הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה על סייקל ראשון של חבר ועוד 2 שאלות כלליות.

AvivOz

משתמש מתחיל
59
8
נק' מוניטין:
-15
59
8
ערב טוב,

חבר שלי ביצע סייקל של 200 מ"ג טסט בשבוע למשך 12 שבועות, לאחר מכן יצא ל-PCT מסודר, ראה תוצאות מאוד יפות מ-200 ולא היה צריך עלייה של 250-500, כרגע ב-PCT, הפחיד אותו מאמן שאיתנו במכון, שאמר לו שבמהלך התקופה הקרובה של ה-PCT הוא הולך לאבד המון שריר ולהצמיח שומן, אני התווכחתי עם המאמן, הריי, אם הוא שומר על תזונה כמו עכשיו, חלבון, פחמימה ושומן, כולל אימונים ומנוחה ראויה + PCT, הפגיעה לא תהיה ענקית בתקופה הנ"ל וכמובן שהוא לא ירד עכשיו וישמין בצורה קיצונית ויאבד את האחוז שומן הנמוך שלו ברמה כזאת קיצונית כמו שהמאמן טוען. האם המאמן הנ"ל צודק, הוא הולך להפסיד את רוב מה שהרוויח בסייקל?

שאלה 2 - במינון נמוך, של 150-200, האם איבוד השיער הוא נמוך יותר? חבר שלי אדם מקריח, אך לא היה שינוי רציני בשיער והוא לא הרגיש איבוד שיער אף על פי שיש לו שיער יחסית דליל ולא צפוף בטבעי..

שאלה 3 - כמה הפגיעה באירובי בלקיחת טסט במינון הנ"ל? לאדם אשר רץ לדוגמא 3 קילומטר פעם בכמה זמן, האם זה ישפיע בצורה קיצונית לרעה?

תודה!

שאלה 1 - בהנחה שהוא שומר על תפריט מסודר + אימונים הוא לא יאבד הרבה אבל יאבד את האפשרות להחזיק מאגרי גילוגן בשריר מה שיוריד מהנפח שלו

שאלה 2 - תלוי גנטיקה. התקרחות רואים חודשים אחרי סיום הסייקל. נשירת שיער זו לא התקרחות ולא אינדיקציה להתקרחות. אם הוא ממש חושש, שיקח פיינסטריד במהלך השימוש.

שאלה 3 - לא פוגע אם אתה לא עולה במסה יותר מידי. זה דווקא יכול לעזור מאחר וזה מעלה את הrbc.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית