הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ליפו מקס

יונתן88

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
7
10
0
שלום אני בתהליך ירידה במשקל … האם מוצר זה עוזר לי יותר לרדת במשקל בצורה מהירה יותר?
אני שוקל 115 ובן 25 , ויש לא מעט מסה של שומנים בגוף שלי , ופשוט ראיתי שהמוצר זה שהוא תכולת של ל-קרניטין , CLA , קפאין , תא ירוק , ועוד שהם עוזרים מאוד בתהליך שריפת שומנים , מה אתם אומרים? כדאי לי?

קבצים מצורפים

• 4A52A3E9-BE41-4126-BCB6-E19610D66F0A.jpeg
    4A52A3E9-BE41-4126-BCB6-E19610D66F0A.jpeg
    KB 170.4 · צפיות: 50
בזבוז כסף.
אל תלך שולל אחרי תוספים שמבטיחים ירידה במשקל או ירידה בשומן. התוספים החוקיים לא באמת עובדים.
על סמך הפוסט הזה והפוסט הקודם שלך, תשקיע את הכסף שלך בתזונאי/ת ולא ב"קיצורי דרך" כאלה ואחרים שהדבר היחידי שהם ישרפו זה את הכסף שלך.

• פותח/ת השרשור
בזבוז כסף.
אל תלך שולל אחרי תוספים שמבטיחים ירידה במשקל או ירידה בשומן. התוספים החוקיים לא באמת עובדים.
על סמך הפוסט הזה והפוסט הקודם שלך, תשקיע את הכסף שלך בתזונאי/ת ולא ב"קיצורי דרך" כאלה ואחרים שהדבר היחידי שהם ישרפו זה את הכסף שלך.
הבנתי , האמת שתזונאי לא צריך , כי הלכתי למספר תזונאים ולא באמת עזרו , אני נראה לי רק אסתדר עכשיו בהפחתה של מספר הקלריות שלי עם אימון חדר כושר ואראה את התוצאות , תגיד מה מבחינת חלבון? האם גם צריך לקנות חלבון למישהו שיורד במשקל? אני לא נראה לי אצליח לקבל כמות חלבון מספיקה למשקל שלי רק מהאוכל עצמו .

חבר, השאלות שלך מראות שאתה צריך הכוונה מקצועית. אין חובה לצרוך אבקות וחטיפי חלבון כדי לרדת במשקל.

• פותח/ת השרשור
חבר, השאלות שלך מראות שאתה צריך הכוונה מקצועית. אין חובה לצרוך אבקות וחטיפי חלבון כדי לרדת במשקל.
פשוט לא הבנתי אותי נכון , אני כן יורד במשקל אבל גם רוצה לעלות במסת שריר וזה למה שאלתי אם יותר טוב עם חלבון .

פשוט לא הבנתי אותי נכון , אני כן יורד במשקל אבל גם רוצה לעלות במסת שריר וזה למה שאלתי אם יותר טוב עם חלבון .
שאלת אם המוצר שצירפת יכול לעזור לך לרדת במשקל מהר יותר. אלו מילים שלך. התשובה היא רק גרעון קלורי יוריד אותך במשקל.

הבנתי , האמת שתזונאי לא צריך , כי הלכתי למספר תזונאים ולא באמת עזרו , אני נראה לי רק אסתדר עכשיו בהפחתה של מספר הקלריות שלי עם אימון חדר כושר ואראה את התוצאות , תגיד מה מבחינת חלבון? האם גם צריך לקנות חלבון למישהו שיורד במשקל? אני לא נראה לי אצליח לקבל כמות חלבון מספיקה למשקל שלי רק מהאוכל עצמו .
לגבי המשפט הראשון שכתבת על האנשי מקצוע.
יש פעמים שבהם צריך לבחון האם הבעיה היא במקבל השירות ולא בנותן השירות.
יש כל כך הרבה אנשי מקצוע איכותיים כך שה״לא באמת עזרו״ נשמע שלא נובע מבעיה אצלם.
כך או כך בלי הכוונה מקצועית אתה תהיה די אבוד אז אם מאסת בכל אנשי המקצוע אתה מוזמן לשבת וללמוד, יש המון חומר בחוץ שעם מאמץ סביר אפשר לקבל מושג לפחות להתחלה.

אני שוקל 115 ובן 25 , ויש לא מעט מסה של שומנים בגוף שלי , ופשוט ראיתי שהמוצר זה שהוא תכולת של ל-קרניטין , CLA , קפאין , תא ירוק , ועוד שהם עוזרים מאוד בתהליך שריפת שומנים , מה אתם אומרים? כדאי לי?
גם אם מוצר מסוים משפיע על ניצול שומן זה לא אומר שהוא בסופו של דבר יביא לירידה במסת השומן. אם לפשט, זה שאתה עומד לקבל העלאה במשכורת לא אומר שאתה בהכרח תצליח לחסוך יותר כי במשוואה של העו"ש שלך יש עוד כמה משתנים - כמו כמה אתה מבזבז והאם יש לך חובות.

הבנתי , האמת שתזונאי לא צריך , כי הלכתי למספר תזונאים ולא באמת עזרו
אתה מוזמן לתאר כאן את התהליך וננסה להבין איפה דברים השתבשו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית