הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

העלאת רמת הטסט - שאלה

• פותח/ת השרשור Alon52
  • פורסם בתאריך

Alon52

משתמש מתחיל
22
4
נק' מוניטין:
0
22
4
שלום, שאלה לגבי העלאת רמת הטסט בגוף באופן טבעי. אני מנסה כרגע את שיטת SEMEN RETENTION (החזקת הזרע בעברית). האם מישהו ניסה את השיטה ואם כן, לכמה זמן והאם יש בה תועלת ממשית לפיתוח גוף? תודה מראש.

שלום, שאלה לגבי העלאת רמת הטסט בגוף באופן טבעי. אני מנסה כרגע את שיטת SEMEN RETENTION (החזקת הזרע בעברית). האם מישהו ניסה את השיטה ואם כן, לכמה זמן והאם יש בה תועלת ממשית לפיתוח גוף? תודה מראש.
אין לך שום דרך להגביר את הטסט' בצורה טבעית עד לרמה שישפיע על האימונים שלך.

• פותח/ת השרשור
תודה. אם כך, השיטה לא פועלת. איזו הקלה. 😃
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

על הדרך, כל הכבוד על ההישגים בפיתוח גוף. נראה פיצוץ.

נערך לאחרונה:
ניסתי את זה...תכלס לפיתוח גוף לא עוזר יותר לרמת אנרגיה כללית שלך...לפיתוח מה שעוזר בתכלס זה טסט בזריקות אין פיתרון קסם

• פותח/ת השרשור
תודה. חסכת לי סוג של עינוי קטן, אם אתה מבין. לגבי זריקות טסט, איך זה עובד? רופא המשפחה שלי לא בעניין והמליץ לי לרדת מהאפשרות כדי למנוע פגיעה הורמונלית בגוף ותופעות לוואי שליליות. אשמח למידע נוסף.

תודה. חסכת לי סוג של עינוי קטן, אם אתה מבין. לגבי זריקות טסט, איך זה עובד? רופא המשפחה שלי לא בעניין והמליץ לי לרדת מהאפשרות כדי למנוע פגיעה הורמונלית בגוף ותופעות לוואי שליליות. אשמח למידע נוסף.
ברור שהרופא לא בעיניין כי אין לך צורך בריאותי לזה..זה פשוט לצרוך לא חוקית על מנת להגביר רמות טסט מעל טווח הנורמה... בתור אחד שמתמש בסטרואידים אגיד שהעניין לא חף מתופעות לוואי ומעלות כספית גבוהה ..יש המון נזקים ומי שלא יודע להשתמש יכול לדפוק לעצמו את הגוף די בקלות ..ממליץ לך לרדת מהעניין לבנתיים ..אני בטוח שיש לך המון מה להתקדם עוד טבעי

• פותח/ת השרשור
תודה רבה! אלו ללא ספק העצות החכמות ביותר שקיבלתי בזמן האחרון. מודה ומתוודה, אני מקנא בבעלי הפיזיק המפותח באמצעות מניפולציה הורמונלית, אך חושש מן ההשלכות של שימוש שלא דרך רופא מוסמך. על מחטים בכלל אין מה לדבר.

"הציוד" כבר שב לפעילות שוטפת, כל המערכות פועלות כסדרן ועל תפוקה מלאה. איזו הקלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית