הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מה דעתכם על הקלן , והאם הוא יותר אפקטיבי משאר החומרים לחיטוב

• פותח/ת השרשור miki55
  • פורסם בתאריך

miki55

משתמש מתחיל
270
4
נק' מוניטין:
10
270
4
מה דעתכם על הקלן , האם הוא יותר טוב משאר החומרים לחיטוב

מי השתמש בעבר וחווה תופעות כגון , רעידות , סחרחורות בחילות או עייפות חזקה, והכי חשוב ההרגשה שכל הגוף מתפרק לך,
אשמח לדעת מה דעתכם על הקלן והאם לכל התופעות שיש לו , יש פתרון או משהו שמוריד במקצת מהחוזק של התופעות?

לא חוויתי עייפות או בחילות, אבל רעידות ותחושה מוזרה שאני לא יודע איך לתאר בהחלט כן.
חובה תיסוף בטאורין.

Taurine לא חובה ואין שום הוכחה לכך שנדרש אותו עם קלן. מה שכן הוא יכול לעזור להתכווציות שנגרמות ע"י הקלן ויש הסבורים שזה יכול להגדיל את זמן מחצית החיים של הקלן, שנוי מאוד במחלוקת.

• פותח/ת השרשור
אצלי זה היה , עייפות מורגשת מאוד, כאבים בכל הגוף כאילו עברה עלי רכבת 200 פעם , וכל מני תחושות כאלה והרגשות בגוף מוזרות.

חובה התכוונתי כהמלצה. זה לא חובה אבסולוטית ולא יקרה לך כלום אם לא תיקח, אבל אומרים שקלן מרוקן טאורין מהגוף ולכן זה מומלץ, אני יודע שלי זה עזר בצורה מורגשת (ניסיתי בלי ועם). אני הוספתי כ-4 גרם ביום.

נערך לאחרונה:
חובה התכוונתי כהמלצה. זה לא חובה אבסולוטית ולא יקרה לך כלום אם לא תיקח, אבל אומרים שקלן מרוקן טאורין מהגוף ולכן זה מומלץ, אני יודע שלי זה עזר בצורה מורגשת (ניסיתי בלי ועם). אני הוספתי כ-4 גרם ביום.

אני שאל כדי לדעת אם יש לזה מקור
אני בטוח שאתה עושה את זה מסיבה מסויימת ולא סתם
אז אם יש לך מקור לכך אני שמח שתפנה אותנו כדי שיהיה אפשר לקרוא על זה

בקשר לפותח האשכול, קלן בעולם החומרים לחייטוב זה ממתק ובכלל לא משתווה לשורפי שומן רציניים, הוא ב TOP3 לייט יחד עם אפדרין ויהומבין. יש לך T3 וטרן ו DNP ועוד המון חומרים שהם יותר חזקים לחיטוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית