הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דקה ונשירת שיער

• פותח/ת השרשור galk12
  • פורסם בתאריך
בדיוק בלבט שלך....אני אחרי השתלה כרגע רק על טסט רוצה להעמיס עוד חומרים ומאוד זהיר...לדעתי שילוב 19 nor עם פינסטריד יאיץ התקרחות

אי אפשר פשוט להפסיק לקחת פרופסיה לזמן הסייקל ואז לחזור לקחת?
נקודה למחשבה אבל אז מן הסתם שוב תהיה נשירה אמנם פחות גרועה מאשר לשלב עם דקה אבל עד כמה שידוע לי צריך לשמור על רצף בפרופסיה..אני ממש מתלבט מה להכניס לסייקל שיהיה טוב לשיער עד כמה שאפשר חוץ מטסט חח

ממה שאני יודע, מינוקסידיל אסור להפסיק אבל פרופסיה פחות נורא..
אולי אני טועה.
אני בכל מקרה משתמש כרגע במינוקסידילמקס שזה מינוקסידיל עם פיניסטרייד יחד ושוקל השתלה כבר הרבה זמן, לא עושה רק כי אני בתכלס אוהב שיער קצוץ קצוץ ואחרי השתלה זה כנראה יראה לא טוב.

ממה שאני יודע, מינוקסידיל אסור להפסיק אבל פרופסיה פחות נורא..
אולי אני טועה.
אני בכל מקרה משתמש כרגע במינוקסידילמקס שזה מינוקסידיל עם פיניסטרייד יחד ושוקל השתלה כבר הרבה זמן, לא עושה רק כי אני בתכלס אוהב שיער קצוץ קצוץ ואחרי השתלה זה כנראה יראה לא טוב.
אני עשיתי לפני שבועיים השתלה...ממליץ ... למרות שאני בשלב ראשוני עדיין כבר יש שיפור יפה...עכשיו אני עם גלאח וזה נראה סבבה משתלב האיזור המושתל

תוכל בבקשה לפרט יותר על המוצר..
יתרונות, נוחות שימוש, תופעות לוואי.
ואיפה ניתן לרכוש אותו 🙏
בטח!
מדובר במינוקסידיל שמשולב עם פיניסטרייד ועוד חומרים שעוזרים.
מאד קל לשימוש, פשוט מורחים בדיוק כמו מינוקסידיל.
לא יודע אם מותר לשים פה קישורים אבל פשוט חפש minoxidilmax
דרך אגב גם בארץ ניתן להשיג ישירות מרוקח במחירים מופקעים בהגזמה אבל.

ממה שהבנתי מבקשים מרופא עור והוא מפנה.
למרות שלמה לא להזמין מחו"ל פשוט?
הגיע לי עם שליח עד הבית תוך שבוע.

ממה שהבנתי מבקשים מרופא עור והוא מפנה.
למרות שלמה לא להזמין מחו"ל פשוט?
הגיע לי עם שליח עד הבית תוך שבוע.
באתר יש מלא סוגים.. עם מינונים שונים של מינוקסידיל ופיינסטרייד וגם כאלה עם רטינול וקפאין.
באיזה סוג אתה משתמש?

ההכי מוגזם, עם 15% מינוקסידיל ו1 מג פיניסטרייד והסוג שאמור להיות עדין יותר לקרקפת.
אני מורח פעם ביום 0.5 מ"ל.
עושה את העבודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית