הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צומת דרכים בחיטוב צריך ייעוץ

specter

משתמש מתחיל
98
17
נק' מוניטין:
29
98
17
היי מה נשמע.
אחרי המון זמן שניסיתי להתחטב לבד תמיד זה לא צלח בעיקר כי לא היה לי כל-כך יכולת למדוד אחוזי שומן.
התחלתי ליווי אצל בילדר מאוד מוכר בתחום ואני צריך את עצתכם…

לפני חודשיים שקלתי 93 וקצת, גובה 174 עם אחוז שומן 21.5 בבדיקת קליפר.
אחרי חודש נמדדתי והמשקל נשאר 93 על 18.3 אחוז שומן לפי קליפר.
והיום אחרי חודשיים שוקל 92.8 על 17.1 אחוז שומן.

בחודש האחרון הייתי על 2000 קלוריות
בעקבות הירידה המינורית וסיום הליווי שלי איתו קוצץ התפריט ל1700 קלוריות (מבלי לגעת בחלבון)

השגרת אימונים שלי זה 3 אימוני כוח בשבוע ab
בנוסף בכל יום יעד צעדים יומי של 8000 צעדים.

אני ממש אשמח לשמוע מה דעתכם בנוגע להתקדמות ולתפריט של 1700 קלוריות על 17 אחוז שומן

אחרי המון זמן שניסיתי להתחטב לבד תמיד זה לא צלח בעיקר כי לא היה לי כל-כך יכולת למדוד אחוזי שומן.
אני בספק שהחיטוב שלך לא צלח כי לא יכולת למדוד אחוזי שומן,
הרוב הגדול של המתאמנים שעוברים תהליכים לא מתעסק באחוזי שומן אלא בעיקר בשקילות / היקפים / תמונות.
לפני חודשיים שקלתי 93 וקצת, גובה 174 עם אחוז שומן 21.5 בבדיקת קליפר.
אחרי חודש נמדדתי והמשקל נשאר 93 על 18.3 אחוז שומן לפי קליפר.
והיום אחרי חודשיים שוקל 92.8 על 17.1 אחוז שומן.
אחרי חודשיים לרדת רק 200 ג' לדעתי יש פה בעיה שהיא מעבר לריקימפוזיציה,
לקחתם היקפים? תמונות?
בחודש האחרון הייתי על 2000 קלוריות
בעקבות הירידה המינורית וסיום הליווי שלי איתו קוצץ התפריט ל1700 קלוריות (מבלי לגעת בחלבון)
איך אתה מנטר את הקלוריות שלך?
אני ממש אשמח לשמוע מה דעתכם בנוגע להתקדמות ולתפריט של 1700 קלוריות על 17 אחוז שומן
האחוז שומן שאתה מציין פה לא מעניין כי קאליפר זה בעיקרון חרא מדד לאחוזי שומן,
הוא יכול להיות אחלה בתור אינדיקטור נוסף אבל זה הכל בערך.
תפריט של 1,700 נשמע מעט לנתונים שלך, אולי יש פה שגיאת חישוב איפשהו.

• פותח/ת השרשור
אני בספק שהחיטוב שלך לא צלח כי לא יכולת למדוד אחוזי שומן,
הרוב הגדול של המתאמנים שעוברים תהליכים לא מתעסק באחוזי שומן אלא בעיקר בשקילות / היקפים / תמונות.

אחרי חודשיים לרדת רק 200 ג' לדעתי יש פה בעיה שהיא מעבר לריקימפוזיציה,
לקחתם היקפים? תמונות?

איך אתה מנטר את הקלוריות שלך?

האחוז שומן שאתה מציין פה לא מעניין כי קאליפר זה בעיקרון חרא מדד לאחוזי שומן,
הוא יכול להיות אחלה בתור אינדיקטור נוסף אבל זה הכל בערך.
תפריט של 1,700 נשמע מעט לנתונים שלך, אולי יש פה שגיאת חישוב איפשהו.
החיטובים שלי נפלו כי הייתי מתמיד איקס זמן וזה היה מתפוגג. אם הייתי במעקב ורואה התקדמות במדידות הייתי כנראה יותר מתמיד. אז החלטתי שדי לנסות לבד וללכת לאיבוד והחלטתי ללכת לאדם מוכר שליווה לא מעט אנשים בחיטוב.

לגבי החלק השני - יורד בהיקפים, תמונות נראה מעט שינוי והתקדמות אבל בצעדים מאוד קטנים.
יכול להיות שבגלל שחזרתי לשגרת אימונים אחרי הרבה זמן ונשאבתי לתוך התמדה העלתי לא מעט שריר. אני מרגיש את זה גם במחינת הביצועים במכון.

לגבי הקאליפר - אני יודע שזה לא מהימן אבל זה אינדיקטור עבורי במיוחד כשהמדידה בוצעה על ידי אותו בן אדם, באותם איזורים בגוף ובמיוחד אדם שיודע למדוד עם קאליפר. אז כן יש התקדמות… גם להערכתו הויזואלית מעריך שאני נראה באחוז שומן שלי.

חישוב הקלוריות - אין שגיאה בחישוב.

מה הכוונה בניטור הקלוריות? אני נצמד לתפריט ומתי שמתחשק לי לגוון בתפריט אני משחק בזה מעט על בסיס חישוב והגעה לאותם קלוריות. משתמש במשקל מזון כמובן.

