הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות

MariuszMuscle

מושעה
156
8
נק' מוניטין:
-24
156
8
שלום לכל חברי הפורום,
אני מעוניין להתייעץ איתכם:
לאחרונה אובחנתי עם לחץ דם גבוה, אני בן 43 מתאמן ולוקח חומרים און אוף,
השאלה אם הכדורי לחץ דם מתנגשים עם פיתוח גוף? עם פיתוח מסה רצינית? עם תוצאות? זה יכול לפגוע לי בתוצאות של פיתוח גוף? אני כרגע לוקח כדור דופלקס להורדת לחץ דם

שלום לכל חברי הפורום,
אני מעוניין להתייעץ איתכם:
לאחרונה אובחנתי עם לחץ דם גבוה, אני בן 43 מתאמן ולוקח חומרים און אוף,
השאלה אם הכדורי לחץ דם מתנגשים עם פיתוח גוף? עם פיתוח מסה רצינית? עם תוצאות? זה יכול לפגוע לי בתוצאות של פיתוח גוף? אני כרגע לוקח כדור דופלקס להורדת לחץ דם
אין התנגשות. לחץ דם גבוה זה מסוכן. כמה הלחץ דם שלך היה גבוה? ולכמה הכדור מוריד לך אותו?

• פותח/ת השרשור
היה לי לחץ דם של 153 על 85 ועכשיו זה מוריד ל 140 כרגע,
לגביי הגוף אני מרגיש חולשה ואני מרגיש שאני מאבד שריר, יכול להיות שזה פוגע בתוצאות פיתוח גוף?

יש באולימפיה חברה שלוקחים תרופה להורדה של לחץ דם אז תשיג מסכנות לבד. זה לא פוגע. אם יש לך סייקל טוב תזונה טובה מנוחה טובה אין סיבה שלא תגדל.

• פותח/ת השרשור
יש באולימפיה חברה שלוקחים תרופה להורדה של לחץ דם אז תשיג מסכנות לבד. זה לא פוגע. אם יש לך סייקל טוב תזונה טובה מנוחה טובה אין סיבה שלא תגדל.

אני מרגיש שהכדור ללחץ דם מרפה לי את השרירים, והטונוס שרירים שאני רגיל שהוא חזק מאוד אני מרגיש שהוא יורד, העייפות שלי גדלה ואני מתעייף הרבה יותר מהר באימון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית