הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מסה נקיה - דקה או פרימו?

ד״ר יהושוע

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
לוקח טסט של באייר במינון 500 שבועי כבר 5 חודשים כמעט.
הייתי על גירעון קלורי במשך 3 חודשים (2500 קלוריות עד 2000 קלוריות בהדרגה) וראיתי תוצאות ממש יפות.

לפני כחודש וחצי התחלתי מסה נקיה עם תפריט של 3000 ועכשיו אני ב-3500 ועדיין רק עם טסט 500.

אני עולה בהדרגה במשקל אבל כן רציתי לשלב חומר נוסף שיתן ערך לכל העבודה הקשה שלי במכון וגם במטבח.

חשבתי על דקה או פרימו.

על מה אתם ממליצים?

אני נוטה לא לתת חשיבות למחיר אלא לאיכות ולכן היום אני לוקח טסט של באייר.
אני מחפש חומר רפואי בלבד - הבנתי שהיה פעם פרימו של באייר והיום אין.
מה הכי קרוב לרפואי שאפשר להשיג מבין שני החומרים שציינתי? למישהו יש המלצה לשם חברה שאני יכול למצוא?

תודה לכל העוזרים 😃

לוקח טסט של באייר במינון 500 שבועי כבר 5 חודשים כמעט.
הייתי על גירעון קלורי במשך 3 חודשים (2500 קלוריות עד 2000 קלוריות בהדרגה) וראיתי תוצאות ממש יפות.

לפני כחודש וחצי התחלתי מסה נקיה עם תפריט של 3000 ועכשיו אני ב-3500 ועדיין רק עם טסט 500.

אני עולה בהדרגה במשקל אבל כן רציתי לשלב חומר נוסף שיתן ערך לכל העבודה הקשה שלי במכון וגם במטבח.

חשבתי על דקה או פרימו.

על מה אתם ממליצים?

אני נוטה לא לתת חשיבות למחיר אלא לאיכות ולכן היום אני לוקח טסט של באייר.
אני מחפש חומר רפואי בלבד - הבנתי שהיה פעם פרימו של באייר והיום אין.
מה הכי קרוב לרפואי שאפשר להשיג מבין שני החומרים שציינתי? למישהו יש המלצה לשם חברה שאני יכול למצוא?

תודה לכל העוזרים 😃

לצורך מסה הייתי בוחר מבין השניים בדקה,
לא להשתולל עם המינונים ולראות איך אתה מגיב לזה
ושיהיה דוסטינקס בצד במקרה ויהיה צורך.

• פותח/ת השרשור
לצורך מסה הייתי בוחר מבין השניים בדקה,
לא להשתולל עם המינונים ולראות איך אתה מגיב לזה
ושיהיה דוסטינקס בצד במקרה ויהיה צורך.
תודה לך על התגובה. יש לך שם חברה שאתה ממליץ?

תודה לך על התגובה. יש לך שם חברה שאתה ממליץ?
מעולם לא השתמשתי בדקה אז קשה לי להמליץ לך, מה שכן מהחברות ה UG שהשתמשתי בשמנים הכי הייתי מרוצה מ הילמה ולפי תגובות של חברים גם ורטקס מעולה.

קודם תבדוק מה אתה יכול להשיג ולפני שאתה קונה תתייעץ עם חבריי הפורום פה.

מעולם לא השתמשתי בדקה אז קשה לי להמליץ לך, מה שכן מהחברות ה UG שהשתמשתי בשמנים הכי הייתי מרוצה מ הילמה ולפי תגובות של חברים גם ורטקס מעולה.

קודם תבדוק מה אתה יכול להשיג ולפני שאתה קונה תתייעץ עם חבריי הפורום פה.
הילמה כבר לא רצות כמו פעם ...הייתי עליהם בעברי ...לא עפתי ממש על החומרים שלהם חוץ מעל הטסט והבולד ...

אני חושב מנסיון שפרימו יעלה אותך באופן נקי וטוב יותר פרימו לא תעלה הרבה אבל זה ישאר ופחות תופעות לוואי שלליות , מדקה ,
דקה יתן יותר כוח יותר מסה וזה לא ישאר ברגע שתרד מזה, אז לדעתי ללכת על פרימו שהוא לגיט, יעשה עבודה טובה אבל מומלץ לדעתי לעשות סביב ה 16 שבועות סייקל

בהמשך תשקול דקה/בולדנון/טרן וכו

• פותח/ת השרשור
אני חושב מנסיון שפרימו יעלה אותך באופן נקי וטוב יותר פרימו לא תעלה הרבה אבל זה ישאר ופחות תופעות לוואי שלליות , מדקה ,
דקה יתן יותר כוח יותר מסה וזה לא ישאר ברגע שתרד מזה, אז לדעתי ללכת על פרימו שהוא לגיט, יעשה עבודה טובה אבל מומלץ לדעתי לעשות סביב ה 16 שבועות סייקל

בהמשך תשקול דקה/בולדנון/טרן וכו

באיזה מינונים?
שבוע ראשון כמה? שני כמה? וכו׳?

והאם ממליצים על פרימו של וורטקס?

באיזה מינונים?
שבוע ראשון כמה? שני כמה? וכו׳?

והאם ממליצים על פרימו של וורטקס?
אהלן אחי
עם דקה תגדל הרבה יותר והרבה יותר מהר אבל הוא סופח יחסית לפרימו הרבה נוזלים אז אם אתה מחפש מסה נקיה עדיף שתלך לפרימו
כמובן שלא פחות חשוב להיות בפלוס קלורי לפי תפריט ולהבין מה אתה אוכל מבחינת חלבון פחמימה שומן נתרן סוכר וכו אחרת המסה לא תהיה נקיה אף פעם
אמנם הפרימו הרבה פחות חזק והרבה יותר יקר אבל התוצאות יותר נקיות ומסוגלות להישאר גם יותר זמן לאחר סיום הסייקל
ורטקס פצצה כמובן לבדוק קודים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית