הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יוהימבין וקלן

• פותח/ת השרשור Fuck
  • פורסם בתאריך

Fuck

משתמש משקיע
2,808
1,647
נק' מוניטין:
3,782
2,808
1,647
היי,

כמה שאלות לגבי שילוב קלן ויוהימבין.
אני בתהליך חיטוב כרגע 87 על כ-13% שומן. התחלתי לשלב יוהימבין רק בחודש-חודשיים האחרונים כשירדתי מתחת ל-15% והתוצאות נאות.

כאמור משתמש ביוהימבין כבר כחודשיים תחילה פעמיים-שלוש בשבוע וכרגע 5 פעמים בשבוע בערך. המינון עלה בהדרגה עד 25 מ"ג, אולי אגיע ל-30 מ"ג אבל לא מעבר.

שאלה ראשונה, האם רצפטורי אלפא אחרי תקופה מסוימת מתרגלים ליוהימבין וההשפעה פוחתת? התופעות לוואי והצום בגלל אינסולין לא מפריע לי.

שאלה שנייה, אתחיל בקרוב סייקל של קלן לשבועיים בהדרגה עד 120 מק"ג ביום. מתכנן לשלב בין קלן ליוהימבין לטובת הסינרגיה ביניהם. האם לתת בשבוע ראשון של הקלן מנוחה מיוהימבין יספיק לאושש את הרצפטורים?

לא מצליח למצוא מידע מחקרי או לפחות הסבר פיזיולוגי מספק לגבי פעילות רצפטורי אלפא.

תודה מראש.

1) הגוף תמיד מתרגל לכל חומר והתופעות לוואי שהיו בהתחלה נעלם עם הזמן ( לדוגמה הרעידות מקלן) אבל גם אחרי שהגוף מתרגל החומר ממשיך לתת את התפוקה שלו.
2) אני לא בטוח שהבנתי אותך נכון אבל אם אתה רוצה לשלב את 2 החומרים ביחד אני לא ממליץ על זה בכלל. זה יכול לעשות רע. אתה כן יכול לעשות סייקלים של החומרים לדוגמה שבועיים להיות על קלן שבועיים על יוהימבין. זה תקין יעבוד ויעשה תעבודה (הכי חשוב להקפיד על תזונה בשביל לרדת לאחוזים נמוכים ולשמר את השריר)

• פותח/ת השרשור
1) הגוף תמיד מתרגל לכל חומר והתופעות לוואי שהיו בהתחלה נעלם עם הזמן ( לדוגמה הרעידות מקלן) אבל גם אחרי שהגוף מתרגל החומר ממשיך לתת את התפוקה שלו.
2) אני לא בטוח שהבנתי אותך נכון אבל אם אתה רוצה לשלב את 2 החומרים ביחד אני לא ממליץ על זה בכלל. זה יכול לעשות רע. אתה כן יכול לעשות סייקלים של החומרים לדוגמה שבועיים להיות על קלן שבועיים על יוהימבין. זה תקין יעבוד ויעשה תעבודה (הכי חשוב להקפיד על תזונה בשביל לרדת לאחוזים נמוכים ולשמר את השריר)
תודה על התשובה.
אני לא מתכוון להתרגלות לתופעות הלוואי אלא להסתגלות לתכונות של יוהימבין בדומה למה שקורה בקלן אחרי שימוש של שבועיים. השאלה שלי האם אחרי חודש שימוש ביוהימבין האפקטיביות יורדת וכדאי לעשות הפסקה זמנית.

אני מעוניין לשלב בין קלן ויוהימבין. הם חומרים משלימים בדרך הפעולה שלהם, לרוב מקבילים את הקלן ללחיצה על דוושת הגז ויוהימבין להורדת הרגל מדוושת הברקס. כמובן שאתחיל במינונים נמוכים של שניהם בעת השילוב ואעקוב אחרי תופעות הלוואי.

השאלה שלי התייחסה למקרה שבו יוהימבין אכן דורש הפסקות התאוששות להחזרת האפקטיביות, האם שבוע ראשון של הסתגלות לקלן יספיק ובשבוע השני אוכל לשלב ביניהם ואפילו להמשיך עם היוהימבין לשבוע 3 כאשר אצא להפסקה מהקלן כבר.

@Mike Bikov אשמח לשמוע את דעתך בנושא.

תראה לפני 10 שנים היה לי ניסיון עם קלן ויוהימבין עשיתי שבועיים שבועיים לא שילבתי את שניהם באותו יום. היו לי תוצאות יפות אבל אני לא יכול להגיד לך שזה מהשילוב בניהם כי הייתי בסייקל טוב באותה תקופה אבל כן ראיתי תוצאות יפות בשימוש של כחודש וחצי ב 2 החומרים האלה בסוף של החיטוב.
*חבר שלי בזמנו הביא גם קלן+יוהימבין בזריקה לשומן איקש מניסיון שלו הוא לא התלהב מזה כי הוא התחטב טוב להורך כל החיטוב והשילוב הזה לא הביא תוצאות מיוחדות יותר מחיטוב בלי השילוב של זה.
שורה תחתונה לדעתי תעשה את מה שאתה מתכנן אין חכם כבעל ניסיון ותעדכן אותנו ורצוי בתמונות לפני ואחרי השימוש לראות עד כמה זה באמת עבד.

• פותח/ת השרשור
תודה גבר.

אשמח לתגובות נוספות בעיקר לגבי הצורך בהפסקה מיוהימבין, אם יש מידע לגבי ירידת הפעילות של רצפטורי אלפא2 בעקבות שימוש ממושך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית