הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אימונים חדשה

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
לא אספר את כל השתלשלות האירועים שהובילו אותי לאחר לא יודע כמה שנים, שאני עובד עם 5/3/1 (ונהנתי ממנה מאוד) להחליט שאני צריך להחליף תוכנית.
אני מחפש תוכנית אימונים הפונה בעיקר לתחום הבילדינג, כרגע שיגרת החיים שלי לא מאפשרת לי את העצימות המנוחה שתוכנית פאור דורשת (לצערי!!) בנוסף החלטתי שלאחר שהשגתי כמה מטרות בתחום הפאור, אני מעוניין דווקא להתמקד בפיתוח גוף ולגדול יותר.

אשמח לשמוע על כל מיני תוכניות אפשריות, כן חשוב לי לציין אני מאוד אוהב דדליפט וסקוואט כך שהמטרה שלי היא לא רק כמובן חס וחלילה פלג גוף עליון.
חשבתי להנדס איזה תוכנית 5/3/1 עם חזרות של 10 8 6 או משהו בסגנון להוריד את הBBB לשלוש במקום חמש להוסיף עוד תרגיל עזר (כרגע כבר יש אחד או אפילו שתיים) ולהוריד את הTM הנוכחי כי אני לא מצליח לעמוד בו וזה יוצר תסכול גדול.
מה דעתכם?

יופי ב531 שאתה יכול לשחק המון עם תרגילי עזר
אין סיבה שלא יעבוד
אם תכוון ביום של ה1+ להגיע ל8 חזרות +-
לדעתי תגיע למטרה

וואי לא חסר... הכי קלאסי אחרי BBB במיוחד אם אתה רוצה גם בילדינג לעשות את Juggernaut Method
מזכיר את ה5/3/1 אבל עם יותר נפח וגם פה הTM זה 90 אחוז
בנוסף לזה כמובן להוסיף תרגילי עזר ומבודדים...
בהצלחה אח שלו

• פותח/ת השרשור
וואי לא חסר... הכי קלאסי אחרי BBB במיוחד אם אתה רוצה גם בילדינג לעשות את Juggernaut Method
מזכיר את ה5/3/1 אבל עם יותר נפח וגם פה הTM זה 90 אחוז
בנוסף לזה כמובן להוסיף תרגילי עזר ומבודדים...
בהצלחה אח שלו

אז אני חושב שעשיתי די דומה לJuggernaut Method. העלתי את החזרות ל10 8 ו6, הורדתי מBBB ל3 במקום ל5 והוספתי תרגיל עזר למשל לאמות, אני חושב שהקושי העיקרי שלי הוא מנטלי דווקא כי כאילו מציתי את התוכנית כמו שהיא עכשיו, והתחלתי לסבול באימונים.

יופי ב531 שאתה יכול לשחק המון עם תרגילי עזר
אין סיבה שלא יעבוד
אם תכוון ביום של ה1+ להגיע ל8 חזרות +-
לדעתי תגיע למטרה
אז כמו שאמרתי לו למעלה, באמת שיניתי את כמות החזרות.
אני חושב שאני צריך גם לעדכן את הTM ואת מה שצריך, אני משתמש באפליקציה של התוכנית והאחוזים שהיא נותנת לי עולים מהר מידי וזה גם יוצר אצלי תסכול של אי עמידה ביעדים.

תודה לשניכם!

אז אני חושב שעשיתי די דומה לJuggernaut Method. העלתי את החזרות ל10 8 ו6, הורדתי מBBB ל3 במקום ל5 והוספתי תרגיל עזר למשל לאמות, אני חושב שהקושי העיקרי שלי הוא מנטלי דווקא כי כאילו מציתי את התוכנית כמו שהיא עכשיו, והתחלתי לסבול באימונים.

אז כמו שאמרתי לו למעלה, באמת שיניתי את כמות החזרות.
אני חושב שאני צריך גם לעדכן את הTM ואת מה שצריך, אני משתמש באפליקציה של התוכנית והאחוזים שהיא נותנת לי עולים מהר מידי וזה גם יוצר אצלי תסכול של אי עמידה ביעדים.

תודה לשניכם!
אתה אמור לקחת את הTM שלך, להוציא ממנו 90% ואז לגזור אחוזים

הסבבים הראשונים אמורים ליהיות קלים ולתת לך אפשרות להרבה חזרות
ככה אתה בונה נפח שאמור לתת לך התקדמות ארוכת טווח.

דבר נוסף שאני מציע למשוך את הדילאוד כל 2-3 סבבים ולא כל סבב

• פותח/ת השרשור
אתה אמור לקחת את הTM שלך, להוציא ממנו 90% ואז לגזור אחוזים

הסבבים הראשונים אמורים ליהיות קלים ולתת לך אפשרות להרבה חזרות
ככה אתה בונה נפח שאמור לתת לך התקדמות ארוכת טווח.

דבר נוסף שאני מציע למשוך את הדילאוד כל 2-3 סבבים ולא כל סבב
אני יודע ככה אני עושה כבר שנים, אחרי עצירה מהתקדמות יפה בגלל כל מיני סיבות.. חזרתי לפני שנה ואני כבר כמעט שנה בתוכנית מחדש. הגעתי לתוצאות נחמדות אבל הרגשתי שאני קצת מציתי ובאלי יותר בילדינג בהתאם לאורך חיים הנוכחי שלי.. ומפה הגיע השאלה שלי

• פותח/ת השרשור
אם חשוב לך בילדינג וגם לשמור על כוח מסויים
PPL יכולה להיות אחלה תוכנית
אני אבדוק אותה לעומק, מרפרוף נראה מעניין. איך מתבצע השילוב למשל לארבע אימונים בשבוע? פשוט מתחילים שוב סבב של PUSH?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אם חשוב לך בילדינג וגם לשמור על כוח מסויים
PPL יכולה להיות אחלה תוכנית
עם כמה אחוז מהTM כדאי לעבוד בתוכנית כזאת ?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית