הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

באמצע סייקל ראשון(test +gh\ שוקל אם להאריך ולהוסיף אנאבולי נוסף.

• פותח/ת השרשור ashka
  • פורסם בתאריך

ashka

משתמש מתחיל
19
1
נק' מוניטין:
1
19
1
שלום, אני בסייקל סטרואידים ראשון שלי, עליה של 10 קילו עד כה בשבוע 6 מתוך 12. גם לא מעט נוזלים, נכנסתי לסייקל עם אחוז שומן נמוך והוא עדייו נמוך אבל עלה קצת.

הסייקל מורכב מ 400mg test ent ו4 יחבל gh ביום, ו500 יחבל(לשבוע מחולק ל250) hcg משבוע 3 התחלתי. (גודל האשכים לא קטן ואפילו גדל גם איבר המיו מרגיש גדול יותר).

מרגיש טוב עליה גדולה במשקל, שיפור בכוח ואני כמובן מדבר בהשוואה אל עצמי בעבר.

ביצעתי בדיקות דם ועכשיו באמת רמות האסטרוגן גבוהות וכפות הרגליים התחילו להיות נפוחות יותר, התחלתי לשלב ארמידקס .

עכשיו, אני עומד בפני שאלה כזו, אני מעוניין להאריך את הסייקל מ12 שבועות ל16 שבועות
אם לעשות סייקל 12 שבועות ואז לעשות מאוחר יותר עוד סייקל בעוד שנה חזק יותר או להאריך את הסייקל הנוכחי שהולך מצויין ולהוסיף אליו אנאבולי ואחרי זה לצאת מהעולם הזה לגמרי שהיה חוויה נחמדה ומעצימה שניצלתי כמה שאפשר, מה יהיה יותר קל להתאוששות האשכים שלי ולהמשך החיים מ2 האופציות האלו.

ולהוסיף אנאבולי שיעלה אותי במאסה, מה שיש לי על הכוונת זה דיאנבול, איזה מינון מינימלי אוכל לקחת אותו? והאם צריך לשלב איתו עוד משהו על מנת לצמצם תופעות לוואי.

שלום, אני בסייקל סטרואידים ראשון שלי, עליה של 10 קילו עד כה בשבוע 6 מתוך 12. גם לא מעט נוזלים, נכנסתי לסייקל עם אחוז שומן נמוך והוא עדייו נמוך אבל עלה קצת.

הסייקל מורכב מ 400mg test ent ו4 יחבל gh ביום, ו500 יחבל(לשבוע מחולק ל250) hcg משבוע 3 התחלתי. (גודל האשכים לא קטן ואפילו גדל גם איבר המיו מרגיש גדול יותר).

מרגיש טוב עליה גדולה במשקל, שיפור בכוח ואני כמובן מדבר בהשוואה אל עצמי בעבר.

ביצעתי בדיקות דם ועכשיו באמת רמות האסטרוגן גבוהות וכפות הרגליים התחילו להיות נפוחות יותר, התחלתי לשלב ארמידקס .

עכשיו, אני עומד בפני שאלה כזו, אני מעוניין להאריך את הסייקל מ12 שבועות ל16 שבועות
אם לעשות סייקל 12 שבועות ואז לעשות מאוחר יותר עוד סייקל בעוד שנה חזק יותר או להאריך את הסייקל הנוכחי שהולך מצויין ולהוסיף אליו אנאבולי ואחרי זה לצאת מהעולם הזה לגמרי שהיה חוויה נחמדה ומעצימה שניצלתי כמה שאפשר, מה יהיה יותר קל להתאוששות האשכים שלי ולהמשך החיים מ2 האופציות האלו.

ולהוסיף אנאבולי שיעלה אותי במאסה, מה שיש לי על הכוונת זה דיאנבול, איזה מינון מינימלי אוכל לקחת אותו? והאם צריך לשלב איתו עוד משהו על מנת לצמצם תופעות לוואי.
בקשר למסה... הייתי ממליץ לקחת npp ל 8 שבועות ( מינון של 300 בשבוע).
אוראלי מיותר ( בעיניי) במסה וסתם מעמיס על הכבד.

אני יכול להסתדר גם בלעדיו
אני בעד. בהתאם, אתה ושאר המשתמשים שפתחת קיבלו השעייה לצמיתות.

רוב ההודעות נמחקו. תתחילו מחדש ותדברו כמו בני אדם.
אם מישהו מתחיל לדבר כמו ילד בגן - פשוט תדווחו מראש ואל תחכו שזה יגיע ל-3 עמודים של קללות הדדיות.
בזבזתם לי ולעצמכם את הזמן.

נערך לאחרונה:
אני בעד. בהתאם, אתה ושאר המשתמשים שפתחת קיבלו השעייה לצמיתות.

רוב ההודעות נמחקו. תתחילו מחדש ותדברו כמו בני אדם.
אם מישהו מתחיל לדבר כמו ילד בגן - פשוט תדווחו מראש ואל תחכו שזה יגיע ל-3 עמודים של קללות הדדיות.
בזבזתם לי ולעצמכם את הזמן.
רגע אני חייב שתגיד לי אם אכן המשתמש ״מלך הסופרדרול״ היה המשתמש השני שהוא פתח לחזק את עצמו ..?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית