הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הוספת משקל בהליכה

• פותח/ת השרשור Elfom
  • פורסם בתאריך

Elfom

משתמש מתחיל
267
38
נק' מוניטין:
41
267
38
היי

אני מחפש דרכים להעלות דופק בהליכה וחשבתי על הוספת משקל, החל מ10 ק''ג ומעלה.
עצות איך לעשות את זה שיהיה נוח? יש לי פלטות של 10 קילו וגם של קילו, הבעיה שכשהם בתחתית התיק זה לא מיקום אידיאלי בכלל וצריך להיות במקום גבוה.

כדאי להשקיע בתיק טיולים כדי שיהיה גב קשיח?

כדאי לעשות הליכות כאלה עם נעלי ספורט או טיולים?

תודה

וסט ומשקולות... נראה קצת כמו חגורת נפץ או שכפ"ץ. 😅
לדוגמא:

אחלה דבר, מעולה לאימוני מתח.

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה להעלות את הדופק אז למה לא פשוט להגביר את קצב ההליכה?

נעלי ספורט
נעלי טיולים לא יתנו תמיכה טובה יותר בהוספת משקל?

לגבי העלאת מהירות זה אפשרי אבל יש גבול כמה אפשר לעלות מהירות.. אני יכול ללכת על 6 גג 7 קמש וזה לא יביא אותי לדופק 140-160 שאני רוצה

וסט ומשקולות... נראה קצת כמו חגורת נפץ או שכפ"ץ. 😅
לדוגמא:

אחלה דבר, מעולה לאימוני מתח.

תודה אבל אני מחפש כרגע פתרון יותר פשוט, במיוחד כי זה 10 ק''ג ואני מעוניין להוסיף יותר מזה בהליכה, לכן נראה לי צריך בתיק. השאלה אם צריך בשביל זה תיק עך גב קשיח או שלא חייב, ואיך לארגן בתיק משקל 10-15 קילו

לגבי העלאת מהירות זה אפשרי אבל יש גבול כמה אפשר לעלות מהירות.. אני יכול ללכת על 6 גג 7 קמש וזה לא יביא אותי לדופק 140-160 שאני רוצה

תודה אבל אני מחפש כרגע פתרון יותר פשוט, במיוחד כי זה 10 ק''ג ואני מעוניין להוסיף יותר מזה בהליכה, לכן נראה לי צריך בתיק. השאלה אם צריך בשביל זה תיק עך גב קשיח או שלא חייב, ואיך לארגן בתיק משקל 10-15 קילו

יש לך גם וסטים של 20/30/40 קילו..

אם אתה הולך על מסילה אז יש לך אופציה גם להעלות שיפוע וזה יכול לתת לך תחליף למשקל חיצוני. בכל אופן, הליכה לא תביא אותך לדפקים כאלה, אתה צריך להעלות עצימות, לדוגמה לעשות ריצה בעצימות בינונית-גבוהה.

למה מלכתחילה אתה רוצה להגיע לדופק כזה?

נעלי טיולים מיועדים לטיולים. אם אתה כל כך רוצה אז תנסה את שני סוגי הנעליים ותבחר מה שהכי מתאים לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית