הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חימום בתחילת אימון

pingvin

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
כשהתחלתי להתאמן תמיד הייתי מתחיל במשקל רגיל בתחילת האימון בלי סט חימום והייתי עושה חימום רק בהליכון ובזמן האחרון בגלל שהתקדמתי במשקלים התחלתי לעשות סט חימום בתחילת כל אימון לפני תרגיל לדוגמא אני מתחיל את האימון מלחיצת חזה בשיפוע ניטרלי אז אני עושה סט חימום עם משקל נמוך מהרגיל ואז מתחיל 3 סטים עם משקל רגיל, השאלה שלי האם זה חיוני לעשות 3 סטים שלמים של עבודה עם משקל רגיל בתרגיל אחרי סט חימום

כשהתחלתי להתאמן תמיד הייתי מתחיל במשקל רגיל בתחילת האימון בלי סט חימום והייתי עושה חימום רק בהליכון ובזמן האחרון בגלל שהתקדמתי במשקלים התחלתי לעשות סט חימום בתחילת כל אימון לפני תרגיל לדוגמא אני מתחיל את האימון מלחיצת חזה בשיפוע ניטרלי אז אני עושה סט חימום עם משקל נמוך מהרגיל ואז מתחיל 3 סטים עם משקל רגיל, השאלה שלי האם זה חיוני לעשות 3 סטים שלמים של עבודה עם משקל רגיל בתרגיל אחרי סט חימום
השאלה קצת לא ברורה אז אענה על מה שהבנתי,
סט חימום לא נחשב כאחד מהסטים של העבודה המתוכננים.

השאלה קצת לא ברורה אז אענה על מה שהבנתי,
סט חימום לא נחשב כאחד מהסטים של העבודה המתוכננים.
השאלה שלי זה האם זה לא עמוס לעשות באותו תרגיל שלוש סטים בנוסף לסט חימום כי יש לי עוד תרגילים לחזה, ועדיף אולי להוריד ל 2 סטים של עבודה בתרגיל הראשון או שאפשר להישאר עם ה 3 סטים של עבודה בתרגיל הראשון בנוסף לחימום

השאלה שלי זה האם זה לא עמוס לעשות באותו תרגיל שלוש סטים בנוסף לסט חימום כי יש לי עוד תרגילים לחזה, ועדיף אולי להוריד ל 2 סטים של עבודה בתרגיל הראשון או שאפשר להישאר עם ה 3 סטים של עבודה בתרגיל הראשון בנוסף לחימום
סט עבודה הוא סט שצריך להיות קשה (קרוב לכשל)
אני מניח ומקווה בו זמנית שהסטים של החימום שלך לא קרובים לכשל.

סט חימום זה מבחינתי כמה חזרות עם מוט ריק כדי לשמן את הצירים לתנועות בתרגיל.
אבל אולי אתה מתייחס אל זה כסט עם משקל נמוך יותר ומספר חזרות גבוה יותר כבילדאפ למקסימום שאתה מכוון אליו בתרגיל? או שאני מתפלספ מדי..
כי בעיקרון לא הייתי סופר סט חימום ובטח לא על חשבון סט עם מאמץ (גם אם זה לא המקסימום שלך).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית