הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם הדיאטה עולה בקלוריות ככל שגדלים שגדלים?

Mario101

משתמש מתחיל
219
15
נק' מוניטין:
27
219
15
נגיד שאני מתאמן שנתיים ועליתי בהיקפי יד בערך 6 סמ, גוף גם גדל וכו, בתקופת המסה אני אוכל בערך 2500 קלוריות מאז שהתחלתי, השאלה שלי היא עכשיו שגדלתי האם צריך לאכול יותר מ2500 קלוריות במסה בגלל שגדלתי בהיקפים? או שאני נשאר על אותה כמות קלוריות?

השאלה שלי היא עכשיו שגדלתי האם צריך לאכול יותר מ2500 קלוריות במסה בגלל שגדלתי בהיקפים? או שאני נשאר על אותה כמות קלוריות?
אי אפשר לדעת את התשובה מבלי להעריך את ההוצאה הקלורית היומית שלך. הוספה של מסת שריר לא בהכרח אומרת שאתה שורף יותר קלוריות במהלך היום כי מסת השריר מהווה חלק מאוד קטן מההוצאה הקלורית היומית - כל 1 ק"ג מסת שריר שורף 13 קלוריות ליום.

ההוצאה הקלורית היומית שלך יכולה להשתנות מאוד מיום ליום, ובטח שמשנה לשנה, בעיקר בגלל הוצאה קלורית מפעילות גופנית (יזומה ולא יזומה). ההבדלים האלה יכולים להיות גם מאות קל' בכל יום, אז 13 קל' על כל 1 ק"ג מסת שריר זה די זניח

תוסיף קלוריות לפי המספר במשקל.
אם אתה לא עולה מספיק תוסיף קצת קלוריות,
אם אתה עולה יותר מדיי תוריד קצת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית