עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא סבלתי מזה, אתה בטוח שזה לא קשור למצב במדינה?יודעים איך אפשר להגביל חרדות על בולדנון?
החומר גורם לחרדות משמעותיות מכל דבר קטן גם במינון נמוך
מישהו שהשתמש ויכול לספר מהניסיון שלו מה עזר לו?
לא קשור למצב סבלתי גם בעבר מהחומר מהחרדות ,סיוטי לילה וכו , ראד 140 היה אפילו יותר גרועלא סבלתי מזה, אתה בטוח שזה לא קשור למצב במדינה?
מוזר מה שאתה אומר מה קשור ראד140 וחרדות גם על בולדנון לא שמעתי על זה מחברים. וניסית להשתמש רק בטסט לבד? לראות איך אתה מגיב רק לטסט?לא קשור למצב סבלתי גם בעבר מהחומר מהחרדות ,סיוטי לילה וכו , ראד 140 היה אפילו יותר גרוע
בצורה טבעית אין לי שום חרדות
ברורמוזר מה שאתה אומר מה קשור ראד140 וחרדות גם על בולדנון לא שמעתי על זה מחברים. וניסית להשתמש רק בטסט לבד? לראות איך אתה מגיב רק לטסט?
מה שלא עושה לך טוב אל תשתמש אין מה לעשות. תנסה מסטרון/ תנסה DHB / פרימובולן של חברה אמינה וכוברור
היה 250 טסט אנתת כבסיס
לטסט בלבד אני מרגיש נהדר , הוספה של ראד 140 הרגה אותי מחרדות על כל דבר קטן ,בולדנון פחות חרדות אבל עדיין היו שם משמעותית
אגב המינונים לא היו מוגזמים יותר מידיי
500 בולדנון
15 מג ראד
שמעתי שזה לא חדש ששניהם גורמים לחרדות אבל בפורומים בחו"ל אנשים הוסיפו לסייקל עם בולדנון תרופות נגד חרדות וזה עזר להם
לי פחות בא הסלט הזה בגוף
אם אתה רק על 250 טסט אנטטברור
היה 250 טסט אנתת כבסיס
לטסט בלבד אני מרגיש נהדר , הוספה של ראד 140 הרגה אותי מחרדות על כל דבר קטן ,בולדנון פחות חרדות אבל עדיין היו שם משמעותית
אגב המינונים לא היו מוגזמים יותר מידיי
500 בולדנון
15 מג ראד
שמעתי שזה לא חדש ששניהם גורמים לחרדות אבל בפורומים בחו"ל אנשים הוסיפו לסייקל עם בולדנון תרופות נגד חרדות וזה עזר להם
לי פחות בא הסלט הזה בגוף