אני מרגיש שאני מבולבל ומשהו בי זז לאט מידי… לא יודע מה להגיד מעבר

לגבי החלק השני - יורד בהיקפים, תמונות נראה מעט שינוי והתקדמות אבל בצעדים מאוד קטנים.
יכול להיות שבגלל שחזרתי לשגרת אימונים אחרי הרבה זמן ונשאבתי לתוך התמדה העלתי לא מעט שריר. אני מרגיש את זה גם במחינת הביצועים במכון.
מה זה צעדים קטנים? כמה במספרים?
יכול להיות שהייתה ריקומפוזיציה אבל הנתונים שלך עדיין גבוהים מבחינת גובה-משקל.
מה הכוונה בניטור הקלוריות? אני נצמד לתפריט ומתי שמתחשק לי לגוון בתפריט אני משחק בזה מעט על בסיס חישוב והגעה לאותם קלוריות. משתמש במשקל מזון כמובן.
איך אתה עוקב אחרי הקלוריות? אפליקציה? תפריט?
אני מרגיש שאני מבולבל ומשהו בי זז לאט מידי… לא יודע מה להגיד מעבר
כנראה שמשהו צריך שינוי, אולי שווה לחזור לאיש מקצוע / לחפש אחד חדש.

• פותח/ת השרשור
אני כרגע על 1700 קלוריות מאז שרשמתי את הפוסט. מחשב באפליקציה
חלבון- 164
שומן - 56
פחמימה -135
האמת שממתי שפרסמתי את הפוסט ירדתי ל91.9
להשאר על הערכים האלה אם אני מצליח לעמוד בזה או שלא? אני באמת מבולבל . כשהייתי על 2000 לא היה התקדמות

נערך לאחרונה:
אני כרגע על 1700 קלוריות מאז שרשמתי את הפוסט. מחשב באפליקציה
חלבון- 164
שומן - 56
פחמימה -135
מחשב הכל? אין טעויות / סטיות?
אתה יכול להעלות לפה צילום של יומן אכילה ונעבור עליו.
האמת שממתי שפרסמתי את הפוסט ירדתי ל91.9
ירדת 1 ק"ג במעל חודשיים? זה לא באמת ירידה.
להשאר על הערכים האלה אם אני מצליח לעמוד בזה או שלא? אני באמת מבולבל . כשהייתי על 2000 לא היה התקדמות
בכמה השינוי של המשקל התבטא מאז שקיצצת ל1,700?

• פותח/ת השרשור
מחשב הכל? אין טעויות / סטיות?
אתה יכול להעלות לפה צילום של יומן אכילה ונעבור עליו.

ירדת 1 ק"ג במעל חודשיים? זה לא באמת ירידה.

בכמה השינוי של המשקל התבטא מאז שקיצצת ל1,700?
מחשב הכל אפילו עגבניות שרי
מהרגע שירדתי ל1700 קלוריות (והוספתי זה בתוך myfitnespal לפניכן עבדתי לפי תפריט של אותו בילדר) ירדתי מ92.8 ל91.9 ומדובר בשבוע בסהכ

הבנתי שהתפריט של הבילדר כנראה לא היה מדויק והחלופות שהוא נתן לי יצרו פערים אז הוספתי את האפליקציה לתמונה התעלמתי לגמרי מהתפריט שלו אבל נצמדתי רק לערכים שהוא נתן לי. ההתלבטות כרגע זה אם להשאר עם 1700 קלוריות

מהרגע שירדתי ל1700 קלוריות (והוספתי זה בתוך myfitnespal לפניכן עבדתי לפי תפריט של אותו בילדר) ירדתי מ92.8 ל91.9 ומדובר בשבוע בסהכ
נשמע מעולה
הבנתי שהתפריט של הבילדר כנראה לא היה מדויק והחלופות שהוא נתן לי יצרו פערים אז הוספתי את האפליקציה לתמונה התעלמתי לגמרי מהתפריט שלו אבל נצמדתי רק לערכים שהוא נתן לי. ההתלבטות כרגע זה אם להשאר עם 1700 קלוריות
"הבילדר", זה קצת מצחיק...
הלכת אליו כי הוא מאמן או כי הוא בילדר?

מבחינת קצב ירידה אם ירדת ק"ג בשבוע זה מעולה.

• פותח/ת השרשור
נשמע מעולה

"הבילדר", זה קצת מצחיק...
הלכת אליו כי הוא מאמן או כי הוא בילדר?

מבחינת קצב ירידה אם ירדת ק"ג בשבוע זה מעולה.
חחחחחחחח אני לא יודע איך לכנות אותו.
תזונאי זה נשמע כמו קופת חולים, מאמן נשמע כמו בן אדם שעושה אימונים אישיים. אני בכוונה לא רוצה לציין שם, אבל מדובר בבחור מהיותר מוכרים בתחום הזה שעובד עם אישתו שגם היא שם בתחום הזה ובנוסף תזונאית קלינית. מעבר לזה לא רוצה להרחיב יותר מידי. בחרתי אותם בגלל שבעבר הייתי בתהליך לפני שנים איתם ומאז הם עשו שינוי מאוד גדול בהקשר של הגמישות בתהליכים. לא הלכתי אליו רק כי הוא היה על כמה במות בעולם.

אחזור לשאלה- לדעתך להמשיך על ה1700 או שזה עדיין נשמע קצת קיצוני?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית