות על בולדנון?
החומר גורם לחרדות משמעותיות מכל דבר קטן גם במינון נמוך

מישהו שהשתמש ויכול לספר מהניסיון שלו מה עזר לו?

יודעים איך אפשר להגביל חרדות על בולדנון?
החומר גורם לחרדות משמעותיות מכל דבר קטן גם במינון נמוך

מישהו שהשתמש ויכול לספר מהניסיון שלו מה עזר לו?
לא סבלתי מזה, אתה בטוח שזה לא קשור למצב במדינה?

לא קשור למצב סבלתי גם בעבר מהחומר מהחרדות ,סיוטי לילה וכו , ראד 140 היה אפילו יותר גרוע

בצורה טבעית אין לי שום חרדות
מוזר מה שאתה אומר מה קשור ראד140 וחרדות גם על בולדנון לא שמעתי על זה מחברים. וניסית להשתמש רק בטסט לבד? לראות איך אתה מגיב רק לטסט?

• פותח/ת השרשור
מוזר מה שאתה אומר מה קשור ראד140 וחרדות גם על בולדנון לא שמעתי על זה מחברים. וניסית להשתמש רק בטסט לבד? לראות איך אתה מגיב רק לטסט?
ברור
היה 250 טסט אנתת כבסיס
לטסט בלבד אני מרגיש נהדר , הוספה של ראד 140 הרגה אותי מחרדות על כל דבר קטן ,בולדנון פחות חרדות אבל עדיין היו שם משמעותית
אגב המינונים לא היו מוגזמים יותר מידיי
500 בולדנון
15 מג ראד

שמעתי שזה לא חדש ששניהם גורמים לחרדות אבל בפורומים בחו"ל אנשים הוסיפו לסייקל עם בולדנון תרופות נגד חרדות וזה עזר להם
לי פחות בא הסלט הזה בגוף

ברור
היה 250 טסט אנתת כבסיס
לטסט בלבד אני מרגיש נהדר , הוספה של ראד 140 הרגה אותי מחרדות על כל דבר קטן ,בולדנון פחות חרדות אבל עדיין היו שם משמעותית
500 בולדנון
15 מג ראד

שמעתי שזה לא חדש ששניהם גורמים לחרדות אבל בפורומים בחו"ל אנשים הוסיפו לסייקל עם בולדנון תרופות נגד חרדות וזה עזר להם
לי פחות בא הסלט הזה בגוף
מה שלא עושה לך טוב אל תשתמש אין מה לעשות. תנסה מסטרון/ תנסה DHB / פרימובולן של חברה אמינה וכו

ברור
היה 250 טסט אנתת כבסיס
500 בולדנון
15 מג ראד

לי פחות בא הסלט הזה בגוף
אם אתה רק על 250 טסט אנטט
ו500 בולד
90% שהאסטרוגן שלך נמוך ברצפה, תעשה בדיקות דם ותראה מה קורה שם, אם יש לך גישה לדיבול כרגע תקח 2 בבוקר 2 בערב לשלושה ימים תגיד אם עבר לך החרדה, אם כן, זה כי אני צודק.
( דיבול מעלה אסטרוגן לזמן קצר)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית