עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך היה הסייקל? איך היו התוצאות?היי, אני לקראת סיום של סייקל של 4 שבועות של טסט+טרן, דיבול אנדרול והנהבר
האם מקובל בסיום הסייקל פעם בשבוע לתת טסט+בולדנון?
היי, אני לקראת סיום של סייקל של 4 שבועות של טסט+טרן, דיבול אנדרול והנהבר
איך היה הסייקל? איך היו התוצאות?
כשאתה מדבר על בסיום בסייקל אתה מדבר על השלב בו אתה יורד לtrt?
בנתיים אני חיהכבד שלך נשאר במקום?
בנתיים אני חי
אני די מרוצה מהסייקל למרות שעדיין לא נגמראיך היה הסייקל? איך היו התוצאות?
כשאתה מדבר על בסיום בסייקל אתה מדבר על השלב בו אתה יורד לtrt?
אם אתה לא עושה PCT שיקום לאחר הסייקל הזה ואתה יורד על TRT רק טסט מקובל לעשות רק טסט במינון שבועי של 150-200 מלגרם. בלי בולדנון או חומרים אחרים.היי, אני לקראת סיום של סייקל של 4 שבועות של טסט+טרן, דיבול אנדרול והנהבר
הבנתי, אז אני יעשה trt רק של טסטאם אתה לא עושה PCT שיקום לאחר הסייקל הזה ואתה יורד על TRT רק טסט מקובל לעשות רק טסט במינון שבועי של 150-200 מלגרם. בלי בולדנון או חומרים אחרים.
כמו כן אני לא יודע באיזה מינונים השתמשת בדיבול אנדרול ואנבר ולכמה זמן היה השימוש בכדורים אבל רצוי להכניס עכשיו כמה מוצרים לבריאות הכבד ועוד. SAME400MG גדילן מצוי , ואפשר גם NAC אם תרוצה . לגבי דוטקה אני בדקתי את העבודה שלו לאומת SAME400 והוא היה פחות טוב.
תודה אחי אני עכשיו מזמין מ IHERB,למשך כמה זמן מומלץ לקחת את זה?תזמין מחול SAME400MG לכבד יעבוד הכי טוב. NAC הוא בסך הכל בריא לספורטאים.
כרגע למשך 60 ימים. ואם יש לך שימוש קבוע בחומרים רצוי כל הזמן אלה אם כן הבדיקות דם שתעשה מדדי כבד שלך פיקס.תודה אחי אני עכשיו מזמין מ IHERB,למשך כמה זמן מומלץ לקחת את זה?
סבבה לגמרי המון תודהכרגע למשך 60 ימים. ואם יש לך שימוש קבוע בחומרים רצוי כל הזמן אלה אם כן הבדיקות דם שתעשה מדדי כבד שלך פיקס.