עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תעלה ל 50 מקג ואם תשלב טסט במינון של 250 בשבוע , תוכל לעלות גם ל 100 מקגאהלן, בן 24 197 סמ, 116 קג על 14% שומן, התחלתי שימוש בt3 לפני חודש 25 מקג ליום במטרה לרדת לאחוז חד ספרתי, יש בעייה להריץ מינון כזה לחודשיים-שלושה? והאם השימוש בt3 יכול למנוע תקיעה של ירידה במשקל בדיאטה? תודה מראש…!
T3 השימוש שלו אפשר לעשות פירמידה עולה ויורדת. פחות מומלץ לשימוש בלי זריקות טסט כי יש מצב שתשרוף גם שריר שאתה יורד פה לאחוזים נמוכים כאשר אתה אוכל פחות ממה שאתה שורף בשביל לרדת במשקל.
אני כרגע עם טסט 750 מג וווינסטרול 40 מג, חודש ככה ויוצא לגשר 8 שבועות עם 250 טסט בלבד. מתכנן לסיים את החיטוב בחודש שנשאר…לכמה זמן אפשר למשוך את המינון שכתבת?תעלה ל 50 מקג ואם תשלב טסט במינון של 250 בשבוע , תוכל לעלות גם ל 100 מקג
4-6 שבועות... לאחר סיום עם ה t3 מומלץ לתסף עם תוסף תזונה של חברת now .אני כרגע עם טסט 750 מג וווינסטרול 40 מג, חודש ככה ויוצא לגשר 8 שבועות עם 250 טסט בלבד. מתכנן לסיים את החיטוב בחודש שנשאר…לכמה זמן אפשר למשוך את המינון שכתבת?
וזה בהתחשב בזה שאני כבר חודש וחצי עם 25 מקג?4-6 שבועות... לאחר סיום עם ה t3 מומלץ לתסף עם תוסף תזונה של חברת now .
התוסף יעזור להתאוששת טובה יותר של בלוטת התריס.
באופן אישי... לא חסיד של t3, לא חושב שזה נכון להתעסק עם בלוטת התריס.
עדיף כבר להוסיף קלן או אפדרין.
25 זה מינון נמוך מאוד שבלוטת התריס מייצרת בעצמה... אבל כרגע מושבתת עקב הכנסה של t3 ממקור חיצוני.וזה בהתחשב בזה שאני כבר חודש וחצי עם 25 מקג?
בבדיקות שעשיתי הt3 עלה מחוץ לנורמה אבל הtsh מתפקד ולגמרי לא מושבת. ירד טיפה מתחת הנורמה…אפדרין לא משפיע עליי וקלן לא מצליח להסתדר עם התופעות שלו…25 זה מינון נמוך מאוד שבלוטת התריס מייצרת בעצמה... אבל כרגע מושבתת עקב הכנסה של t3 ממקור חיצוני.
ממליץ להפסיק עם t3 ולעבור על קלן או אפדרין
אז תעלה בשיטת פרמידה עד 100 מקג ל 6 שבועותבבדיקות שעשיתי הt3 עלה מחוץ לנורמה אבל הtsh מתפקד ולגמרי לא מושבת. ירד טיפה מתחת הנורמה…אפדרין לא משפיע עליי וקלן לא מצליח להסתדר עם התופעות שלו…