עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דקה זה חומר פצצה.. טרן אני לא אגע בחיים! 😂באסה כי טרן ודקה שני חומרים נהדרים שנהנתי מהם מאוד בסייקלים
ברגע שאתה מספיק לקחת פרופסיה.. אתה מקריח.אי אפשר פשוט להפסיק לקחת פרופסיה לזמן הסייקל ואז לחזור לקחת?
נקודה למחשבה אבל אז מן הסתם שוב תהיה נשירה אמנם פחות גרועה מאשר לשלב עם דקה אבל עד כמה שידוע לי צריך לשמור על רצף בפרופסיה..אני ממש מתלבט מה להכניס לסייקל שיהיה טוב לשיער עד כמה שאפשר חוץ מטסט חחאי אפשר פשוט להפסיק לקחת פרופסיה לזמן הסייקל ואז לחזור לקחת?
אני עשיתי לפני שבועיים השתלה...ממליץ ... למרות שאני בשלב ראשוני עדיין כבר יש שיפור יפה...עכשיו אני עם גלאח וזה נראה סבבה משתלב האיזור המושתלממה שאני יודע, מינוקסידיל אסור להפסיק אבל פרופסיה פחות נורא..
אולי אני טועה.
אני בכל מקרה משתמש כרגע במינוקסידילמקס שזה מינוקסידיל עם פיניסטרייד יחד ושוקל השתלה כבר הרבה זמן, לא עושה רק כי אני בתכלס אוהב שיער קצוץ קצוץ ואחרי השתלה זה כנראה יראה לא טוב.
חזרתי כבר לשגרה אחרי שבוע..תוך כמה זמן חוזר לשגרה פלוס מינוס?
אני בכל מקרה משתמש כרגע במינוקסידילמקס שזה מינוקסידיל עם פיניסטרייד יחד.
בטח!תוכל בבקשה לפרט יותר על המוצר..
יתרונות, נוחות שימוש, תופעות לוואי.
ואיפה ניתן לרכוש אותו 🙏
אתה יודע באיזה בתי מרקחת ניתן להשיג?דרך אגב גם בארץ ניתן להשיג ישירות מרוקח במחירים מופקעים בהגזמה אבל.
באתר יש מלא סוגים.. עם מינונים שונים של מינוקסידיל ופיינסטרייד וגם כאלה עם רטינול וקפאין.ממה שהבנתי מבקשים מרופא עור והוא מפנה.
למרות שלמה לא להזמין מחו"ל פשוט?
הגיע לי עם שליח עד הבית תוך שבוע.
15% מינוקסידיל?! 😳 ואין לך שום גירוי בקרקפת?ההכי מוגזם, עם 15% מינוקסידיל ו1 מג פיניסטרייד והסוג שאמור להיות עדין יותר לקרקפת.
אני מורח פעם ביום 0.5 מ"ל.
עושה את העבודה.
לא, המינוקסידיל עצמו לא מגרה את הקרקפת.15% מינוקסידיל?! 😳 ואין לך שום גירוי בקרקפת?