הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אפדרין

דניאלביטון10

משתמש קבוע
1,371
575
נק' מוניטין:
270
1,371
575
קניתי תרופה בלי מרשם שיש בה אפדרין, קניתי למטרה שלשמע היא נועדה אבל סתם מסקרן אותי.
תכלס זה הופך אפדרין לבעל הישג יד נורא פשוט כשהוא בתרופה בלי מרשם לא? התרופה זה טוסופדרין בשביל לטפל בשיעול, לפי מה שרשום זה 6 מג אפדרין על כל 10מג תרופה.
מה גם שאני קניתי בייחוד כי אני שונא שיעולים לפני השינה, אבל זה לא מעורר בגלל המינון? כי לא הוזכר משהו לגבי זה.

בתרופות שמוכרים בלי מרשם לנזלת ושיעול זה לא אפדרין hcl נקי. זה סוג של תמצית כזאת זה לא יעשה תעבודה כאפדרין נקי. והתרופה לא תפריע לך לישון.

• פותח/ת השרשור
בתרופות שמוכרים בלי מרשם לנזלת ושיעול זה לא אפדרין hcl נקי. זה סוג של תמצית כזאת זה לא יעשה תעבודה כאפדרין נקי. והתרופה לא תפריע לך לישון.
אם אני לא טןעה רשום אפדרין hcl, מן הראוי שיהיה את החומר הרפואי בתרופה... ואם זה hcl איך זה לא נקי 🤔

זה סירופ שיעול שנועד לילדים בני 1-6..
גם מבוגרים יכולים להשתמש בו ואני בספק אם יש לו את ההשפעה הממריצה של אפדרין.

• פותח/ת השרשור
תעלה תמונות של התרופה אחי.
אחי זה תרופה מבית מרקחת בארץ ישראל אני לא מדבר על משהו שהזמנתי או משהו, זה נקרא טוסופדרין, תמונה לא נשמע לי רלוונטי
זה סירופ שיעול שנועד לילדים בני 1-6..
גם מבוגרים יכולים להשתמש בו ואני בספק אם יש לו את ההשפעה הממריצה של אפדרין.
לא נראה לי שזה מיועד לגילאי 1-6 לפחות לא בצורה שזה משווק.
סתם לסקרנות אבל למה שלא יהיה לו את ההשפעה הממריצה? גם זה כמויות אפדרין מעט יותר נמוכות משל מישהו שמריץ "סייקל אפדרין" זתאמרת אני לוקח בערך 12מיל מהתרופה זה יוצא בערך 15מג אפדרין, בדרך כלל אנשים לוקחים נגיד 20מג אפדרין 3 פעמים ביום וכאלה לא?
רק מדגיש אני באמת שואל מסקרנות ומשתמש בתרופה למטרה שלשמע היא נועדה מלחתחילה חחח

לא נראה לי שזה מיועד לגילאי 1-6 לפחות לא בצורה שזה משווק.

11112222.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית