עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ממש אחרי ההקרבה למולךמתי מומלץ לעשות הקזת דם?
אם ההמוגלובין שלך גבוה, כדאי שתעשה בדיקה רפואית מעמיקה יותר, המוגלובין לא אמור להיות גבוה סתם ככה, זה יכול להעיד על הרעלה כלשהו (אתה אמור להרגיש גם לא טוב אם היה לך הרעלה כזאת).היי ניסיתי למצוא תשובות אבל לא מצאתי בחיפוש מדוייקות…
מתי מומלץ לעשות הקזת דם?
כשההמוגלובין כמה?
כשהמוטוקריט כמה?
הרופאים לא ששים לתת הקזת דם, האם ללכת להמוטולוג זו השיטה?
על סייקל באמת צפוי מדדים גבוהים וכפי שציינת אסור לך לתרום את הדם שלך.מה זה המוגבלובין גבוה בערכים?
הבנתי שגם המוטרוקיט גבוה מסמל?
אני על סייקל ככה שלתרום דם לא אפשרי לא? ודם לא טוב
אין יותר מתאים ממניאלחנן צריך להיות מנהל פורום סטרואידים
בתור אחד שהצליח לרמות בבדיקת סטרואידים של IPF אתה לגמרי מתאים! 🤣 🤣 🤣אין יותר מתאים ממני
תתכוננו לחשיפה הגדולה שלי איך עשיתי את זה 🤣בתור אחד שהצליח לרמות בבדיקת סטרואידים של IPF אתה לגמרי מתאים! 🤣 🤣 🤣
"The needle scammer "😅תתכוננו לחשיפה הגדולה שלי איך עשיתי את זה 🤣
במקרה הזה לא פונים לגוגל כי יש מספר קופות חולים שונים ובמערכת של כל אחד זה גם שונה אצלי רף עליון זה 53. בכל מערכת רשום גבול תחתון וגבול עליון קצת שונה. , וחלק מהדברים משתנים גם עם הגיל כמו קראטינין.ההמוגלובין מעל 16.6
המוטרוקיט מעל 58%
גוגל
תיקון הרגע בדקתי בגוגל 16.6 זה לנשים. לגברים מעל 18.5ההמוגלובין מעל 16.6
המוטרוקיט מעל 58%
גוגל
היי כן זה משתנה מקופת חולים לקופת חולים.במקרה הזה לא פונים לגוגל כי יש מספר קופות חולים שונים ובמערכת של כל אחד זה גם שונה אצלי רף עליון זה 53. בכל מערכת רשום גבול תחתון וגבול עליון קצת שונה. , וחלק מהדברים משתנים גם עם הגיל כמו קראטינין.
ההמוגלובין , המוטרוקיט , ברזל וכו כל אלה יכולים להיות גבוהים במיוחד אם בן אדם מעשן ולא שותה מספיק נוזלים. גם שתיית מיים וגם אירובי עוזר למדדים האלה.
איזה שטויות תרמתי עשרות פעמים בסייקל, אתה אומר להם שאתה בטיפול הורמונלי ומציין את החומרים שאתה לוקח וזה הכל, הדבר היחידי שמעניין אותם זה מחלות וירוסים וחשש לדם מזוהםעל סייקל באמת צפוי מדדים גבוהים וכפי שציינת אסור לך לתרום את הדם שלך.
ההמוגלובין גבוה יבוא גם עם המוטרוקיט גבוה וגם פרטין וברזל גבוה וכנראה עוד מדדים.
ההתייחסות הרפואית לאדם על סייק מורכבת, כי אם רואים מדדים גבוהים חייבים לשאול למה הם גבוהים, ולא רק להוריד אותם זמנית, זה לא הפתרון.
הם גבוהים כי האדם מכניס חומר לא חיוני ומזיק לגוף שלו, לכן הפתרון הרפואי המקצועי יהיה להפסיק להכניס את אותו חומר לגוף ולתת לגוף להגיע לבריאות הנכונה לבד.
אבל בגלל שאתה לא רוצה להפסיק עם הגורם של הבעיה, אולי זה יעיל באמת להקיז דם, לא בטוח.
אתה לא יכול לצפות מהמערכת הרפואית להקיז לך דם, כשהפתרון בעיניים רפואיות היא להפסיק עם החומר שגרם לבעיה בה אתה נמצא. לכן תצטרך למצוא הקזת דם פיראטית וזה גם משהו שאני לא ממליץ.