עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחחח תאמת בטעם אני לא ממש מרגיש הבדל (ואני שותה משהו כמו 8 ליטר קולה זירו ביום כבר תקופה) אבל שמתי לב שהגזים יוצאים מהפפסי הרבה יותר מהר..טוב נראלי אני ישאר עם הזירולא יודע איך אנשים שותים את זה..
אתה יודע איזה באסה זה שאתה מגיע למסעדה, מתכנן ציט של שיח סעודי, אז אתה כבר רגיל לקולה זירו וואלה זה טעים לך.
פתאום דופקים לך שיש רק פפסי מקס, זה לקום וללכת
כל חיי הייתי שותה זירו אחרי שעברתי לפפסי מקס לא יכול יותר לשתות זירו זה פשוט לא טעים, איך אני מאושר כשיש פפסי במסעדה, הרבה יותר מתוק וטעים מרגיש אשכרה כמו קולה רגיללא יודע איך אנשים שותים את זה..
אתה יודע איזה באסה זה שאתה מגיע למסעדה, מתכנן ציט של שיח סעודי, אז אתה כבר רגיל לקולה זירו וואלה זה טעים לך.
זה עוד בסדר,אתה יודע מה זה לתכנן צ׳יט מטורף לסושי כי די צריך לגוון מבשר,מתכננת להזמין שש שבע רולים ובסוף אומרים לי שנגמר האבוקדו?!?!?!? אז למה אתם פתוחים????לא יודע איך אנשים שותים את זה..
וואלה אני ההיפך, מבסוט כשאומרים לי את זה, אני הרבה יותר אוהב פפסי מקס מאשר זירו החסר טעם, בבית רק פפסי מקסלא יודע איך אנשים שותים את זה..
לגמרי!!! על שניהם, כמעט כל קניה בסופר שישיית פפסי מקס ושישיית 7 אפ פרי:37mv: (7 אפ פרי לא כל קניה כי רק אני שותה את זה ומגוון עם פפסי מקס אז נשאר ליותר זמן)פפסי מקס הרבה יותר טעים מקולה זירו.
לאוהבי הליים, סבן-אפ פרי מנצח את ספרייט ללא סוכר בפער. גם יותר גזים וגם יותר מתוק.
אני לא מבין איך אתם שותים את זה..אני פותח בקבוק מוזג סוגר..פותח אחרי 2 דקות אין גזים כברוואלה אני ההיפך, מבסוט כשאומרים לי את זה, אני הרבה יותר אוהב פפסי מקס מאשר זירו החסר טעם, בבית רק פפסי מקס
לגמרי!!! על שניהם, כמעט כל קניה בסופר שישיית פפסי מקס ושישיית 7 אפ פרי:37mv: (7 אפ פרי לא כל קניה כי רק אני שותה את זה ומגוון עם פפסי מקס אז נשאר ליותר זמן)
עזוב אחי הגזים, הטעם שובר אותי מנטלית אחד הדוחיםאני לא מבין איך אתם שותים את זה..אני פותח בקבוק מוזג סוגר..פותח אחרי 2 דקות אין גזים כבר
לא יודע על מה אתה מדבר, זה נשאר מוגז יופי (יותר מיומיים לא יודע כי נגמר חח)אני לא מבין איך אתם שותים את זה..אני פותח בקבוק מוזג סוגר..פותח אחרי 2 דקות אין גזים כבר
שקר גס.אני לא מבין איך אתם שותים את זה..אני פותח בקבוק מוזג סוגר..פותח אחרי 2 דקות אין גזים כבר