הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תפריט שבניתי לעצמי, האם מספיק חלבון?

kendrick

משתמש מתחיל
99
1
נק' מוניטין:
1
99
1
טונה סחוטה בשמן - 160
שלוש ביצים - 220 קלוריות
כף וחצי שמן זית 180 קלוריות
חמש עשרה גם חמאה -120 קלוריות
ירקות לא רלוונטי
ארבע פרוסות לחם- 200 קלוריות
מאה גרם גבינה לבנה- 100 קלוריות
ארוחת בוקר : 720 קלוריות

מאתיים גרם חזה עוף או מאה חמישים סלמון גרם סלמון או מאה חמישים גרם סינטה -300 קלוריות
שלוש מאות גרם אורז לבן - 360 קלוריות
כף שמן זית 120 קלוריות
ארוחת צהריים - 900 קלוריות

מעדן חלבון- 100 קלוריות
פרי- 100 קלוריות
עשרים וחמש גרם גרנולה- מאה קלוריות
טונה סחוטה בשמן- 120

2200 קלוריות

130 גרם חלבון

עליתי עשר קילו מסה מלוכלכת בשנה האחרונה והספקתי גם להיפצע בפברואר אז היה גם כמה חודשים פגרה שנשארתי באותו משקל ולא התאמנתי
בדרכ אוכל בלי תפריט אבל אני לא חושב שזה אפשרי לי בחיטוב
שוקל כרגע 84 אז החלבון יוצא בערך 1.6 האם זה מספיק?
הכל חושב דרך פוד דיקשיונרי
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

עשיתי גם בדיקת דם לפני כמה חודשים הכולסטרול היה קצת גבוה ומעל הסף עליון
והברזל היה קצת נמוך אך מעל הסף התחתון

היי, בהנחה והחישוב שלך נכון אז כמות החלבון מספיקה

לגבי בדיקות דם: אין מה לעשות עם הנתונים האלה מבלי להתייחס לשאר בדיקות הדם שלך, לערכי בדיקות הדם הקודמות, לגיל ולהיסטוריה הרפואית האישית וגם המשפחתית. אם אתה חושש מהכולסטרול ספציפית (לא ציינת איזה כולסטרול אבל אני מניח שהתכוונת ל-LDL), אז תפנה לרופא המשפחה ולייעוץ תזונתי.

• פותח/ת השרשור
היי, בהנחה והחישוב שלך נכון אז כמות החלבון מספיקה

לגבי בדיקות דם: אין מה לעשות עם הנתונים האלה מבלי להתייחס לשאר בדיקות הדם שלך, לערכי בדיקות הדם הקודמות, לגיל ולהיסטוריה הרפואית האישית וגם המשפחתית. אם אתה חושש מהכולסטרול ספציפית (לא ציינת איזה כולסטרול אבל אני מניח שהתכוונת ל-LDL), אז תפנה לרופא המשפחה ולייעוץ תזונתי.
הכמות חלבון היא 1.6 גרם חלבון על קילו שלי
הבנתי שזה מספיק, האם אוסיף חלבון כמו לשנות ביצה אחת לחזה עוף או עוד דברים כאלה יהיה יותר טוב? אני מתכוון האם קיימות רמות אופטמיליות שונות?
למשל אם אעלה ל2 גרם חלבון פר קילו שלי זה יניב תוצאות יותר טובות?

למשל אם אעלה ל2 גרם חלבון פר קילו שלי זה יניב תוצאות יותר טובות?
במקרים מסוימים כן יכול להיות הבדל (לדוגמה, במקרה של טבעונים, אחוז שומן מאוד נמוך, גירעון קלורי גדול). בכל אופן, כשמדברים על כמויות חלבון כאלה (1.6-2 ג'/ק"ג) ההבדלים יהיו מינוריים, אם בכלל.
אם אתה יכול, אז תצרוך באזור ה-2 גרם חלבון/ק"ג רק כדי ללכת על בטוח. אבל אם מבחינה פרקטית זו כמות גדולה מדי בשבילך, אז אל תשבור את הראש ותצרוך באזור ה-1.5 ג'/ק"ג. כי כמו שאמרתי, ההבדלים יהיו מאוד קטנים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית