הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל טסט ראשון

recdejon

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום חברים, אני מעוניין להתחיל את הסייקל הראשון שלי, אשמח שתעזרו לי לענות על כמה שאלות
כמה פרטים על עצמי: בן 24, משקל 72, גובה 170, מתאמן שנה וחצי

מבחינת החומר עצמו, כל הדילרים ממליצים על סוסטנון למרות שממה שראיתי באינטרנט אננטט יותר מומלץ בטח לסייקל ראשון
מבחינת חברה, אני כבר מיואש שאני לא מצליח להחליט על איזה חברה ללכת, כרגע מה שזמין לי מחיפוש בטלג זה:
-פיור פלטינום
-דאוס
-אלפה פארמה
-ובלקן, שמכולם היא נראת החברה היחידה שנורמלית ולא כל כך הצלחתי למצוא דברים רעים עליה
חשוב לציין שאין לי בעיה להשקיע יותר כסף וזמן חיפוש בשביל למצוא חברה טובה, ראיתי נגיד שורטקס ממש מומלצת וגם באייר שזה חומר רפואי, בלקן נחשב רפואי גם?
אשמח שתגידו מה דעתכם על בלקן או שעדיף להמשיך לחפש (למרות שכבר אין לי מושג איפה עוד לחפש)

מבחינת בניית הסייקל, דילר אחד המליץ לי לקחת בזמן הסייקל חומר שנקרא פרובירון, לטענתו עם החומר הביצים ימשיכו לעבוד ואני לא יהיה חייב לעשות PCT
דילר אחר המליץ לי לקחת AI גם אם אין תופעות לוואי של אסטרוגן
נשמע לי מאוד תמוהה, אבל בכל זאת היה נראה שהם מבינים דבר או שניים, מה דעתכם על זה?

חשוב לציין שאני לא ילד ועשיתי אין סוף שיעורי בית, פשוט רוצה מה יש לקהילה הישראלית לומר בנושא ולהעשיר עוד את הידע, תודה 😃

מבחינת בניית הסייקל, דילר אחד המליץ לי לקחת בזמן הסייקל חומר שנקרא פרובירון, לטענתו עם החומר הביצים ימשיכו לעבוד ואני לא יהיה חייב לעשות PCT
דילר אחר המליץ לי לקחת AI גם אם אין תופעות לוואי של אסטרוגן
נשמע לי מאוד תמוהה, אבל בכל זאת היה נראה שהם מבינים דבר או שניים, מה דעתכם על זה?

חשוב לציין שאני לא ילד ועשיתי אין סוף שיעורי בית
אם עשית אינסוף שיעורי בית אז אתה אמור לדעת את התשובה לשאלה הזו בלי לשאול בכלל מה הדעה שלנו.

פיור פלטינום - מיוצר בישראל. יש כאלה שאוהבים וכאלו שפחות.
דאוס - עובד, השתמשתי באופן אישי.
אלפא פארמא - אם אתה יכול להשיג מקורי, עובד.
בלקן - אם אתה יכול להשיג מקורי, עובד.
ורטקס - עובד.

לא כדאי לקחת סוסטנון מהסיבה שהיציאה ממנו לpct יקח לך יותר זמן.

בלקן נחשב רפואי גם?
רפואי מוגדר להיות משהו שמיוצר בסטדרנטים מערביים. בלקן מיוצר במזרח אירופה במולדובה לא בסטנרטים המערביים.

באייר שזה חומר רפואי
קח בחשבון שבאייר כואב, לי לפחות.

בן 24, משקל 72, גובה 170, מתאמן שנה וחצי
הרמה האישית, כל עוד אתה לא מתחרה, אין לך מה לעלות כרגע על חומרים.

• פותח/ת השרשור
אם עשית אינסוף שיעורי בית אז אתה אמור לדעת את התשובה לשאלה הזו בלי לשאול בכלל מה הדעה שלנו.
זה לא שחור ולבן וכל גוף מגיב אחרת, מחפש לראות מה יש לאנשים לומר כי מכל אחד אפשר ללמוד משהו
לגבי הפרובירון זה פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה ומקצת מחקר אני עדיין לא רואה סיבה לא לעשות PCT
בלי קשר תודה על התשובות לשאר הדברים

לא מבין למה אתה מבזבז כלכך הרבה זמן ואנרגיה על זה..
לפי כל הכתבה הזאת שרשמת הייתי במקומך לא נכנס לזה.. כי בשניה שמשהו השתבש לך אתה תכנס כנראה לחרדה/פניקה ותגמור בבית חולים..

הטעות מספר אחת שלך זה לשתף בפורום פתוח, תלמד אפילו עוד, המלצה מספר אחת זה Formula Sec ביוטיוב בחור נמוך אסיאתי תלמד טוב את הדברים שהוא אומר ומעבר לזה, תעשה מחקר על pct, בתור סייקל ראשון הייתי ממליץ על טסט אנטט Enanthate הרבה יותר פשוט, 2 זריקות בשבוע, יציאה ל PCT (תבדוק פרוטוקולים) ושהכל יתוכנן מראש בלי פאניקה של רגע אחרון ושיהיה לך חוסם אסטרוגן ביד למקרה ותרגיש צורך מבחינה רגשית או פיזית (ממליץ על ארימידקס)
בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית