הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פעם ראשונה שורף שומן על מנת לסיים חיטוב ולהתחיל מסה פעם ראשונה בחיים+עצה כללית לגבי טסטוסטרון

Rec0cery

משתמש מתחיל
221
5
נק' מוניטין:
8
221
5
היי, בן 25.
התחלתי לעשות ספורט לפני שנתיים, ירדתי מה-140 קילו ל-90 קילו באמצעות רק אירובי ותזונה ומ-90 קילו ל-80 קילו בשילוב אימוני משקולות גם, גובה 1.86
בקושי יש שריר, רוצה לסיים על החיטוב פעם אחת עד הסוף ואז לעבור למסה ולהתחיל לעצב את הגוף
במקביל לכך יש גם מאמן אחד מהמוכרים בארץ אבל הוא לא לוקח חומרים לפחות ממה שאומר אם כי אתייעץ גם איתו
הסיבה שאני רוצה להתחיל לקחת שורף שומן זה כי מרגיש שאני תקוע על זה יותר מידי זמן על העניין של ההורדה במשקל ואני כבר בגיל שדי, רוצה להתחיל לעצב את הגוף אז רוצה לקחת את העסק צעד קדימה, זאת במקביל לאימונים מאוד חזקים שאני עושה של כוח ואירובי
אפשר להעריך אותי סביב ה-25% א"ש (משקל 80, גובה 1.86).
הבנתי שיוהימבין זה בעיקר לאחוזי שומן חד ספרתיים אז לא רלוונטי אז מתלבט בין קלן לאפדרין, עם הרצון לקחת את השורפי שומן אני עדיין לא רוצה להסתכן יותר מידי מבחינה בריאותית (סה"כ אדם בריא) אם כי לפי דעתי טסטסטרון קצת נמוך, לפי בדיקות דם אחרונות TESTOSTERONE TOTAL 20.1nmol/L אם כי אעשה באופן פרטי את בדיקת הFree TestosteroneF (אין הרבה חשק מיני וזקפה).
בכל אופן אשמח לשמוע מכם בנוגע לעניין השורף שומן באיזה כדאי לבחור ואם יש לכם משהו להוסיף לגבי הטסטוסטרון והחשק מיני אשמח גם לשמוע (במקביל בבדיקה אצל אורולוג, אינדוקרינולוג אמר שהבדיקות תקינות ואין לו מה לעשות חוץ מסקסולוג)
אציין שכמובן שכבר חיפשתי בפורום את הנושא של איזה שורף שומן לקחת אבל החלטתי בכל זאת לפרסם גם את הסיפור שלי שאולי ישפיע על מה לדעתכם כדאי

• פותח/ת השרשור
אם אתה בגרעון קלורי קלן זה מעולה
ברור שביגרעון קלורי (מאוד גדול לפי דעתי בגלל האירובי שאני עושה), יודע שקלן זה מעולה אבל מתלבט אם להתחיל איתו בתור הפעם הראשונה או אפדרין שנחשב ליותר "לייט" ופחות תופעות לוואי ומסובך במחינת סייקלים וכו'

תחליף מאמן.
טסט תקין.. אין טעם לגעת ב'שורפי שומן' הרוב לא עובדים ואלה שעובדים לא שווים את התופעות לוואי.
לגבי ירידה בחשק המיני... האם יש לך בת זוג?

אני לא מבין בחומרים, אבל אני מבין שאין לך עדיין מה לחפש שם. תחליף מאמן לאחד שיודע מה הוא עושה ואז תראה תוצאות מדהימות בלי חומרים ובלי כלום.

ברור שביגרעון קלורי (מאוד גדול לפי דעתי בגלל האירובי שאני עושה), יודע שקלן זה מעולה אבל מתלבט אם להתחיל איתו בתור הפעם הראשונה או אפדרין שנחשב ליותר "לייט" ופחות תופעות לוואי ומסובך במחינת סייקלים וכו'
תהיה בטוח שאתה לא בגירעון קלורי אם התהליך שלך תקוע.
לגבי השאר לא אגיב כי אני לא מבין בעולם החומרים אני רק יודע שאין אף בן אדם שצריך לגשת לחומרים כי הוא ״תקוע״, לפחות לא ברמה החובבנית.

בהצלחה

אם הטסט שלך אכן נמוך זאת בהחלט סיבה טובה לעיכוב בתהליך שריפת השומן
למרות שעל פניו עשית דרך יפה וארוכה גם בלי שום חומר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית