הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל מספר 5

• פותח/ת השרשור Stark
  • פורסם בתאריך

Stark

משתמש משקיע
2,588
1,701
נק' מוניטין:
3,412
2,588
1,701
שלום לכולם,

סיימתי לפני חודש וקצת פיצוץ ושיוט של שנה במהלכם לקחתי מינונים של 350-450 מג טסט אנטט, 30-40 מג אנאבר ו40 מג טורינבול (לא ביחד). בשיוט לקחתי 150 מג טסט.

היה תכנון לעשות pct עם אינכלומפין.. נטו מתוך רצון להתנסות בחומר הנל. בסוף החלטתי לא לעשות pct. למה ? כי אני מרגיש נפלא. הליבידו עדיין מעולה, המשקלים בחדכ עדיין טובים מאוד. אני טיפה יותר עייף, אבל לא משהו שכוס קפה נוספת לא תפתור.
יש לציין שבעבר יצאתי מסייקל ללא pct והציר חזר לתפקד אחרי חודש וחצי.

התחלתי לחשוב על הסייקל הבא שלי, סייקל מספר 5. אני מתכנן לעשות אותו 24 שבועות עם טסט' אנטט 350-450 מג + פרימו 250-300 מג. הsweet spot שלי עם הטסט' היה 350 מג ומבחינתי להישאר במינון הנל אבל הe2 זה מה שמדאיג אותי. אני מעוניין שיהיה גבוה ככל הניתן ולא מרוסק עי הפרימו בגלל זה רשמתי את הטווחים. יהיו בדיקות דם בהם אבדוק את הe2 ואקבע את המינונים בהתאם לe2.
עכשיו למה חשבתי על פרימו ? כי ממה שקראתי עליו הgains הם איטיים ואיכותים וסייקל של 24 שבועות זה נראה לי קלאסי להכניס אותו לשם.

שכחתי לציין שאין לי רגישות לe2 גבוה. (לקחתי מינונים מאוד גבוהים של אוביטרל לקראת סיום הבלאסט האחרון)

מה דעתכם ?

תשמע הפרימו יכול לרסק, זה פעם ראשונה איתו או שאתה מכיר כבר?

שאלת תם: למה לא מסטרון ?

לבדוק e2 אחרי 6 שבועות על פרימו
לא משנה מה יהיה המספר כל עוד מרגיש טוב לא לשנות פרוטוקול.
בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
תשמע הפרימו יכול לרסק, זה פעם ראשונה איתו או שאתה מכיר כבר?

שאלת תם: למה לא מסטרון ?
תודה על התגובה.
זו תהיה הפעם ראשונה.
לגבי המסטרון
לפחות ממה שקראתי על חוויות של אנשים ומבלי להיכנס להבדלים התיאוטרים בינהם. המאסטרון נותן יותר מראה, הפרימו עם אופי יותר בונה מבחינת האיכות של המסת שריר.

גם מבחינה בריאותית הפרימו נחשב יותר עדין מהמסטרון.

לבדוק e2 אחרי 6 שבועות על פרימו
לא משנה מה יהיה המספר כל עוד מרגיש טוב לא לשנות פרוטוקול.
בהצלחה!
תודה רבה על התגובה, אבדוק את זה אכן אחרי 6 שבועות.
אבל לגבי החלק השני של התגובה שלך, תרשה לי לא להסכים. הרגשה אישית היא לא מדד היחיד. גם עם לחץ דם גדול ואפילו גדול מאוד אתה יכול להרגיש טוב אבל בטווח הרחוק זה דבר הרסני לבריאות.
מאחר וזה לא סייקל של 12 שבועות של זבנג וסיימנו אז אני מעדיף לפחות להיות בטווח הגבוה של הe2.

תודה על התגובה.
זו תהיה הפעם ראשונה.
אז באמת תשים לב לאסטרוגן שלך, הוא לא פחות קריטי מהטסטוסטרון

אני תמיד מעדיף להיות באקסטרה e2, ולבכות בסרטים מצויירים מאשר שיהיה לי e2 נמוך.

אתה בוכה גם בסרטים אירוטים, פעם אחרונה שראינו ביחד זה היה מביך.. איאפשר למצוא פרטנר אוננות נורמלי היום

• פותח/ת השרשור

וחשבתי שאני רק בוכה כמו ילדה מהסיצנה של סימבה ומופסה כשאני על +300 מג טסט.

וחשבתי שאני רק בוכה כמו ילדה מהסיצנה של סימבה ומופסה כשאני על +300 מג טסט.
ברצינות בכיתי בסרט של איילים מרקדים (riverdance)
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אתה בוכה גם בסרטים אירוטים
כי התרגשתי שהשליח פיצה הוא גם אינסטלטור

@Stark
אתה יכול לפרט עוד קצת על ה'פיצוץ שיוט' ועל ההתאוששות?

כמה זמן "פיצוץ" כמה זמן "שיוט"?
יתרונות של 'פיצוץ שיוט' לאומת שימוש ממושך של מינון סביר? (נניח 300-350 ל5-10 חודשים)

היה אוביטרול לאורך הסייקל?
כמה זמן לקחה ההתאוששות בסוף ה'פיצוץ שיוט'?
איך טכנית הייתה היציאה? (פשוט הפסקה מלאה מזמן שיוט עם חומרים ארוכים? או שעשית פורטוקול יותר מתוחכם?)
כמה זמן אתה ללא חומר חיצוני לחלוטין לפני עליה לסייקל/'פיצוץ שיוט' נוסף?
עשית בדיקות אחרי ההתאוששות?
מה ה main takeaways עבור הסייקל/פיצוץ שיוט הבא?

• פותח/ת השרשור
כמה זמן "פיצוץ" כמה זמן "שיוט"?
4 פיצוץ 4 שיוט 4 פיצוץ

יתרונות של 'פיצוץ שיוט' לאומת שימוש ממושך של מינון סביר? (נניח 300-350 ל5-10 חודשים)
עניין בריאותי. בסופו של דבר להיות על טסט' גבוה יכול למסמס ערכים בדם. בדיעבד הייתי ממשיך על 350 טסט בשיוט ובודק דם.

היה אוביטרול לאורך הסייקל?
לא, רק בחצי.

כמה זמן לקחה ההתאוששות בסוף ה'פיצוץ שיוט'?
אני עדיין "בתהאוששות". זריקה אחרונה הייתה לפני חודש וחצי.

איך טכנית הייתה היציאה? (פשוט הפסקה מלאה מזמן שיוט עם חומרים ארוכים? או שעשית פורטוקול יותר מתוחכם?)
רציתי לצאת עם טסט' פרופ' אבל זה כאב פיצוצים אז פשוט הפסקתי אחרי 2 זריקות עם זה.
לקחתי באמצע פיצוץ ושיוט אוביטרל וhcg במינונים 500 ולקראת הסוף 1000.

כמה זמן אתה ללא חומר חיצוני לחלוטין לפני עליה לסייקל/'פיצוץ שיוט' נוסף?
תלוי בדיקות דם.

עשית בדיקות אחרי ההתאוששות?
תמיד. עוד שבועיים מתכנן לעשות בדיקת דם מקיפה.

מה ה main takeaways עבור הסייקל/פיצוץ שיוט הבא?
לא לעשות שיוט אלא סייקל אחד ארוך עם מינונים סבירים של טסט'(אלו שרשמת) ובדיקות דם על ליפדים ודם כללי. אוראלים וכו אפשר בתתי סייקלים ולא לאורך כל השימוש. שימוש ב19 אין לי ניסיון אבל להבנתי הוא יעיל לשימושים ארוכים.

סייקל הבא מתכנן לקחת פרימו + טסט' ל6 חודשים לפחות. כרגע מינונים לא ידועים כי זה תלוי בe2. אני רוצה אותו גבוה או לפחות בגבול העליון של הסקלה.
בנוסף, מתוכנן 3/2 שבועות דיבול 40 מג ו2/3 שבועות אנדרול 50 מג בתתי סייקלים מופרדים אחד מהשני נטו מתוך סקרנות ורצון להתנסות איתם למטרות כוח.

@Stark
יפה, תודה על התגובה.
אני עושה סייקלים דומים לשלך, עם מטרה של ניהול סיכונים מקסימלי, אם תרצה אפשר להחליף חוויות.
יהיה מאוד מעניין לשמוע איך תיהיה ההתאוששות שלך, אנסה להקפיץ את השרשור בהמשך לשמוע עדכונים(אם תרצה לשתף)

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
@only human
באיחור אופנתי למדי (הייתי עסוק) אני מעלה את הבדיקות דם שלי.

אציין שלא עשיתי PCT !
הטסט' חזר להיות גבוה יותר מאז שבדקתי אחרי הסייקל השני (בסייקל השלישי עשיתי שיוט עד הסייקל הרביעי) הe2 גם יחסית גבוה שזה מעולה. מאוד מרוצה מהבדיקות הורמונים

הlh והfsh חזרו להיות איפה שהיו.

דם, כולסטרול וכו וכו' הכל יצא תקין.

הדבר היחיד שלא חזר להיות מה שהיה אלו אינזמי הכבד. מתכוון לעשות בדיקה נוספת אחרי שאוריד את כמות חטיפי החלבון והקראטין. רק לוודא שלא אלו שגרמו לעלייה.

קבצים מצורפים

• Screenshot_20240122_113639.jpg
    Screenshot_20240122_113639.jpg
    KB 100.5 · צפיות: 58
  • Screenshot_20240122_115330.jpg
    Screenshot_20240122_115330.jpg
    KB 108 · צפיות: 55
  • Screenshot_20240122_120614.jpg
    Screenshot_20240122_120614.jpg
    KB 93.7 · צפיות: 53
  • Screenshot_20240121_172656.jpg
    Screenshot_20240121_172656.jpg
    KB 60.7 · צפיות: 51
  • 93282-1080×2340-.png
    93282-1080×2340-.png
    KB 288.7 · צפיות: 42
@only human
באיחור אופנתי למדי (הייתי עסוק) אני מעלה את הבדיקות דם שלי.

אציין שלא עשיתי PCT !
הטסט' חזר להיות גבוה יותר מאז שבדקתי אחרי הסייקל השני (בסייקל השלישי עשיתי שיוט עד הסייקל הרביעי) הe2 גם יחסית גבוה שזה מעולה. מאוד מרוצה מהבדיקות הורמונים

הlh והfsh חזרו להיות איפה שהיו.

דם, כולסטרול וכו וכו' הכל יצא תקין.

הדבר היחיד שלא חזר להיות מה שהיה אלו אינזמי הכבד. מתכוון לעשות בדיקה נוספת אחרי שאוריד את כמות חטיפי החלבון והקראטין. רק לוודא שלא אלו שגרמו לעלייה.

בדיוק סיימתי סייקלון של 12 שבועות - טסט 250 שבועי + מתוכם 8 שבועות גם מסטרון ואנאבר 30 מ"ג
אנסה לראשונה להתאושש ללא PCT, מהסיבה הפשוטה שתמיד כשאני מתחיל PCT אני מרגיש ירידה ותופעות לוואי של טשטוש בראייה וכו'
אעדכן גם.

נערך לאחרונה:
בדיוק סיימתי סייקלון של 12 שבועות - טסט 250 שבועי + מתוכם 8 שבועות גם מסטרון ואנאבר 30 מ"ג
אנסה לראשונה להתאושש ללא PCT, מהסיבה הפשוטה שתמיד שאני מתחיל PCT אני מרגיש ירידה ותופעות לוואי של טשטוש בראייה וכו'
אעדכן גם.
אתה עובד מול מחשב ושם הטשטוש באמת מורגש, נכון?!

אני דיי בטוח שהPCT סה"כ נותן חודש עם טסט גבוה יותר בגלל התרופות ולא באמת עוזר לגוף להשתקם או משהו כזה.

אתה עובד מול מחשב ושם הטשטוש באמת מורגש, נכון?!

אני עובד כל יום מול מחשב כ 7 שעות, זה פשוט משבית אותי, אחרי שעתיים-שלוש אני פשוט לא רואה כלום, הכל מטושטש

מעבר לזה, איך שאני מתחיל PCT אני מתחיל להרגיש עייפות וירידה בחשק המיני (לא משהו קריטי אבל עדיין)
מה שגם עשיתי סייקל די פשוט ועדין אז אמרתי ננסה לראשונה

• פותח/ת השרשור
אנסה לראשונה להתאושש ללא PCT, מהסיבה הפשוטה שתמיד שאני מתחיל PCT אני מרגיש ירידה ותופעות לוואי של טשטוש בראייה וכו'
אעדכן גם.
כנל חוץ מטשטוש ראיה. לקחתי טמוקסיפן בסייקל הראשון וכמה ימים בודדים בשני וזה גרם לי לנשירת שיער מטורפת, ברמה ש30+ שיערות נשרו לי במקלחת.

אשמח שתעדכן

כנל חוץ מטשטוש ראיה. לקחתי טמוקסיפן בסייקל הראשון וכמה ימים בודדים בשני וזה גרם לי לנשירת שיער מטורפת, ברמה ש30+ שיערות נשרו לי במקלחת.

אשמח שתעדכן
שים לב שבבדיקות שהעלית באחד מהם רואים את השם שלך+תז ...תערוך את זה

אני עובד כל יום מול מחשב כ 7 שעות, זה פשוט משבית אותי, אחרי שעתיים-שלוש אני פשוט לא רואה כלום, הכל מטושטש

מעבר לזה, איך שאני מתחיל PCT אני מתחיל להרגיש עייפות וירידה בחשק המיני (לא משהו קריטי אבל עדיין)
מה שגם עשיתי סייקל די פשוט ועדין אז אמרתי ננסה לראשונה
בדיוק, לדעתי זה קורה בגלל עבודה מול מסך לזמן ממושך.
לי אישית לא הייתה שום ירידה בכלום בPCT אבל כן חזרו לי כל הפציעות האפשריות(דלקות כרוניות בכל מיני בעיות ישנות).
אשמח אם תעדכן איך הלך בלי PCT באמת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית