הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות מעבדה של חברות תוספים

thomas shelby

משתמש פעיל
356
161
נק' מוניטין:
214
356
161
היי חברה ,
האם אתם צורכים רק מוצרים שהוכח בבדיקות מעבדה שהם עם הכמות הנכונה בכל מנה/קפסולה?

אני מדבר גם על אבקות חלבון , וגם על תוספים כמו מגנזיום , מולטיויטמין , בעיקר מ-iherb ...

באייהרב יש קטגוריה רק של חברות שעברו בדיקות מעבדה ורואים בתוצאות שכל מה שהם טוענים שיש בקפסולה באמת קיים , אבל אלה החברות הכי יקרות באתר

ולסיום האם לחברה NOW FOODS יש תוצאות והוכחות למוצרים שלהם? יודע שזאת חברה איכותית אבל לא מצאתי בדיקות . החברות האחרות מפרסמות את זה חופשי ...

היי חברה ,
האם אתם צורכים רק מוצרים שהוכח בבדיקות מעבדה שהם עם הכמות הנכונה בכל מנה/קפסולה?

אני מדבר גם על אבקות חלבון , וגם על תוספים כמו מגנזיום , מולטיויטמין , בעיקר מ-iherb ...

באייהרב יש קטגוריה רק של חברות שעברו בדיקות מעבדה ורואים בתוצאות שכל מה שהם טוענים שיש בקפסולה באמת קיים , אבל אלה החברות הכי יקרות באתר
לא יודע איזה תוסף אתה צורך שכל כך רלוונטי וחשוב לך בדיקות מעבדה, אישית אני לא מחפש את הדברים האלה.
ולסיום האם לחברה NOW FOODS יש תוצאות והוכחות למוצרים שלהם? יודע שזאת חברה איכותית אבל לא מצאתי בדיקות . החברות האחרות מפרסמות את זה חופשי ...
חברה גדולה ומוכרת, אני לגמרי הייתי סומך עליהם.

נצמדים לחברות איכותיות ומוכרות. זה קצת לא פרקטי לחפש האם תוסף X עבר בדיקות מעבדה צד ג'. לחברות גדולות ומוכרות יש מוניטין והן לא ירצו שהמוניטין והשם שלהן ייפגע כי יתגלה שהן שיקרו בנוגע לתוסף שלהם כי במקרה כזה אובדן ההכנסה יכול להיות אסטרונומי

השאלה איזה בדיקות מעבדה. אם אלה בדיקות מעבדה של החברה עצמה אז זה פחות חד משמעי כי בגדול החברה בודקת את עצמה. זה לא פסול לגמרי כי אמורה להיות איזשהי בקרת איכות עצמית, אבל אם כבר אתה מחפש תוספים שעברו בדיקות מעבדה, אז תחפש כאלה שעברו בדיקות צד ג'.

ולסיום האם לחברה NOW FOODS יש תוצאות והוכחות למוצרים שלהם?
חברה מאוד מוכרת, ונמנית עם החברות שאני מחשיב כחברות מוכרות ואיכותיות

היי חברה ,

מה ראית אצלם שאהבת? אני צורך תוספי מזון שלהם.

מה ראית אצלם שאהבת? אני צורך תוספי מזון שלהם.
אתה כנראה מתכוון לתוספי תזונה. תוספי מזון זה משהו אחר לגמרי.
ולא לוקחים תוספי תזונה סתם ככה או כי ראית תוסף שאהבת, זה לא סוכריות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית